מומי לוי ב
אנשים

מומי לוי ב../images/Emo43.gif אנשים

הערב, בשעה 18:00, מומי לוי יתארח לייב בבלוגTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלותיכם בפורום מוזיקה שחורה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=205&msgid=110793100
פורום הורים לפגים מסכם שנה - בואו ותראו לנו מה עברתם ואיך התפתחתם, ונשמח אם גם תשקיעו ותעלו תמונות. שלושת המצטיינים יזכו בפרסים שווים מתנת שילב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=110496509
בואו לבחור את תמונת השנה של העיר מודיעין, בפורום מודיעין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=313&msgid=110835947
רוצים כרטיס זוגי להופעה של שלומי שבן? ענו על מספר שאלות ואולי תזכו. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1902&msgid=110588366
בואו לדבר על הבלוגיה מפגש בלוגרים אינטימי (כולל עוגיות), בו ילובנו בעיות וטענות עם מערכת תפוז יתרחש ביום שישי הקרוב. אתם מוזמנים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1161616
המיץ של תפוז – הרשומות הכי טובות, התמונות הכי מוצלחות -בעמוד הבית, בבלוגיה ובאלבומים. אל תחמיצו! http://www.tapuz.co.il http://www.tapuz.co.il/blog http://www.tapuz.co.il/albums

THE ronch

New member
../images/Emo32.gif התחשק לי לשתף.

אני גם קצת מרוצה, סוף סוף, לראשונה מזה הרבה זמן ממשהו שיצא לי. -- ירחים אתה קר כמו דצמבר קשה כמו מעולם לא אחזת אותי בשתי ידיים פצועות (כמו מעולם לא נתת לעזיבה לעזוב). אתה קר ואיתך גם קרביי הופכים קרח משאירים מאחור קרני שמש גוועות ש ביוני סיפרו סיפורים אחרים. בפברואר אפשיר; מגופי תשאר מזכרת בצורת שלולית מהולה געגוע

MaddyD

New member
היה סילבסטר מאמי

הוא החליט ברגע האחרון שיוצאים, הרמנו כמה טלפונים, כל המסעדות שחשבנו היו מלאות. סבבה? לא ממש אבל אין מה לעשות, הוא אמר נביא יין נשב אצלו ונלך לישון. גם ככה יש לימודים היום. קיצר הלכתי לפסיכומטרי תיק לישון אצלו וזה. כולי לבושה ג'יפה מקבלת סמס 'הולכים למסעדה' זין בעין אני ג'יפה פקה פקה 'את יפה תמיד' טוב קיצר הלכנו לאיזה מסעדה פלצנית רצח. (7.5 בסולם אורי ו5 בסולם דנה, אני מפרגנת להם על העיצוב החדשני). סתם ישבנו חפרנו וזה והיה די ג'יי או משהו כזה, ופתאום היה 10 9 וזה ולא הבנו כזה ואז כולם התנשקו אז אנחנו כאלה מפגרים 'מה? אה חצות טוב' והתנשקנו והמשכנו לטחון את נפשנו לשווא, האמת שהוא אכל גם את המנות שלי וגם את שלו ואני בעיקר ישבתי עם כוס יין וקשקשתי לו במוח חזרנו הביתה. לא יודעת. מדהים. באמת שכל כך מדהים באיזה 2 בהפסקה מהזה עמדנו כזה שנינו באמצע החדר עם המפזר חום (שני אנמים קפואים) ופשוט חיבקתי אותו חזק חזק 'אני כל כך אוהבת אותך' והלב שלי כל הזמן יוצא אליו כי הוא כזה.. באמת שהיה הכי כיף בעולם הוא כזה חכם. זה ממש כיף

MC SammY

New member
ההודעות שלך כאלה בלי פילטר

וזה כזה כיף לקרוא אותן...

