It's Always Sunny
Well-known member
היא תקבל 4 שעות נוספות אחרי המלחמה.
נכון.זה קטע שאני אוהב.
זה די מדהים שהצרצר יודע לכתוב בכלל
אני תהיתי אם המנדרינית הזו היא סתם קשקושים או שדיסני השקיעו. אני מניחה שזו התשובה הראשונה.
זה ההסבר היחידי שאני מוכנה לקבל עכשיו.זה די מדהים שהם לא שמו לב לכפר השרוף עד שהם ממש הגיעו למרחק מטר ממנו.
הם היו אמורים לשים לב לזה מרחוק. כנראה שהשירה גרמה להם להיות לא מרוכזים.
מזל שבסרטי דיסני הגיבורים לא נקמניים.היא הייתה צריכה לתת לממלכה הזאת להסתיים.
אהבתי את הקישור בין הסרט לסדרהלכן לכל לוחמות קיושי יש מניפות לוחמה
אומרים שבכל צחוק יש קצת אמת. אז הוא מחק אבל נראה לי שהוא קצת רצה לעשות את זה.אה והוא גם בערך פיטר את היועץ המעצבן
הוא תמיד חלם להיות שדכן, אבל אבא שלו דרש שהוא ימשיך בעסק המשפחתי
אז בעצם יש לו מטרה נסתרת לדעתך?זה מה שתמיד אומרים לקרוב משפחה כשהוא חוזר ממסע בחו"ל,
אבל אז אחרי חיבוקים ונשיקות בתכלס רוצים לראות מה קיבלת במתנה
אבל השאלה אם זה יהיה מרצון או לא?אם חרב אפשר לצוד את הגבר הנכון
אה, זו שאלה מורכבת...אבל האם מישהו מתחקר אותו לגבי מה קרה לדרקון הגדול?
מגניבקודם כל נזכרתי בדבר הזה:
ראית אי אר כשהיא שודרה?היא בהחלט תמיד תהיה עכשיו מלינדה מיי.
אבל מבחינתי כשהסרט יצא היא הייתה הרופאה האסייתית ההיא מER. ומאז למשך הרבה זמן היא הייתה פשוט הקול של מולאן. ורק אז הפכה למלינדה מיי. או the cavalry.
אני ממש אוהבת את סוכני שילד ואת מיי וקולסון
אני חושד שהשדכנית הזאת היא בכלל תומכת בהונים
זה נשמע לי מאוד לגיטימי.כבר ציינתי, אבל שווה לציין שוב, שהאחת החרטות הכי גדולות שלי בחיים היא שלא גידלתי שיער ארוך כדי שאני אוכל לחתוך את כולו במכה אחת ככה. (אני אפילו לא מאה אחוז צוחק)
מסתבר שלאבות אכפת. הם נוטרים טינה.כן, אבל מה זה משנה שהוא גרם לאחד מהם למות. הרי כולם כבר מתו איכשהו.
חחחחח, לא חשבתי על זה ככה.זה מצחיק באמת. אבל מצחיק עוד יותר כשלא אומרים acupuncturists אלא מדקרים סיניים. כי אז להיות סיני זה חלק מהמקצוע.
טוב, הוא לא ממש חשב על זהתכלס כל מה שמושו היה אמור לעשות זה להחזיר את מולאן ואז לפחות היו אומרים שהוא עשה את העבודה שלו.
הוא לקח סיכון גדול בכך שהוא עודד אותה להלחם (ואפילו גרם לגדוד שלה לצאת לקרב).
אין פלא שלא סומכים עליו. היה הרבה יותר סיכוי שהוא יגרום למותה.
שתי אופציות: מולאן היא היחידה שיש לה דרקון. לאבות הקדמונים האחרים לא אכפת.*וסתם מחשבה: האם לא לכל אחד מהחיילים האלו יש משפחה עם אבות קדומים?
כי אם כן אז למה האבות הקודמים של כל חייל שלחו איזה דרקון או משהו שיעזור לצאצא שלהם.
תארו לכם איך הצבא הסיני היה חזק אם כל חייל היה מגיע עם דרקון קטן (ואני מניח שחלק כן היו מגיעים עם דרקון משפחתי גדול)
ראיתי באנגלית עם כתוביות לעברית.רגע, ראית בעברית?
נראה לי שבאנגלית הם פשוט קוראים להם scouts שזה מה שהם - סיירים.
זה סטראוטיפי מאוד.ההונים? אני מניח שהם פשוט שונים אתנית (אבל באופן שגורם להם להראות רעים)
זה באמת נוראי.
אם כי בשלב מסוים ישארו כל כך מעט גרגרי אורז ששאנג לא יוכל לראות אותם. ובעצם יותר קל להעיף בוץ על האורז ואז זה כאילו אין.
נראה לי שאתה נותן להם יותר מדי קרדיט, שהם יידעו לחשוב על זה.
נכון, עכשיו הזכרת לי את זה.*מזכיר לי ספוילר לOnce Upon A Time ששם מולאן הייתה מאוהבת ביפיפייה הנרדמת
אולי היא פחדה שיגלו שאבא שלה לא יתגייס?מרגיש לי שבקלות רבה עוברים על כך שמולאן בעצם מקבלת דרך להציל את עצמה.
כלומר היא הייתה חייבת להתגייס בשביל להציל את החיים של אבא שלה. אבל כאן נותנים לה דרך לצאת בחיים בלי סכנה למות בגלל התגלות או בגלל מלחמה. הייתי מצפה שנראה אותה מתחבטת עם השאלה האם לקחת את ההזדמנות ולעזוב. נכון שזה לא מביא כבוד, אבל זה בטח היה נחשב לפחות חרפה מאשר אם היו מגלים שהיא שיקרה לגבי הזהות שלה.
חחח, מסכנה.חחחח יש את הקטע של הבחור הנמוך מתוך שלושת החברים שלה שעומד על סלע וחושף את עצמו לחלוטין.
נכון, אבל אם הוא ימות אז הוא ימות בעודו מקניט את האויב שלו.לא נראה לי שאמרות שפר ימנעו מצ'אן יו להרוג אותו
אז הגענו להסכמה בשרשור ששאנג הוא בי?אבל חלק בו היה קצת מאוכזב לגלות שהיא לא בן
זה הגיוני.אני מניח שהם אמרו שהיא מסתתרת בבית מתוך בושה על מה שקרה עם השדכנית.
כן, נראה שזו הבעיה. במיוחד שמרגיש לי שסבתא מסוגלת לפלוט את זה בטעות.בעצם יותר מורכב זה שאב המשפחה היה צריך להסתתר בבית כי כולם ראו שהוא מקבל את צו הגיוס, אז יהיה מאוד חשוד אם יראו שהוא לא יצא למלחמה.