הידד!, מקווה שאספיק לראות!לכבוד שנה מתוקה מגיע סרט עם דמויות מתוקות והמון המון דבש
The Many Adventures of Winnie-the-Pooh (הרפתקאותיו של פו הדב)
צפה בקובץ המצורף 64132
* שימו לב כי מדובר על הסרט הראשון משנת 1977
אין להתבלבל עם הסרטים האחרים: פו הדב משנת 2011 ופו הדב: ההרפתקה הגדולה ביותר משנת 1997
גם אני!איזה יופי
קראתי את הספר ביסודי אז אני בהחלט מתרגשת לראות את הסרט
מגניב! אני לא זוכרת אם ראיתי אי פעם את הסרט, אבל הספר לחלוטין היה הכי אהוב עלי בעולם כילדה קטנה.לכבוד שנה מתוקה מגיע סרט עם דמויות מתוקות והמון המון דבש
The Many Adventures of Winnie-the-Pooh (הרפתקאותיו של פו הדב)
צפה בקובץ המצורף 64132
* שימו לב כי מדובר על הסרט הראשון משנת 1977
אין להתבלבל עם הסרטים האחרים: פו הדב משנת 2011 ופו הדב: ההרפתקה הגדולה ביותר משנת 1997
כי זה פאקינג פו הדוב, מי לא מכיר את הדמויות?גם אני לא זוכר אם ראיתי את הסרט
אבל אני יודע שלא קראתי את הספר, אבל אני כן מכיר את הדמויות איכשהו (הייתה גם תוכנית?)
בדיוק!כי זה פאקינג פו הדוב, מי לא מכיר את הדמויות?
חחח גם לי יש, כשהייתי בגיל 15.עכשיו בא לי לשים תמונה שלי עם פו הדב בדיסניוורלד...נראה אם זה יצא(כנראה ש לא)
אני מדבר על עוד שבוע...אבל מאגניבחחח גם לי יש, כשהייתי בגיל 15.
יש איזה סרט שיצא לאחרונה נראה לי על כריסטופר רובין האמיתיהמחנכת שלי בכיתה ג' סיפרה לי שכריסטופר רובין מבוסס על הבן של א.א מילן ושכריסטופר רובין האמיתי שנא את הספר.
נכון. עם יואן מקגרגור (ככה כותבים את השם שלו?).יש איזה סרט שיצא לאחרונה נראה לי על כריסטופר רובין האמיתי
שתפי. אולי תשימי בתיבת ספוילר נפרדת כדי שאנשים יוכלו לבחור אם לקרואנתקלתי לפני כמה שנים בתיאוריה על פו הדב אבל אני מתלבטת אם לשתף או לא, כי זה יכול קצת להרוס את הסיפור של פו הדב.
וואו זה הרגיש לי כמו איזה 10הסרט מחולק לשלושה סיפורים והם לא קשורים אחד לשני.
כמו כשטיגר קפץ כל כך גבוה שהוא יצא לשניה מהספר.אהבתי את "שבירת הקיר הרביעי", כשהדמויות מודעות לספר (במיוחד גופר החפרפרת שכל הזמן אומר שהוא לא מופיע בספר ) ומדברות עם הקריין.
לא הרבה ממש שירים. בעצם היה רק אחד?כיאה לסרט דיסני, יש הרבה מוזיקה. אבל הרגיש לי שהמוזיקה בסרט הזה פחות מניעת עלילה ויותר בשביל הכיף.
מסכן איו. צריך להיות דרך נעימה יותר ממסמרהזנב של איה לא זכרתי שהוא היה מודבק ככה.
לא נחמדואם מדברים כבר על איה, משהו בטון המבואס שלו גרם לי לרצות לצחוק.
אבל היה ממש מעליב כשהקריין מציין שוב ושוב שפו הוא of little brainהחלק הראשון- פו הדב ועץ הדבש:
דיברתי עם אחותי על הדמות של פו והיא אומרת שבכל הגרסאות הוא לא כל כך חכם
היה לו איזה הסבר מדהים ומעגלי בשביל זההצחיק אותי כשפו החליט שהדבורים מייצרות את הדבש בשבילו.
אני חושב שבמקומות קרים לא מחזיקים תמיד חלב במקררשמתם לב שיש לו חלב במזווה?
