מוסיקה חנונית

oribarak

New member
כמו שכתבתי בהודעת פתיחה, 60, 70

הלהקות האהובות עלי זה ה doors ו pink floyd ביחד עם זה אני חובב פרוגרסיב רוק: yes, gentle giant, jethro tull, king crimson, camel ועוד ועוד ומת על רוקנרול פסיכדלי אמריקאי\בריטי: ביטלס, ג'ימי הנדריקס, הדורס כמו שאמרתי, ג'פרסון איירפליין, ניל יאנג, קרידנס קלירווטר רווייוול, ועוד מלאאאאא

Blue Puding

New member
תתחתן איתי?!?!?!../images/Emo99.gif

you know the day destroyes the night night devides the day i tried to run i tried to hide break on through to the other side!!!! אני אוהבת אותך!!! זה הכל פרוג רוק!! אני חולת פרוג רוק!! אני מאוהבת בפרוג רוק!!!!
נמנמנמ זהו..אני שותקת עכשיו

juggernaut

New member
ממתי אתה כזה נשנש?

ואני תפסתי ממך גבר אוכל בשר ושומע מזרחית.

demoloc

New member
../images/Emo6.gif ברור רק אני

ילד קטן ודחוי ,צמחוני נהנה מקלאסיקות ויוצא המכון לנוער מחונן של אריקה לנדאו , שמפצה על כך בציניות אין קץ וגישה מתנשאת על פני שאר היצורים החיים

The Damned

New member
לי../images/Emo98.gif

האמת היא שזה פשוט אחד מהקיצורים המשעשעים שנתקלתי בהם לאחרונה. מסתבר שלא כולם מקצרים פשוט ל"מופע הארנבות" :$

Science Fiction

New member
אני מקצרת ל"הקספרים"../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif

או קספר. [אבל זה בכלל מופע הארנבות של ד"ר בסטר!;[]

Greebo

New member
הו..פורום לחנונים...האימה הטהורה!:ם

הממ מטאל של סוגיו...כרגע יותר בקטע של ט'ראש.. מגהדת' ושלל להקות ט'ראש גרמניות.. אבל זה משתנה לפי המצב רוח...יש גם את הראפר הסטלני אפרו-מן שאני שומע מידי פעם...הוא משעשע אותי.. אבל אולדיז זה טוף גם כן...ג'ודס פריסט, בלאק סאבאת' ושות'.. בוב דילן 3> הממממ הכל לפי מצב רוח.. הא. רייט. uber geeks זה שליטה : ם

למעלה