נראה לי

שהיא התכוונה לזה שאת פשוט כותבת בלי לחשוב יותר מידי, מהלב והראש ישר ל"דף" בלי לסנן נו

Immortality

New member
../images/Emo32.gifאז מחר אני עושה קלירנס יציאה מהבסיס

אני לא מאמינה שהרגע הזה הגיע... הצלחתי לצאת מהמקום המגעיל הזה! אני עוברת ליחידה שרציתי, ואצטרך להוכיח את עצמי שם כמה שיותר מהר כי אני הולכת להיות תחת בדיקה של הרבה עיניים... מקווה שיהיה בסדר. חוצמזה היה היום כנס קצונה שהיה חפירה לא נורמלית (חתמתי ויתור, אין כזה דבר קצונת צילום ואין לי שום כוונה לצאת לקצונת מנהלה- ת"ש/חינוך/שלישות/כלדבראחר]. אבל ראיתי כמה בנות ממש מתוקות מהיחידה החדשה והיה כיף. :) אתמול דפקתי לעצמי את תחילת השנה החדשה עם ממש קצת וודקה שהשפיעה ממש הרבה, והייתי כל כך מטומטמת וכל כך טיפשה וכל כך מעפנה ובא לי למות. אין לי מושג איך לתקן את הנזקים שעשיתי, אפילו שאני חיה בסרט שהיה לי סיכוי כלשהו. אבל היי, אולי השינוי הזה כן יכניס בי שמחת חיים כמו בשבוע האחרון. אני רק מקווה שהלחץ האטומי שלי להוכיח את עצמי לא יגרום לי לעשות בדיוק את ההפך. :\ וויש מי לאק בייב'ז.

©big smile©

New member
הכי בהצלחה בעולם! ../images/Emo23.gif

קצת חבל שלא אזכה לחתום לך על הקלירנס יציאה, אבל.. לא נורא, מקווה שתבואי לבקר קצת לפעמים ואני עדיין אחזיק מעמד בבסיס המעפן הזה. את תוכיחי את עצמך כמו גדולה, והכל יהיה לך בסדר וכיף! סומכת עליך.

../images/Emo32.gif בא לי לבכות...

אוף. עצוב לי ברמות לכי תביני למה.... אני בעצמי לא יודעת פעם ראשונה שהייתה לי נשיקת סילבטר... לא שיצאנו או משהו, עשינו בייביסיטר לבנות דודות שלי, אבל גם היה כייף לא נורמלי חוץ מזה שהוא היה צריך לעבוד היום ב6 בבוקר, והוא קם ב5 ועזב אותי לבד... וכשקמתי קצת נבהלתי שהוא לא ליידי, אבל אז נזכרתי שהוא בעבודה... ואני בקשר הכי גרוע בעולם עם כל אחד בערך חברות שלי ואני בקושי מדברות וכשאנחנו כן מדברות אנחנו דיי קרירות אני לא מרגישה שיש לי חברה הכי טובה בכלל רוב הידידים שלי בכלל לא בקשר איתי ואני לא איתם אני כבר לא זוכרת מה זה לקבוע עם חברה להסתובב סתם בעיר או משהו... אני מתגעגעת לימי שישי האלה שהיינו יוצאים מלא חברה מהשכבה ועושים צחוקים, ושותים ונהנים ועל הזין שלנו כל העולם... וכבר אין את זה. רובם התגייסו, עם רובם אני בכלל לא בקשר... וכשאני כן, זה שיחות ממש ממש ממש קצרות ומעפנות. רע לי עצוב לי אין לי כח כבר נמאס לי לעבוד... אני מתה כבר שיסתיים החודש הזה ואני אתגייס כבר... אני כל כך פוחדת מצד אחד, אבל אני כבר מתה להתגייס ולהתחיל פרק חדש... נמאס לי מהשגרה המסריחה הזאת של למכור בגדים ולהקיש סכומים בקופה... בא לי משהו חדש, אין לי חשק כבר לקום בבוקר לעבודה.. אני לא מבינה איך אנשים מצליחים להכנס לשגרת עבודה של שנים במקום אחד... כל כך משעמם.