לא זוכר :-{(איה מנסה להזיז את הזנב שלו
גם לאחחחח, איך הדבורים לועגות לפו כשהוא נתקע בכוורת של העץ.
את זה אני זוכר. חבל שהארנב לא יודע כיצד לסרב לפופו מגיע לביקור פתע אצל ארנב וגומר לו את כל הדבש. בהתחלה הוא רצה גם חלב מרוכז, אבל נראה לי שהספיק לו רק הדבש ארנב לא נראה ממש מרוצה לארח את פו, הוא מרגיש לי קצת לחוץ.
כל הקטע מאוד מצחיקפו לא מצליח לצאת מהפתח מאורה של ארנב ונתקע שם. ינשוף אומר לגופר שצריך להוציא את פו ובתגובה גופר אומר שצריך להיפטר מפו כי "הוא תוקע את כל הפרויקט" ואז ינשוף אומר שפו הוא הפרויקט מתברר שהוא יצטרך להישאר שם עד שהוא יוכל לצאת.
זה היה מאוד מוזר לי שהתחת של פו הפך להיות כמו רהיט בבית של ארנב. ועוד יורת מטריד כשהוא משתמש בו כמו גב של ספה.ארנב נלחץ מזה שפו יהיה אצלו בבית במשך שבועות, מתיישב על כיסא ואז קולט שהוא עדיין רואה את פו במראה הוא מגלה שהוא יכול לעשות מפו אחלה של ריהוט שנהרס לו ברגע שפו מתעטש.
מי כמעט האכיל אותו שם?ארנב אומר לגופר לא להאכיל את פו יותר
כן איכשהו זה שהוא פגע בעץ הבריח את כל הדבורים מהכוות שבעץ. אבל איכשהו גם נתקע בחור בעץ של הכוורת באופן שהיה חוסם את הדבורים מלצאת.אחרי כמה זמן, פו מצליח להשתחרר אבל הוא עף אל כוורת של עץ אבל הפעם הוא מרוצה כי יש בה דבש.
ככה קוראים לזה בעברית? "מקום מתחשב".החלק השני- פו הדב והיום הסוער:
לפו יש מקום מתחשב שבו הוא יכול לשבת ולחשוב.
כןגופר מזהיר את פו שהיום יום הרוחות (Windsday), אני מניחה שזה משחק מילים על יום רביעי?
הייתי מבולבל אחר כך כי חשבתי שאולי זה שטיגר קופץ לשדה של זה אחרי ההרס שפו גרם.פו וחזרזיר נפגשים בזמן שהרוחות מעיפות את חזרזיר, פו אוחז בו כמו עפיפון ובדרך הורס לאיה את מה שהוא בנה ועוזר לארנב לאסוף את הגזרים שלו ביותר יעילות.
נכוןפו וחזרזיר מגיעים לבית של ינשוף, יש שם דבש, מה שגורם לפו להתלהב (כמובן). הרוחות מפילות את הבית של ינשוף.
ומאוחר יותר ציינו את זה שהוא עושה את זה גם בזמן המבול ואני לא זכרתי בכלל שזה היה חלק מהעלילהאיה מתנדב (מנודב?) למצוא לינשוף בית חדש.
יש לו זכות חוקתית לשאת רובה להגנה עצמית (כלומר אם הוא היה אמריקאי)(ובן אדם)לפו יש רובה (!)
that's what tiggers do bestטיגר נכנס לבית של פו ומתחיל לפצוח בשירה ובריקודים שבעיקר קשורים לכמה הוא נפלא.
הי, בלי לרדת על פו. אני לא חושב שטיגר יותר חכם מפו.טיגר רואה את עצמו במראה וחושב שיש עוד טיגר מולו מילא פו חשב ככה, אבל גם טיגר נפל בפח?
או כן. מה היו הדברים שרקדו? קומקומים?פו רוצה לשמור על הדבש שלו אבל נרדם במהלך המשמרת הארוכה שלו. וכאן מתחיל חלום קצת ביזארי, שכולל כמובן שירה, ריקודים ודבש.
זה גרם לי לחשוב על פנטזיה כמובן (הסרט, לא הז'אנר)פו מתעורר ומגלה שיש לו הצפה בבית.
