אין לי מושג מה אתכם, בינתיים, דיסני אכזבה מבחינתי.מועדון הדיסני הטוב - חודש אוקטובר
כנ"לצפיה ראשונה עבורי!
אבל... עדיין לא אוקטוברונתחיל את חודש אוקטובר עם הסרט.....
יש יש יש ישמולאן
ומי שלא צפה בו עדיין, מחכה לכם תענוג כי בין השירים הכי אהובים עלי של דיסני בא מהסרט הזה (מצליחים לנחש איזה?)
צפיה ראשונה עבורי!
וואו אני לא מאמין שלא ראיתן אף פעם.כנ"ל
אראה את הסרט היום.
נו, אבל כבר סיכמנו שלא ראיתי ממש סרטי דיסני ויש לי הרבה חורים בהשכלהוואו אני לא מאמין שלא ראיתן אף פעם.
זה לחלוטין קלאסי.
ויצאתן קצת גזעניות כלפי סינים. (ובעיקר סיניות)
קשה לעכל את זהנו, אבל כבר סיכמנו שלא ראיתי ממש סרטי דיסני ויש לי הרבה חורים בהשכלה
כשהסרט יצא לקולנוע אני מניח. אני מנחש סביבות 97, 98...אתה זוכר מתי ראית את הסרט הזה לראשונה?
בדיוק בשביל זה אנחנו צופים בסרטים האלהקשה לעכל את זה
(חוץ מזה שחברי פורום צריכים לקבל את זה שאני שוכח דברים באופן קבוע)
הולי שיט, הסרט הזה בגיל שליכשהסרט יצא לקולנוע אני מניח. אני מנחש סביבות 97, 98...
צדקתי - 1998
אובייסלי השיר הכי טוב בעולםומי שלא צפה בו עדיין, מחכה לכם תענוג כי בין השירים הכי אהובים עלי של דיסני בא מהסרט הזה (מצליחים לנחש איזה?)
צפיה ראשונה עבורי!
זה כואב ליכנ"ל
אראה את הסרט היום.
יש יש יש יש
איזה כיף. ודי ברור לי איזה שיר כי הוא קלאסי ולא סתם הוא קבוע ברשימת האזנה שלי.
טוב די לשטויות בואו נרד לעסקים על מנת להביס את ההאנז
למה את צעירה כ"כ?הולי שיט, הסרט הזה בגיל שלי
מזעזע. מזכיר לי את אח שלי החמוד שביומולדת 30 שלי השנה אמר לי "ילדים שנולדו בבת מצווה שלך מתגייסים עכשיו"זה מזכיר לי שהיום ראיתי חיילים יורדים בתחנת אוטובוס ואז קלטתי שרובם נולדו לתוך שנות ה-2000.
יופי, אז את יודעת איך אנחנו מרגישים!
למה את צעירה כ"כ?
אחיך גדול ממך בגיל? כי אם כן, את יכולה לרדת עליו בחזרה מתישהומזעזע. מזכיר לי את אח שלי החמוד שביומולדת 30 שלי השנה אמר לי "ילדים שנולדו בבת מצווה שלך מתגייסים עכשיו"
פול דה לבר קרונק!
@wholesome._.pets on Instagram: "WrOnG lEvEr😂 DM for credit #petsofinstagram #catsofinstagram #amimalsofinstagram #emperorsnewgroove #wronglever #pulltheleverkronk #kittensofinstagram #kittens #catmemes #disney #adorablepets"
98K likes, 45 comments - wholesome._.pets on September 13, 2022: "WrOnG lEvEr😂 DM for credit #petsofinstagram #catsofinstagram #amimalsofinstagram #emperorsnewgroove #wronglever #pulltheleverkronk #kittensofinstagram #kittens #catmemes #disney #adorablepets".www.instagram.com
יאפיופי, אז את יודעת איך אנחנו מרגישים!
לא, אין אותו כרגע בשום פלטפורמה שזמינה בארץהאם יש דוקטור הו בדיסני פלוס? זה בהמשך לשיחה שלנו לגבי באפי בדיסני פלוס.
לא, הוא קטן ממני החוצפן (אבל לא קטן-חמוד. 23)אחיך גדול ממך בגיל? כי אם כן, את יכולה לרדת עליו בחזרה מתישהו
אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הגיב לזה.עכשיו כשאתם קצת יותר מחונכים הנה שני דברים שנתקלתי בהם במקרה לסרטים שראינו החודש:
ילדה קטנה צופה בסצנה *הזאת* של מלך האריות לראשונה. שברה אותי
פול דה לבר קרונק!
@wholesome._.pets on Instagram: "WrOnG lEvEr😂 DM for credit #petsofinstagram #catsofinstagram #amimalsofinstagram #emperorsnewgroove #wronglever #pulltheleverkronk #kittensofinstagram #kittens #catmemes #disney #adorablepets"
98K likes, 45 comments - wholesome._.pets on September 13, 2022: "WrOnG lEvEr😂 DM for credit #petsofinstagram #catsofinstagram #amimalsofinstagram #emperorsnewgroove #wronglever #pulltheleverkronk #kittensofinstagram #kittens #catmemes #disney #adorablepets".www.instagram.com
בדיוק התגובה הנכונה לעדייופי, אז את יודעת איך אנחנו מרגישים!
תודה! אני גם!אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הגיב לזה.
אני הייתי ממש בדמעות כשצפיתי בזה.
וואי ממש.איזה הורים פסיכופאטיים אלו שהחליטו שהדרך הטובה בשביל הילדה בת ה3 שלהם ללמוד על מוות היא ככה בזמן שהם מצלמים אותה ולא מחזיקים אותה. העיקר שיהיה סרטון טיק טוק מגניב. מה הדבר הבא? לצלם את הילדה כשמספרים לה שסבתא מתה?
אני עכשיו לא יודע איך אני אי פעם אהיה בסדר עם לתת לאחיינית הקטנה שלי לראות את הסרט הזה.
ילדה קטנה צופה בסצנה *הזאת* של מלך האריות לראשונה. שברה אותי
אני לא מבין איך אף אחד עוד לא הגיב לזה.
אני הייתי ממש בדמעות כשצפיתי בזה.
איזה הורים פסיכופאטיים אלו שהחליטו שהדרך הטובה בשביל הילדה בת ה3 שלהם ללמוד על מוות היא ככה בזמן שהם מצלמים אותה ולא מחזיקים אותה. העיקר שיהיה סרטון טיק טוק מגניב. מה הדבר הבא? לצלם את הילדה כשמספרים לה שסבתא מתה?
אני עכשיו לא יודע איך אני אי פעם אהיה בסדר עם לתת לאחיינית הקטנה שלי לראות את הסרט הזה.
אני כזכור לא התרגשתי בסצינה, וגם לא כשראיתי את הסרטון, אבל כשהתחלתי לקרוא את התגובות לסרטון נהיתה לי קצת לחלוחית בעיניים, ובאמת שאני לא בטוחה אם זה מהילדה החמודה, מהתגובות, מהרגשה רעה עם עצמי שאין לי רגשות כמו לכולם בקשר לזה, או סתם מעייפות. אבל אני אתנחם בזה שהיה משהו.וואי ממש.
אני לא יודעת מה הגיל הנכון לתת לילדים לראות את זה, כ"כ טראומתי.
אין לי מושג באיזה גיל נתנו לי לראות את זה לראשונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.