מוסיקה חנונית

אין כזה דבר מוזיקה חנונית

מוזיקה זה דבר שלא מבוסס לפי שום מעמד או סטאטוס חברתי חוץ ממזרחית:p ומוזיקה ערבית:p

אה ומבחינת מוזיקה:p

אמממ מפרוגרסיב, סופט רוק, הארדקור, רוק ישראלי ועד רוני סופרסטאר:p חחח פופ זה תרבות משעשעת:p

MajorWinters

New member
ובכן... מסקנה

אין כזה דבר מוזיקה חנונית, יש פה הרבה היצע... אני חובב בעיקר פרוג (מהפרוג הרך והמלודי העדין ביותר, לפרוג המטאל הקשוח ביותר... טוב אולי לא כל כך קשוח), רוק קלאסי, ג'אז, גם קלאסי... (לצערי עוד לא הרבה, אבל יום אחד...)

מוזיקה מוזיקה מוזיקה

הכל חוץ ממזרחית וטרנסים בד"כ בזמן האחרון אני שומע עידן רייכל ובד"כ גם הרבה Enigma, אין עליהם
להקת חנונים אמיתית היא בין השאר Fountains of Wayne. מנגנים בחליפה, חמודים
(Stacy's mom זה שלהם למי שמכיר..) להקה טובה אגב, גם לאנשים בלי שריטות במוח

Tiki Torch

New member
מממ

ברגעים אלה אני מנסה להקשיב למטאל וכמה שיותר כבד ככה יותר טוב כי אני מנסה להתעורר...6 בבוקר זאת לא שעה קלה ליהיות ער בה! אניוואי אני מקשיב לרוק קצת ישן כי מה שיש עכשיו הוא פחות איכותי לדעתי אז אני שומע להקות כמו ביטלס גאנז לפעמים לד ונירוונה וכשאני רוצה לצחוק אני מקשיב לפאוור מטאל

Road death

New member
אז..../images/Emo122.gif

בשבילי מוזיקה חנונית זה.. רוק כבד כזה.. מטאל.. כי כל הילדים הערבים והפרחות המאגניבים ה"פופולריים" (חוחו אני תמיד צוחק על המילה הזו..חעחע) אז הם כאלה... שומעים היפ הופ מסריח והכעל.. פלופ. יומטוב.

Science Fiction

New member
אמ ../images/Emo119.gif

אני שומעת בעיקר בריטפופ, רוק קלאסי, רוק ישראלי וקצתקצת מטאל. P:

Blue Puding

New member
היורשה לי להשלים את ניקך?

science fiction, double feature picture show, i wanna go!!! oh oh ohhhh to the late night double feature picture show! ויכול להיות שזו לא הכוונה בניק שלך ואני עושה מעצמי צחוק..אבל ניחא

Dark Faerie

New member
אני שומעת..

זה הולך להיות ארוך..
ביטלס,פינק פלויד, פיל קולינס, דיויד בואי, סטיבי וונדר, ג'נסיס,REM, E.L.O, פול מקרטני (קרירת סולו
), בוב דילן, bee gees, הרולינג סטונס, קווין, אמריקה, INXS, לד זפלין, The Doors,ברוס ספרינסטיין,אריק קלפטון, סיימון וגארפינקל, The Who, בילי ג'ואל,סטינג,והפוליס

soulz

New member
WOW

הנה הלכה הסטיגמה שמטאל זאת מוזיקה לגיקים...למרות שכמובן שזה עדיין נכון...

המון מוזיקה לא קונבצניולית-

דוגמא- דברים שאני שומע בשבועיים האחרונים- עומאק פארוק טאקבילק: מוזיקה טורקית מסורתית ארטו טוקבקיאן: אמן ג'אז שמשלב ג'אז ומוזיקה ארמנית "הלוואי והיית כאן" של הפינק פלויד הפסקול של הסרט "חולית" ואלבום של הרכב דום מטאל בשם "evoken" לא נסגר על סגנון ספציפי

פילק ומוזיקה אירית

ולכל התוהים- הרי הגדרות של פילק:באתר האנגלי, ובכתבות "פילק למתחילים" ו"המדריך השלם לפילק הישראלי" באתר האגודה הישראלית למד"ב

EdisonGirl

New member
רק לא מזרחית דיכאונית!!!!

מעבר לזה, אין לי ממש בעיה לשמוע את כל היתר, אבל נמשכת למוזיקה קלאסית, לפסקולים של סרטים ולעוד כל מיני שירים בודדים מכל מיני סגנונות.

avinoam edry

New member
ובכן אני אוהב את

משינה ,מופע הארנבות של דר קספר והדג נחש (שמלנים ירושלמים שולטים)

Blue Puding

New member
נמנמ לכתוב יקח לי שנים.

אז רק הנבחרים
the doors camel frank zappa guns and roses (אבל אני לא אוהבת את אקסל!!
) skid row the who(במיוחד tommy!!!|) the rolling stones the beatles ג'ימי הנדריקס (כי אין לי כוח לכתוב באנגלית) טוב אין לי כוח לכתוב אני פשוט מעתיקה מהבלוג..רגע נמנמנמ יכול להיות ששכחתי כמה דברים כי יש לי מלא על המחשב... • simple plan • good charlotte • the all american rejects • foo fighters • my chemical romance • the beatles • camel • frank zappa • useless ID • sonata arctica!! • stratovarious • ella • skid row • guns and roses • led zeppelin!!!!!! • the who • AC/DC!!!!!!! • herbie hancock • the residents • mr bungle • the click five • fall our boy! • oasis • new found glory • the doors • bon jovi • halloween • dream theater • jethru tull • rolling stones • queen! • the white stripes • hoobastank • scorpions • avantasia..למרות שזה לא להקה.. • yellowcard!! • rapsody • wheatus • metallica (הישן) • green day (הישן) • פרנז פרדיננד • טימו טולקי • טימו קוטיפלטו • RHCP • סינרגיה אה ו...פסקולים של סרטים שאני ממש ממש ממש אוהבת: rock star rocky horror picture show!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! little shop of horrors!!!!!!! the nightmare before christmas!! מנמנמ..מקווה שלא שכחתי כלום.. יום טוב!:)

למעלה