למה הוא לא הצליח לשוט כמו האחרים אל הבית של כריסטופר רובין?מסתבר שיש הצפה בכל היער וחזרזיר נתקע בבית ומנסה לגרוף את המים החוצה
White privilageהבית של כריסטופר רובין הוא היחידי שמוגן בפני המים
אז זה מבלבל אותי שההצפה מילאה את הבתים של חזרזיר ושל פו, אבל אז ינשוף מוצא אותם במים במקום שהוא כנראה גבוה מהבית של כריסטופר רובין, לפי זה שהם נפלו ממפל כדי להגיע אל כריסטופר רובין.ינשוף הולך לעדכן את חזרזיר שהחילוץ בדרך ונתקל בפו ובחזרזיר שנסחפים במים. ינשוף מתחיל לדבר ולא שם לב שהם מתקרבים למפל. הם מגיעים לבית של כריסטופר רובין ופו מקבל את תואר הגיבור. ולדעתי בצדק, כל מה שינשוף עשה היה לדבר, הוא אפילו לא שם לב שהם מתקרבים למפל.
מסכן חזרזיר. איך בכלל עובד הקטע שהבית קרקע של חזרזיר מתאים לינשוף שהבית הקודם שלו היה גבוה על העץ.איה מצא לינשוף בית חדש, הבית של חזרזיר. חזרזיר מוותר על הבית שלו למען ינשוף. פו אומר לו שהוא (חזרזיר) יכול לגור בבית של פו.
למה פו מוכרז כגיבור? נראה לי שאומרים שהוא הציל את חזרזיר, אבל הוא בכלל לא עשה כלום. היה לו את הכד על הראש כל הזמן.פו וחזרזיר מוכרזים בתור גיבורי היום.
בכלל לא אמרו לדעתי tigger tooהחלק השלישי- פו הדב וטיגר גם:
אה רגע, זה לא הייתה ההופעה הראשונה של טיגר בסרט?פו נמצא במקום המתחשב שלו וחושב. משום מקום, טיגר מקפץ עליו.
נראה לי שפו ישן בהרבה יותר מחצי מהישיבה. אם כי יכול להיות שלא הראו לנו את כולה.טיגר מפתיע גם את חזרזיר ואת ארנב עם קפיצות. לארנב נמאס מהקפיצות של טיגר, אז הוא מזמן ישיבת חירום שכוללת רק אותו, את פו ואת חזרזיר, שבחצי ממנה פו ישן ארנב מחליט לקחת את טיגר לסיבוב ביער ולגרום לו ללכת לאיבוד.
אהבתי את הקטע שהם קולטים שהם הולכים לאיבוד כי הם כל הזמן מגיעים לאותו בור חול.פו, חזרזיר, ארנב וטיגר הולכים ביער, אבל מסתבר שפו, חזרזיר וארנב הם אלה שהלכו לאיבוד. ארנב הולך לכיוון אחר, פו וחזרזיר מחכים לו ובסוף מתייאשים ומנסים לחזור על עקבותיהם. הם נתקלים בטיגר שהולך לחפש את ארנב.
זהו קלטתי שגם טיגר וגם אנשים אחרים הרבה פעמים לא מתייחסים אליו בתור טיגר, אלא בתור טיגרים. כאילו זה זהות לא בינארית או משהו כזהמסתבר שטיגרים בחיים לא הולכים לאיבוד. מעניין שטיגר אומרים טיגרים ברבים אחרי שהוא כל הזמן אמר שהוא יחיד במינו
זה כאילו כמה סיפורים בסיפור אחד כלפעמים מרגיש כאילו עברנו נושא סיפוריטיגר הולך לקחת את רו למשחק ואימא שלו, קנגה כמובן מביכה אותו מול טיגר.
החלקה על הקרח זה בדיוק משהו שהוא אומר עליו שטיגרים ידועים בתור מעולים בו, אבל אז אחרי שהוא קולט שהוא לא מצליח הוא אומר שטיגרים שונאים החלקה על הדרך.ארנב מחליק על הקרח, טיגר ורו רואים אותו ורו שואל אם טיגר יודע להחליק על הקרח. טיגר עולה על הקרח, מתנגש בארנב וגורם לו לעוף לבית שלו.
