מומי לוי ב
אנשים

כולכן צודקות...

אני יודעת את כל זה... גם לי היו חברות שנעלמו ברגע שהיה להן חבר.. אני יודעת איך זה מרגיש.. קבעתי היום עם חברה שלי למחר בערב.. עמרי יהיה בבית או משהו... אני מקווה שיהיה בסדר :)

קראתי את כל מה שכתבו מעליי,

והכי הסכמתי איתן בעולם. שמחה שעשית את ההחלטה הנכונה, מכל הלב :)

Adi dolf

New member
אני צריכה עזרה!../images/Emo68.gif

זה די דחוף כי אני מסתפרת היום. אז ככה: אני צריכה רעיונות לתספורת. חשבתי בינתיים על שני רעיונות: 1. מדורג שהחלק הארוך יותר מגיע קצת אחרי הכתפיים והקצר יותר בערך באורך של השיער בתמונה השמאלית. 2. קצר באורך של התמונה השמאלית [נראה לכן שאני אצליח לאסוף אותו איכשהוא?] מה מהם עדיף? ואם יש לכן הצעות למשהו אחר אני ממש אשמח לשמוע

LimRhcp123

New member
אממממ לדעתי מדורג.. אם את רוצה תמונות\רעיונות

רק תגידי, יחש לי מלא תמונות של תספורות ואתרים שלוקחים מהם:)

Adi dolf

New member
"ואם יש לכן הצעות למשהו אחר אני אשמח לשמוע"

אז כן,אם יש לך עוד רעיונות וזה,זה מאוד יעזור.תודה

LimRhcp123

New member
ואי אני מצטערת לא הייתי בבית... מאוחר מדיי?

בטח הסתפרת כבר טוב תראי לנו איך יצא!!

Love benjosh

New member
../images/Emo32.gifעזרה../images/Emo9.gif

מישהי יודעת אם יש כללים מיוחדים לכתיבת חיבור אישי? המורה שלי לחיבור משוגעת ואף אחד לא מבין מה היא רוצה. ממה שהבנתי ממנה, בחיבור אישי אסור לכתוב את הדעה האיית בצורה גלויה אלה בפאסיביות... האם זה ככה?

stink

New member
../images/Emo32.gifסוסוף בבית ../images/Emo82.gif../images/Emo41.gif

אחרי חודש וחצי , סיימתי קורס , אני עדיין בהיי מטורף מהיום האחרון של הקורס <אתמול> חוזרת לזרועותיכן , התקבלוני ?

Mardy Bum

New member
שלג בגבעתיים!!!

...סתםלא, אבל תראו איזה מגניב > קלקר זה כזה אדיר!

$#&^$#$@

איזה מגניב! אבל מאיפה הקלקר? היו לכם לוחות של ממש? כי אני הכי צריכה בעולם.

Mardy Bum

New member
לכי לסוכת פיסול מחר

אמורים להיות שם כמה בלוקים.. אבל בעצם, אני לא בטוחה שיתנו לך כי את לא מפלסטית, אז אם לא תצליחי תקפצי להגיד שלום ואני אבקש בשבילך, אני גם ככה צריכה את הקלקרים המעפנים האלה לאיזו עבודהP:

NoWords

New member
../images/Emo32.gif אוף):

אני באמת לא מבינה אותו. איך זה שאחרי שנוצרה בינינו אחלה ידידות אתה נעלם ככה. בלי הסברים. בלי לענות לי לסמס אחד מסכן שתוהה לאן נעלמת. לא מגיע לי לדעת? לא מגיע לי להבין? למה להשאיר אותי תלויה באוויר? ואתה כבר בחור גדול. לא ילד. נטול משחקים וכאבי ראש. לפחות ככה חשבתי... מסתבר שגם כשאתה חושב שקלטת טיפוס מסוים וחשבת שהוא איכותי ולא יעשה לך קטעים מסריחים, הוא בא ומוכיח לך כמה טיפש היית כשנתת לעצמך ליפול ככה. אשכרה להאמין במשהו. אני לא מבינה אותו. ונמאס לי לנסות. והוא בכלל לא יודע שאני גם רוצה אותו. שזה יותר קשה מהכל. אבל לאבד ידיד הרבה יותר כואב לי ממישהו 'אופציונאלי'. אוף איתו. פשוט אוף.

NoFaRi1

New member
וואי זה נשמע כל כך מוכר ]:

אוף. אני ממש מקווה שזה יסתדר והדברים יתבהרו לך אחרת וגם אם לא, הוא כנראה לא שווה את זה

NoWords

New member
הקטע הוא

שהוא הכי שווה את זה. הוא לא סתם בחור טמבל עם פוזות כמו כל השאר. בחור איכותי. יש בו הרבה מעבר... ואת זה אני אומרת כידידה נטו. כל מי ששומע על המצב הזה אומר לי 'בטוח יש לו סיבה הגיונית'. אבל הוא לא יוצר קשר, וזה מרגיז לא להבין כלום עוד יותר.

AnGeL DoLlY

New member
כמה.. כמה מוכר.

אחד המצבים המעצבנים וחסרי האונים שאפשר להיתקל בהם :/ בובה, הייתי בול באותו מצב. רוצה עצה טובה? תרדי מהעניין, תנסי לשכוח ממנו עכשיו. הוא בטח קלט שאת מעוניינת בו מעבר לידידות ונבהל. כי בנים שבד"כ שומעים דברים כאלה נרתעים מהר מאוד. אני חוויתי את זה בדרך הקשה, ובגלל הטיפשות שלי איבדתי ידידות מדהימה עם בנאדם מדהים. הייתי ממליצה לך להעסיק את עצמך כמה שיותר ולחשוב עליו כמה שפחות. אם הנתק הזה מפריע לך ברמות קיצוניות את יכולה לנסות לשלוח לו הודעה או משהו, ולהגיד שאת חושבת שנותרה מתיחות מיותרת ביניכם והיית רוצה שתחזרו לדבר רגיל. אני לא בדיוק אובייקטיבית כי אצלי זה לא הכי עזר, אבל לפחות הוסרה לי אבן מהלב. מקווה שיהיה בסדר.

NoWords

New member
יאפ

מצב מעיק. עדיף לדעת ולהיפגע מאשר להיות תלויה באוויר, ולהתחרפן מרוב סימני שאלה. אני לא חושבת שהוא קלט. לא היה לו איך. לא הראתי לו שומדבר מעבר למה שזה היה. ידידות מאד אפלטונית. אפילו לא נשיקה על הלחי... העניין הוא ששלחתי לו שבוע שעבר סמס, והוא לא ענה. שזה הכי מוזר, כי הוא עד אז תמיד היה עונה לסמסים שלי, גם אם באמצע הלילה פתאום. אוף. זה כ"כ לא אופייני לו. תודה על התגובה והחיבוק ):

../images/Emo32.gifתגידו../images/Emo71.gif

יש איזו רשימה שמישי פותחת כל חצי שנה עם רשימת TDL ומשו כזה נכון?דברים כאלו מטרות וזה.. אז זה בתאריכים 1.6,1.1 ושוב 1.6.. אז זה אמור להיות היום,לא?חח או שאני סתם מתבלבלת עם משו אחר?

למעלה