יופי, תשלח לבד

אתמול פגשתי בצהריים 2 ידידי שלי שפעם היינו הכי בקשר טוב בעולם ויוצאים מלא ביחד ויושבים אחד עם השני... והם סיפרו לי שהם עושים מסיבה בבית ריק של ידיד שלי, וכשהחברה האלה עושים מסיבות בבתים זה הכי כייף בעולם. זה מלא אלכוהול ומלא אוכל טעים ומוזיקה הכי כייפית בעולם והאנשים הכי טובים שיש... מהשכבה שלנו ומכל מיני בתי ספר אחרים. והם הזמינו אותי וממש התחננו שאני אבוא "נו יאללה בואי מלא זמן לא באת, אנחנו מתגעגעים אליך" בלה בלה. וכל כך רציתי ללכת... אבל ידעתי שאם אני אעלה את זה כהצעה לעמרי, הוא לא ירצה... ובתאכלס אני מבינה אותו, מה יש לו לעשות במסיבה של בני 18-19... הוא בחור כמעט בן 23. והתבאסתי רצח. כי באמת רציתי ללכת... אבל בגלל שלא רציתי לבאס אותו לא הלכתי. וגם שישי האחרון הייתה לידיד שלי מסיבת יום הולדת באיזה חור ליד בית שמש, וממש רציתי ללכת, כי זה אותם חברה והכי רציתי לראות את כולם, כי הרבה יצאו שבת... אבל עמרי לא רצה לבוא ולא רציתי להיות בלעדיו ביום שישי... וגם לא הסתדר עם חברות שלי שחזרו שבת ורצו לצאת למשהו שקט בראשון... ואוף לא יודעת, הכל מסריח לי. למרות שזו אמורה להיות התקופה הכי טובה בחיים שלי. זו בערך התקופה הכי מעפנה בחיים שלי... מצד אחד אני כל כך אוהבת אותו והוא כל כך עושה אותי מאושרת... מצד שני הוא כל העולם שלי, והוא לא משאיר מקום לאחרים... ולפעמים אני חושבת אם זה חכם בכלל שהוא ימלא את כל החיים שלי... כי אני מרגישה לבד לפעמים...

EVE Lights

New member
בובה

אמרת את זה בעצמך - "מצד שני הוא כל העולם שלי והוא לא משאיר מקום לאחרים" אי אפשר להסתמך רק על בן זוג אי אפשר לחיות כתלות בנשימה של מישהו אחר זה פשוט לא עובד ככה ואמרת בעצמך שאת מוותרת על דברים שחשובים לך בגללו ותכלס את לא צריכה העניין הוא למצוא את האיזון בין השניים - להיות עם חבר ולהשקיע גם בחברים בואי נגיד שזה דבר שאת מאוד תודי עליו בהמשך החיים שלך.. אם תישארו ביחד ואם חס וחלילה תחליטו להיפרד אניוואי מקווה שיהיה לך בסדר

Magic Melody

New member
וואי..

זה כל כך לא צריך להיות ככה.. חבר הוא חלק מהחיים. לא כל החיים. החברים היו לפניו, וסביר להניח שיהיו גם אחריו, למרות שבמקומם, בקצב הזה שאת מזניחה אותם, אני לא הייתי נמצאת שם בשבילך אם פתאום הייתם נפרדים. מה היה קורה אם שישי אחד לא היית נמצאת איתו? אם עכשיו את מרגישה לבד, תחשבי מה יהיה אם / כשתיפרדו. מה תעשי אז? אסור לך להסתמך ב100% על הקשר שלכם, מה גם שלא בריא להיות כל כך הרבה יחד... תמתני את הקשר ביניכם, ותראי איך יותר כיף להיפגש אחרי שמתגעגעים קצת, ותתחילי להזכר קצת בחברים שלך ובכמה כיף כל כך לעשות שטויות עם חברים, בהרבה מהמקרים אפילו הרבה יותר כיף מאשר להיות עם החבר. זה לא פסדר מה שאת עושה. לא לעצמך, לא לחברים שלך ולא לקשר עם עמרי. תשני את זה לפני שיהיה מאוחר מידי. יש לך חודש, ותראי איך את יכולה לעשות חיים בחודש הזה - גם עם עמרי וגם עם כל החברים שלך.