הם תמיד קוראים לכריסטופר רובין בשלב מסוים. זה בעייתי אולי.טיגר ורו הולכים לנתר על עצים, אבל מתברר שלטיגר יש פחד גבהים. פו וחזרזיר עוברים באזור וקוראים לכריסטופר רובין. כולם מתאגדים, מאלתרים טרמפולינה ואומרים לרו לקפץ למטה. אחרי שרו קופץ, טיגר צריך גם לקפוץ אבל הוא מפחד יותר מדי. ארנב רוצה להשאיר את טיגר תקוע על העץ וטיגר מבטיח שהוא לא ינתר יותר לעולם. בהמשך, הוא מדבר עם הקריין והקריין עוזר לו להחליק על המילים של הספר. ארנב אומר לטיגר שאסור לו לקפץ יותר לעולם. לאחר שכולם רואים שטיגר עצוב, ארנב מודה בכך שהוא גם מעדיף את טיגר הקופצני וטיגר מגיע במהירות וגורם לכולם (כולל ארנב) לנתר.
זאת פרידה עצובה מאודבסוף הסרט, אנחנו רואים את כריסטופר רובין ופו במקום הקסום ומדברים על העתיד ועל כך שכריסטופר רובין הולך לבית הספר.
חחח כן זה היה חמוד
- אהבתי את "שבירת הקיר הרביעי", כשהדמויות מודעות לספר (במיוחד גופר החפרפרת שכל הזמן אומר שהוא לא מופיע בספר ) ומדברות עם הקריין.
חחחחחחחחח צחקתי בקול וכן היה זה היה חלום מסטול של פו, אולי היה משהו נוסף בדבש שלו.אוקי זה היה סרט מאוד מוזר לראות מסטול (היה או לא היה קטע עם קומקומים ששרים שיר לפו?)
היו מלא אבל לא זכירים.לא הרבה ממש שירים. בעצם היה רק אחד?
צחקתי בקול גם מזהזה היה מאוד מוזר לי שהתחת של פו הפך להיות כמו רהיט בבית של ארנב. ועוד יורת מטריד כשהוא משתמש בו כמו גב של ספה.
אבל הקטע הוא שמתייחסים אליהם יותר כבובות מאשר חיות, כלומר התחת של פו הוא באמת כרית. ואין חור תחת.
אבל אם אין חור תחת אז מה קורה עם כל הדבש שפו אוכל?
איכשהו פו נעשה רזה יותר עם הזמן. האם כל הדבש מתעכל בגוף שלו והופך לאנרגיה שמפעילה אותו? כלומר כמו בני אדם, רק שאין שאריות
חח כן הוא עף או משהו אבל בסוף הוא לא הרס לו הוא איכשהו קטף את כל הגזרים והם נחתו בערימה מסודרת על העגלהרגע, אני טועה שמתישהו פו הרס לארנב את הגינה?
חח נראה לי צנצנות דבש.או כן. מה היו הדברים שרקדו? קומקומים?
White privilage
פו גם לא הבין, אבל זרםלמה פו מוכרז כגיבור? נראה לי שאומרים שהוא הציל את חזרזיר, אבל הוא בכלל לא עשה כלום. היה לו את הכד על הראש כל הזמן.
"הסיבה היחידה ליצור דבש היא כדי שאני אוכל את זה" ספיריט דובי.
ולפעמים הספיריט אנימל שלי הוא דווקא איה. "אם זה באמת בוקר טוב, ואני מפקפק בכך" - אני כל בוקר
פו עושה בלאקפייס ומנסה לגנוב דבש מדבורים, היום הוא היה מקונסל.
חחח, אבל נראה לי שזו היציאה.חחחח מה לעזאזל יש כניסה מדלת מהעץ!! שיחזור אחורה ויצא מהדלת!!
זה היה נפלאחחח ארנבי הופך את הטוסיק של פו לקישוט ממוסגר
בדיוק חשבתי על זה כשצפיתי בסרט.חח הם מושכים את פו כמו אליעזר והגזר
חחחחחפו נרדם בבפגישה זה אני
חחח, נכון?וואו זה הרגיש לי כמו איזה 10
פו שר לעצמו לא מעט.לא הרבה ממש שירים. בעצם היה רק אחד?
