מועדון דופן בטן מעובה או..

מועדון דופן בטן מעובה או..

הורים בדיאטה בחו"ל. לאור התגובות הנלהבות אני בוטחת בזאת באופן רשמי את קבוצה התמיכה להורים בדיאטה בחו"ל. מטרת השרשור הן לתמוך ליעץ ולסייע למי שמעוניין וגם לחלוק מידע על איך עושים דיאטה בחו"ל... בהצלחה לכולנו... ענת

שוויץ ארץ הגבינות השמנות...

אני התחלתי את הדיאטה שלי כאשר יותם היה בן שנה כלומר לפני שנה וחצי... המטרה אחרי הריון תופח והנקה עוד יותר גרועה זה על רקע היפופוטמי.. לרדת 35 קילו... חצי שנה הכל אבד מצוין 14 קילו הלכו אבל אז הינו צרכים לעבור לשוויץ לא הלאה אותכם בפרטים שודאי מוכרים לכולם אבל לעבור מדינה בית וכו ולשמור על סדר יום קבוע לא ממש הסתדר. בכל מקרה הצלחתי להחזיק מעמד לא לעלות וכאשר חזרתי לארץ לביקור מולדת אחרי חצי שנה ביקרתי גם את הדיאטן שלי וקבלתי הוראות מה לעשות (עובד עוד 12 קילו הלכו). וכאן נכנס לסיפור ידידי הסופר השווצרי... חפשתי את המוצרים המוכרים... אך אבוי שוד ושבר אופנת הדיאטה לא ממש הגיע לשוויץ. אין כאן אפילו גבינה אחת שיורדת מ 25% שומן, זה ממש חילול קודש לשאול על גבינה רזה. רעיון שלא יעלה על הדעת. במעדני החלב המצב קצת יותר טוב פירמה אחת... חלב רגיל זה 7% שומן רזה 3%... טוב, עברנו למחלקת הלחם. בארץ יש לחם רזה לחמניות רזות מה שרק תרצו. כאן למצוא לחם שלא קיבל חבילה של מרגרינה במקרה הטוב, שומן ממקור אחר (אונק אונק).. במקרה הרע זה משימה צבאית. ועם לא די בזה הרי שהמאכלים הלאומיים כאן הם: רושטי - תפוח אדמה חתוך דק מטוגן היטב ורצוי עם הרבה גבינה שמנה. פונדו... וגבינה מיוחדת שנקראת רקלט שבאה על מתקן כמו שוורמה... איך אצלכם? הכל הכל שמן...

שרונה13

New member
אצלנו במינסוטה...

אפשר להשיג סלים פאסט וכל מיני דיאטות שונות ומשונות... לגבי לחם קל וגבינות רזות גם כאן המצב שי דומה לשלך. (מצב עגום למדי). מאז שהגעתי לכאן השמנתי איזה 4 קילו והכל בארבעה חודשים. לפני שבוע וחצי תפסתי את עצמי והחלתי דיאטה. במטרה לחזור לשקול חמישים קילו כמו לפני הלידה (כבר הורדתי איזה שלושה פאונד שזה קילו וחצי) ונותרו לי עוד שבעה להוריד מקווה שילך יחסית בקלות. המזל שלי הוא שהאוכל לא ממש מגרה אותי באמריקה אז הפיתויים לא כאלו גדולים בעיני (מה שאי אפשר לעניות דעתי להגיד על שוויץ). אני אגב מחדר הלידה יצאתי רזה ...ההשמנה באה עם ההנקה אז לכל האמהות שבדרך קחו בחשבון שצריך לשמור גם אחרי הלידה וזה מאמץ הרבה יותר קשה בעיני. ובהצלחה לכולם עם הירידה בדיאטה.

שרונה, תסתכלי טוב במדף הגבינות

ישנה גבינת פילדלפיה 0% שומן. לטעמי היא לא פחות טובה מזו השמנה "על אמת". אני קונה אותה ומוסיפה לה, לפעמים, כל מיני תבלינים או ירקות וכו' (זיתים, אבקת מרק בצל, תבלין גריל, פפריקה - הכל תלוי בטעם שמתחשק לי באותו רגע). גם חסכוני בקלוריות וגם טעים.

nyc1

New member
אני גרה בניו יורק

וכאן לא מוצאים יוגורט מיצור מקומי שאין בו איזה 14 גרם סוכר מינימום.. לחם קל יש כאן . אני שמנתי כאן ..הוספתי כ5 קילו למשקל .. אני לא מצליחה להיכנס למישטר דיאטה.. מקווה שבתמיכתכן אצליח שיהיה לכולנו

nyc1

New member
היי יעלי

אני גרה בקווינס.. קרוב לבי סייד מאיפה את?