LimiMimi

New member
תעצרי רגע,

ותחשבי לעצמך אם זה באמת נכון מה שאת עושה. ומה את היית מרגישה מהצד השני. יש לי כלכך הרבה חברות שזה קרה להן, ואני כלכך התעצבנתי עליהן והייתי מאוכזבת מהן, ובאמת, זה מרגיש כאילו אין על מה להתלונן אבל יש. היית רוצה שחברה שלך תפגוש מישהו ופשוט תפסיק לדבר איתך, או תתרחק? זו הרגשה כלכך רעה מרי, אל תעשי את זה. עכשיו שהשוק שלכם קצת עבר, אפשר להתחיל לדלל בפגישות, אפשר להפגש יותר מאוחר. בסוף אנשים יתאכזבו ממך ויפסיקו להזמין אותך למקומות, בסוף כבר יפסיק להיות להם אכפת ואת סתם תרגישי בודדה. ולמי תפני כשרע לך איתו? את יודעת איזו הרגשה מגעילה זאת שאנשים פונים אליך רק כשהם צריכים אותך? את יודעת מה, אני מזה לא אוביקטיבית. אחת החברות הכי טובות שלי הייתה בתוך החבורה שלנו, בערך שמונה חברות הכי טובות. היום רק אני חברה שלה, רק בגלל זה. אנשים שונאים אותה על זה שהיא עם חבר שלה. זה פשוט לא במקום, וזה לא הזמן הנכון בשביל זה. במיוחד לקראת הצבא, שאוטוטו את תתחילי לעמוד בעומס של לפגוש אנשים ולהספיק לראות את כולם בסופ"ש, את לא יכולה לתת לו להשתלט לך על החיי חברה... את כלכך תתחרטי על זה.

Liraz 6q

New member
יפתי..

את יודעת יפה מאוד מה אניחושבת על כל הנושא.. ואת גם יודעת שאני דיי מדברת מנסיון כי גם אני עשיתי את הטעות הזאת בתחילת הקשר שלי עם דודי ושילמתי עליה. עם כל האהבה שלכם והקשר המדהים שלכם עמרי לא יכול להיות כ-ל החיים שלך.. את חייבת להשתחרר קצת מהדבק הזה שיש בניכם.. אולי עכשיו שהוא מתחיל עם הקורס והעבודה וכל זה יראה לך שגם אם יום אחד לא תראי אותו או שאחרי העבודה הוא לא ישר יבוא לקחת אותך ותלכו לישון ביחד כל לילה אלא תקבעי עם חברה לאיזה בית קפה, קניון סתם אחרי צהריים של בטלה ביחד זה לא כזה נורא.. וזה לדעתי אפילו יחזק את הקשר.. הגעגוע הזה הוא הכרחי. אני הכי אוהבת אתכם ביחד ותמיד רוצה שיהיה לכם טוב א-בל עם הדגש על האבל.. יכול להיות שהקשר הזה הוא לא חתונה ווואלה יום אחד הוא כן יגמר וכשתסתכלי סביב תראי שהחברות שלך כבר לא שם.. כי לא שמרת עליהן מספיק טוב והן כבר התייאשו מלרדוף. את כן יכולה לצאת ביום שישי לבד עם חברות.. או סתם באיזה ערב.. לעמרי לא חסר חברים ותאמיני לי שאם תצאי פעם אחת בלעדיו הוא ימצא מה לעשות.. וכנ"ל את. אה.. והווזלין שלך אצלי חחח אוהבת:]

למעלה