אכן. היום חצי הסרט לא היה עובר מסך.אבל היה ממש מעליב כשהקריין מציין שוב ושוב שפו הוא of little brain
לא נראה לי שזה עובר מסך היום
כל הקטע מאוד מצחיק
לחלוטין היה צריך לדחוף אותו פנימה. ארנב היה נראה מפוחד מהרעיון, אבל הקטע הוא שיש לו דלת אחורית שנראה שהיא בגודל יותר נורמלי בשביל פו. חבל שהוא לא אמר לו לצאת משם מראש.
העניין עם גופר גם מצחיק. אבל אז בסוף היה נראה לי שהוא הסכים לעזור בחפירה, אבל מסיבה לא ברורה בסוף לא לקחו את העזרה שלו.
עוד קטע שבילבל אותי זה שהינשוף שואל את הגופר כמה זה יעלה לטפל בבעיה. אבל איזה סוג של כסף יש לינשוף?
השאלות החשובות בסרטזה היה מאוד מוזר לי שהתחת של פו הפך להיות כמו רהיט בבית של ארנב. ועוד יורת מטריד כשהוא משתמש בו כמו גב של ספה.
אבל הקטע הוא שמתייחסים אליהם יותר כבובות מאשר חיות, כלומר התחת של פו הוא באמת כרית. ואין חור תחת.
אבל אם אין חור תחת אז מה קורה עם כל הדבש שפו אוכל?
איכשהו פו נעשה רזה יותר עם הזמן. האם כל הדבש מתעכל בגוף שלו והופך לאנרגיה שמפעילה אותו? כלומר כמו בני אדם, רק שאין שאריות
גופר.מי כמעט האכיל אותו שם?
כן, זה היה בסיפור הזה. לפעמים אני מדלגת על קטעים מסוימים בעיקר מעצלנות*רגע, דילגת על החלק שבו פו הדוב מנסה להגיע לכוורת ומשתמש בבלון של כריסטופר רובין. רק שאז הכוורת מלאה בדבורים והוא בטעות הולך קבוצה מהם ואז הן בורחות לו מהפה לאורך כמה זמן.
זה היה בסיפור הזה, נכון?
לא, זה thoughtful spot, גם באנגלית.ככה קוראים לזה בעברית? "מקום מתחשב".
אני לא זוכר מה זה באנגלית, אבל זה לא מרגיש אותו דבר.
אה נראה לי שזה הthinking spot
אז "מקום החשיבה" זה יותר נכון
פו ניסה להחזיק את חזרזיר במה שנשאר לחזרזיר מהצעיף ואז הרס לאיה את מה שהוא בנה. ואחר כך הוא גרם לגזרים בגינה של ארנב לעוף באוויר אבל במקום ליפול על האדמה, הגזרים נפלו כולם על המריצה, אז ארנב היה מרוצה בסך הכל. הוא אמר שפו צריך לעשות את זה גם עם הכרוב שלו.הייתי מבולבל אחר כך כי חשבתי שאולי זה שטיגר קופץ לשדה של זה אחרי ההרס שפו גרם.
רגע, אני טועה שמתישהו פו הרס לארנב את הגינה?
כי כאן את אומרת שזה כשמה שקורה עוזר לארנב
חחחחחחחיש לו זכות חוקתית לשאת רובה להגנה עצמית (כלומר אם הוא היה אמריקאי)(ובן אדם)
זה ממש הצחיק אותי. אפילו לא רק בדברים שהוא עושה הכי טוב. למשול כשהוא אמר שטיגרים אוהבים דבש ואז הוא גילה שהוא בעצם לא אוהב, ופתאום טיגרים לא אוהבים דבש (למזלו של פו).that's what tiggers do best
Bouncing זה הדבר שטיגרים עושים הכי טוב
הראש שלו עשוי מפלסטיק
והזנב שלו מקפיץ
הקטע הוא שהדבר הכי מיוחד לגבי טיגרים זה שטיגר הוא הטיגר היחיד.
כלומר כל דבר שנכון לגביו נכון לגבי כל הגזע שהוא מייצג.
ככה שהוא באמת לא יכול לטעות.
