לירי זה באמת השם הכי יפה בעולם../images/Emo23.gif
יעלי - אני עוד לא בהריון שני וגם לא מתכננת עדיין, והרבה מזה זה בגלל החששות האלה. וכל פעם שנעשה לי חשק ובא לי להכנס להריון אני נתקפת ברצון הזה לגונן על לירי הקטנטונת, למרות שהיא כבר לגמרי לא תינוקת. איך זה קרה. איך היא גדלה כל כך מהר? אני רוצה את לירי התנוקת...זה כמו קרוסלה! אז אני לא יכולה לעודד אותך, ואני מבינה שאת מבינה שכשהרגע יגיע הכל יהיה בסדר, אז בינתיים אני רק יכולה לשלוח לך
ים ולעודד אותך להשמיך לשפוך את הלב. לגבי שמות - קודם כל שמות לבנים: אני רוצה אורי (כמו אורי בשיר עקרה של רחל, לא האור שלי) אבל זה קצת מתחרז עם לירי. ערכתי לך רשימה של שמות בנים שיפים בעיני: אדם, ארז, מור, איתי, ענר, שחם, שחף, גיל,עזרי, ניצן, עינב, תדהר, דולב, עילם, אביתר, אבנר, יאיר, אילון, אמרי, אשד, תור, דביר, ינאי, עברי ושמות לבנות - פפרוני, נראה לי שהטעם שלנו קצת דומה
אם תהיה לי עוד בת אני מאוד רוצה לקרוא לה היילי - זה גם נשמע כל כך יפה עם לירי, אבל הבעל מתנגד. הוא חושב שזה שם יפה, אבל יש לו קושי להגות אותו בגלל פגם קל בדיבור. אני אוהבת גם גילי אבל לירי וגילי נשמע כמו צילי וגילי. עוד שמות של בנות שאני אוהבת - דורין, יעלה, דנה, אוריאן, כליל, מיקה, נורית, נעמי, רות, רעות, רוני פששש לקח לי המון זמן לחשוב על כל השמות האלה!!!
מקווה שזה עזר במשהו