מונית שירות בבת-ים יש חיה כזאת?

מצב
הנושא נעול.

elior515

New member
**מסכים

תחבורה ציבורית בסופ"ש! זה הכי חשוב!
עד כמה נסבול??
מספיק לכל מילה שחייבים כבר מוניות שירות בבת ים!!!

מחירים אדירים במוניות ספיישל בסופ"ש:
80 שקל בת-ים לנמל (במצב טוב!)
60 שקל לקרליבך/עזריאלי/החשמונאים/המסגר
100 שקל קניון איילון!
50 שקל אלנבי

עד מתי נסבול???
**מסכים

orenhz

Member
הפתרון לתח"צ בשבת אינו מוניות שירות

עד כמה נסבול??

100 שקל קניון איילון!
50 שקל אלנבי

עד מתי נסבול???
אלא תח"צ סדיר כמו שיש בחיפה בסופ"ש.
להזכירך גם מוניות שירות בשבתות לוקחות מחירים מופקעים. אז מה חסכת פה?? גם תשלם ביוקר, וגם לך תסמוך על מונית שירות, שאולי תגיע...

down under

New member
המחיר ה"מופקע" של מוניות השירות

אלא תח"צ סדיר כמו שיש בחיפה בסופ"ש.
להזכירך גם מוניות שירות בשבתות לוקחות מחירים מופקעים. אז מה חסכת פה?? גם תשלם ביוקר, וגם לך תסמוך על מונית שירות, שאולי תגיע...
בסופ"ש הוא כולה עוד 25% עד 30% במחיר.
ת"א - ר"ג במקום 6 או 7 ₪ עולה 10 ₪. ממש לא נורא.

במונית מיוחדת, ספישל בעגה העממיקואית, ממרכז/דרום ת"א לר"ג יעלה לך מעל 25 ואפילו מעל 30 ₪.

olli3

New member
מנהל
ב"ש-ת"א - 40 ש"ח לעומת 30 לרכבת ו17 לאוטובוס.

במונית מיוחדת, ספישל בעגה העממיקואית, ממרכז/דרום ת"א לר"ג יעלה לך מעל 25 ואפילו מעל 30 ₪.
בסופ"ש כמובן.. במהלך השבוע הם כבר לא פועלים כי אף אחד לא מעוניין לנסוע איתם. פעם בשנים הראשונות של מטרופולין ואגד תעבורה הם ניסו למשוך נוסעים, אבל מהר מאד אנשים עברו לאוטובוסים ולא רצו לעלות איתם בכלל.

גם מוניות השירות לאשקלון שמצליחות בימים רגילים בלי בעיה ממשית, בסופ"ש המחיר עולה בכ-10 ש"ח.

וגם אם ארצה לנסוע עם 394 של אגד מב"ש לת"א זה יעלה לי 24 ש"ח. רשמית 394 לא אוסף נוסעים בבאר שבע אך בשבתות הנהגים אוספים, כבר הרבה פעמים נסעתי עם 394 בצהרי שבת והיו פעמיים שנהגי מוניות קראו לעברי, ת"א, אשקלון? וכשאמרתי כמה לת"א וענו לי 40 אמרתי להם שעוד כרבע שעה מגיע 394 והוא עולה לי רק 24 ש"ח... כך גרמתי לחלק מהנוסעים שכבר היו במונית לרדת ממנה ולמבט של זעם ולמטח של קללות מנהג המונית על "גניבת הנוסעים" ממנו. ולא התכוונתי בכלל שירדו לו מהמונית נוסעים, אבל כמובן שחייכתי חיוך רחב למראה הנהג המקלל :)

down under

New member
40 זה לא נורא יחסית לעובדה ש-394 הראשון

בסופ"ש כמובן.. במהלך השבוע הם כבר לא פועלים כי אף אחד לא מעוניין לנסוע איתם. פעם בשנים הראשונות של מטרופולין ואגד תעבורה הם ניסו למשוך נוסעים, אבל מהר מאד אנשים עברו לאוטובוסים ולא רצו לעלות איתם בכלל.

גם מוניות השירות לאשקלון שמצליחות בימים רגילים בלי בעיה ממשית, בסופ"ש המחיר עולה בכ-10 ש"ח.