חוץ מזה שהוא מאוחר יותר מכריז על דברים מסויימים שזה הדברים שטיגרים עושים הכי טוב, אבל אז מתחרט כשהוא מגלה שהוא לא טוב בלעשות אותם.
בהחלט. נראה לי שזו תכונה שקיימת אצל חזרזיר. אבל צריך גם לזכור שבניגוד לשאר החיות, הוא קטן (רו לא נחשב, קגנה נושאת אותו בכיס שלה).למה הוא לא הצליח לשוט כמו האחרים אל הבית של כריסטופר רובין?
זה פשוט מרגיש שהוא ויתר מאוד מהר ושלח את הבקבוק בקשת עזרה הזה
White privilage
אין סיבה אמיתית, לדעתי פשוט כי הסרט הוא על פו.למה פו מוכרז כגיבור? נראה לי שאומרים שהוא הציל את חזרזיר, אבל הוא בכלל לא עשה כלום. היה לו את הכד על הראש כל הזמן.
זה מה שרשום בויקיפדיה. אני מאמינה לויקיפדיה.בכלל לא אמרו לדעתי tigger too
מסקנה: ארנב היה צריך להיות בשקט ולתת לפו ולבטן הרעבה שלו למצוא את הדרך הביתה.אבל איך שפו בסוף באמת מצליח למצוא את הבית זה כשהוא מצליח לשמוע את הקולות של צנצנות הדבש שקוראות לו ממרחוק. או שהעניין הוא שהוא שומע את הבטן שלו קוראת לצנצנות דבש? אני לא זוכר בדיוק, אבל זה היה קשור לבטן שלו והדבש שבבית שלו.
וככה הם יוצאים מהאזור הלא מוכר ומוצאים את טיגר שגם הוא מצא את דרכו מחוץ לאזור הלא מוכר (והערפלי)
אני מצטער אבל זה לא הוגן. טיגר הבטיח שהוא לא יקפוץ שוב עולם. וארנב היה שמח אם הוא לא היה קופץ שוב. זה לא הוגן שיצרו לחץ חברתי על ארנב לשנות את דעתו. אבל חוץ מזה זה לא צריך להיות בידיו. זה לא שארנב וטיגר עשו עיסקה אישית בינהם שלפיה סוכם שטיגר לא יקפוץ שוב. זה היה הכרזה עצמית של טיגר אל מול היקום. הוא הבטיח שהוא לעולם לא יקפוץ שוב אם הוא יצליח לצאת בשלום מהעץ. והוא הצליח.
אני חושב שההבטחה שלו היא כמו משהו שנעשה במצב חירום. כלומר תפילה. ולא דווקא חירום. "הלוואי שמחר ירשד גשם. אם ירד גשם אז אני נשבע שאני אתרום את כל רכושי לאנשים זקוקים". אחרי זה אני לא יכול לצאת מזה רק בגלל שכמה חברים שלי שהיו ליד אומרים שזה בסדר.
מעניין מאוד. לא ראיתי צעצוע של סיפור (עדיין) אז לא יודעת איך זה מתקשר. אבל נראה לי שזה בקטע שכריסטופר רוצה להישאר עוד קצת ילד?זאת פרידה עצובה מאוד
מרגיש שכריסטופר מתבגר ועוזב את העולם הילדותי של הבובות שלו.
אבל הקטע שהיה נראה לי מסקרן זה שכריסטופר מבקש מפו לא לשכוח אותו.
בראש שלי זה אמור להיות הצעצוע מבקש שהילד האנושי לא ישכח אותו. כי זה יותר נטיה של בני אדם מתבגרים.
זה כנראה מאוד מושפע בראש שלי מצעצוע של סיפור.
רציתי לרשום על זה משהו ואז הסתבכתי עם עצמיזהו קלטתי שגם טיגר וגם אנשים אחרים הרבה פעמים לא מתייחסים אליו בתור טיגר, אלא בתור טיגרים. כאילו זה זהות לא בינארית או משהו כזה
חחחח, כריסטופר תמיד יהיה משוחד בעד פופו גם לא הבין, אבל זרם
שתפי. אולי תשימי בתיבת ספוילר נפרדת כדי שאנשים יוכלו לבחור אם לקרוא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.