הרעיון

הוא גם לתת אוזן קשבת וגם רעיונות איך להצליח... אולי כדי שלא תחשבי על זה כמשטר דיאטה אלא שינוי הרגלי אכילה. לא מדובר בצום זה לא ממש מצליח אלא בלאכול נכון ומסודר...

efrat100

New member
אני מצטרפת...

פה גם קשה למצוא מוצרים דיאטטים בסופר, אני עדיין מחפשת אחרי פתית או משהו דומה לזה. כל כך אהבתי את זה בארץ, ופה אין להם כלום. עד שמצאתי קוטג' דל שומן... זה היה ממש מבצע צבאי. מצד שני, תרבות הספורט פה מפותחת מאוד, מכון כושר 4 פעמים בשבוע זה הסטנדרט כאן, וזה שיש לנו מכון כושר בבנין מאוד עוזר. לפני ההריון ירדתי כמעט 10 קילו עם דיאטה מאוד קלה והרבה התעמלות, ואני מתכוונת גם לעשות את זה אחרי ההריון עוד פעם (אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להוריד 10 קילו... אני מקווה שהרבה לא ישאר אחרי הלידה). בדצמבר אנחנו מתכננים ביקור בארץ, ועד אז צריך להיות רזים שוב
אפרת

efrat100

New member
התכוונת מולדת המוצרים המשמינים ../images/Emo6.gif

אם את רוצה משהו משמין וזריז, אז זה יש פה ובשפע!! אבל למצוא פה גבינה רזה, פתית, לחם דל קלוריות שלא מרגיש כמו נייר טואלט, ירקות טעימים - זה יותר קשה. המקום היחיד אצלנו שמוצאים את הדברים האלה זה סופר מיוחד למוצרים אורגניים ואז כל דבר באמת עולה בהתאם (לדוגמא: פלפל ב- $2.60 ואני לא מדברת על קילו פלפל, אלא על פלפל אחד!!) אפרת

ronnieyuval

New member
נכון

איך זה שלי אין בעיה למצוא מוצרים דלי שומן? מוזר לי מה שאתן מספרות... אולי בסופר אחר? יש הכל מכל בסופר, גם יוגורטים וקוטג'ים וגבינות וחלב וגלידות שהם 0% שומן, גם לחמים קלים, אפילו על הבשר הטחון כתוב כמה אחוז דל שומן הוא. בבשר בקר טחון יהיה כתוב למשל 97% FAT FREE, וזה אומר שזה 3% שומן בבשר ולא 97%... יש גם חטיפים דלי שומן כמו בייגלה ועוגיות ופופקורן - צריך פשוט לקרוא את האריזה. יש ביצים ללא ביצים, חלב ללא לקטוז, וקולה ללא קולאין... רק בשורה של החלב יש איזה שמונים סוגים לבחור מהם. לחלב 0% קוראים SKIM MILK. האמת? הוא בטעם וטקסטורה בדיוק כמו של מים. גם הצבע... אבל יש גם 1% וגם 2%. איך אתן לא מוצאות??? לי זה ישר קופץ לעיניים, לפני הדברים האחרים. חפשו, חפשו, יש הכל. נראה לכן שבישראל המציאו את הלחם-קל? תופתעו לשמוע שאפילו את פריכיות האורז המציאו כאן... הן פשוט לא של תלמה. קוראים להן RICE CAKES או משהו בסגנון. פתית האמת לא ראיתי, אולי כי לא חיפשתי כי זה דיקט ללא טעם בעיני. כל האזור של הקפואים מלא במזון דיאטטי וכל מיני דברים של שומרי משקל.

ronnieyuval

New member
אולי אפשר לעשות שרשור כזה של

"איך קוראים ל..." מי שלא יודעת איך אומרים שם של איזה מצרך שתשאל, ומי שיודעת תענה. ככה כולנו נוכל למצוא את כל הדברים הדיאטטיים. אפשר גם לתת טיפים על כל מיני דברים טעימים ולא משמינים.

למעלה