וגם אם ארצה לנסוע עם 394 של אגד מב"ש לת"א זה יעלה לי 24 ש"ח. רשמית 394 לא אוסף נוסעים בבאר שבע אך בשבתות הנהגים אוספים, כבר הרבה פעמים נסעתי עם 394 בצהרי שבת והיו פעמיים שנהגי מוניות קראו לעברי, ת"א, אשקלון? וכשאמרתי כמה לת"א וענו לי 40 אמרתי להם שעוד כרבע שעה מגיע 394 והוא עולה לי רק 24 ש"ח... כך גרמתי לחלק מהנוסעים שכבר היו במונית לרדת ממנה ולמבט של זעם ולמטח של קללות מנהג המונית על "גניבת הנוסעים" ממנו. ולא התכוונתי בכלל שירדו לו מהמונית נוסעים, אבל כמובן שחייכתי חיוך רחב למראה הנהג המקלל :)
יש רק בערך בשעה 15:00 (אם אינני טועה בשבת מאילת יוצא לצפון האוטובוס הראשון בשעה 12:00 בצהריים).
מי שצריך בששי אחרי כניסת השבת או בשבת מוקדם בצהריים/בוקר מאוחר זו האופציה היחידה שלו.
מונית ספיישל מב"ש לת"א תעלה מעל ל-250 ₪.

olli3

New member
מנהל
14:30 הוא במרכזית ב"ש. ויש לוח טרמפים

יש רק בערך בשעה 15:00 (אם אינני טועה בשבת מאילת יוצא לצפון האוטובוס הראשון בשעה 12:00 בצהריים).
מי שצריך בששי אחרי כניסת השבת או בשבת מוקדם בצהריים/בוקר מאוחר זו האופציה היחידה שלו.
מונית ספיישל מב"ש לת"א תעלה מעל ל-250 ₪.
14:30 הוא במרכזית ב"ש. ויש לוח טרמפים
גם שם למרכז יעלה לך 25 ש"ח וגם למקומות יותר רלוונטיים מאשר מרכזית ת"א.

בתקופות הקיץ, שאין הרבה טרמפים באופן כללי, אז יוצא לי לנסוע עם 394.

394 יוצא ב11:30 מאילת.

ה-40 ש"ח האלו הן גם בעבור המתנה של זמן לא מבוטל עד שתתמלא מונית וסוף סוף הנהג יניע ויסע כבר. אתה יכול לחכות שעה שלמה וגם יותר כדי שמונית תתמלא, אין כל כך הרבה אנשים שדורשים להגיע לת"א בשבת משום מה.

אז על התענוג המפוקפק הזה של ללכת 35 דקות מהבית שלי למרכזית כשיש מצב שאצטרך להמתין עוד זמן לא מבוטל עד שמונית שירות תתמלא...

ועוד לא דיברתי על זה שמשלבים נסיעות, יוצרים שילוב של אשקלון ות"א כאשר המונית יוצאת מבאר שבע דרך כביש 25 והנסיעה לוקחת כשעתיים או מונית שירות מבאר שבע לת"א דרך קרית גת (זה המסלול הרשמי שלהן, כך הן היו נוסעות פעם) כי יש מישהו שצריך לקרית גת (גם במחיר מופקע) ונסיעות שממשיכות דרך צומת בילו במסלול של 301... זה היה קורה גם בימי חול וקורה גם בשבתות כשיש כמה נוסעים שמבקשים להגיע לרחובות וכו'...

אומנם לבסוף אתה מגיע לת"א, אבל אתה לא יכול לדעת אם זה ייקח כשעה וחצי (במצב הטוב כשאתה בדיוק האחרון שחיכו לו ונוסעים באופן ישיר למדיי לת"א בלי עצירות כאלו ואחרות בדרך), או שזה ייקח 3 שעות כי חיכית שעה שלמה שהמונית תתמלא ואז אתה נוסע דרך אשקלון או דרך רחובות.

בשישי אחרי כניסת השבת לא ראיתי מוניות שירות לת"א, לאשקלון נראה לי שראיתי. אבל כמו שאמרתי, מי שמכיר את לוחות הטרמפים המאד מצליחים בבאר שבע, יכול לוותר על אי הוודאות של מוניות השירות כאן. כך שמונית שירות אינה האופציה היחידה.

amit1270

New member
מ-6 ל-10 זה תוספת של כמעט 67%, מ-7 ל-10 - 43%

down under

New member
אוי אוי אוי, שוד ושבר

אוי אוי אוי, שוד ושבר
אז טעיתי בחישובי התאחוזים.

עדיין זה סביר לאללה, לא סתם סביר אלא סביר לאללה וסביר והגון לקחת 10 שקלים על נסיעה בשבת מת"א לר"ג.

mister K

New member
תפסיקו לקשר בין תח"צ בשבת למוניות שירות!

עד כמה נסבול??

100 שקל קניון איילון!
50 שקל אלנבי

עד מתי נסבול???
תפסיקו לקשר בין תח"צ בשבת למוניות שירות!
תחבורה ציבורית ראויה בשבת תהיה כאן רק כשתזיזו את התחת ותתחילו להיאבק על זכויותיכם כחילונים ועל הסרת העוצר מקווי האוטובוסים, המהווים את התחבורה הציבורית הראויה היחידה.
מוניות שירות הן לא הפיתרון לבעיית התח"צ בשבת והן רק תגרומנה יותר נזק בכל ימות השבוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה