Aranel Nenharma
Well-known member
כן תפתחנראה לי שכדאי לפתוח שרשור חדש בשביל זה
לאור זה שהשרשור הזה כבר מפוצץ.
אני יכול לפתוח ולהעביר אם את רוצה
תודה
נרה אם גם השרשור הבא יתפוצץ כל כך לאור העובדה שלא נדבר על פאקינג מלך האריות
כן תפתחנראה לי שכדאי לפתוח שרשור חדש בשביל זה
לאור זה שהשרשור הזה כבר מפוצץ.
אני יכול לפתוח ולהעביר אם את רוצה
מוכנים.......
הנה זה מתחיל........
הסרט הראשון שיקח אותנו על כנפי הדמיון, שיחזיר אותנו לילדות הוא
לאאאא אבל למה להקפיץ שרשור מלפני חודשיים?אני מחזיר אותנו בזמן ללפני חודשיים וחצי
והצפיה שעשינו למלך האריות
מסתבר שהפשוטע החליטה להצטרף לכיף באיחור
ומסתבר שהיא כמו כמה חברות פורום, אף פעם לא ראתה את הסרט הזה בעבר.
בכל מקרה הסיכום שהיא עשתה קורע כמובן:
{חבל שאין אמבד לאינסטגרם}HapshutaOfficial הפשוטע on Instagram: "אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והראשון בתור: מלך האריות צפיתי לראשונה בחיי בסרט המצויר וקודם כל למה לא גיליתם לי שזה מחזמר? אין בעיה שירים אני בוגרת פרוזן אבל לא ציפיתי חשבתי שזה כזה סרט אריות בני
22K likes, 486 comments - hapshutaofficial on November 12, 2022: "אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והראשון בתור: מלך האריות צפיתי לראשונה בחיי בסרט המצויר וקודם כל למה לא גיליתם לי שזה מחזמר? אין בעיה שירים אני בוגרת פרוזן אבל לא ציפיתי חשבתי שזה כזה סרט אריות בנים הולכים מכות אוגה...www.instagram.com
מי זו פשוטע? אין לי אינסטגרם אז זה לא נותן לי להיכנסאני מחזיר אותנו בזמן ללפני חודשיים וחצי
והצפיה שעשינו למלך האריות
{חבל שאין אמבד לאינסטגרם}HapshutaOfficial הפשוטע on Instagram: "אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והראשון בתור: מלך האריות צפיתי לראשונה בחיי בסרט המצויר וקודם כל למה לא גיליתם לי שזה מחזמר? אין בעיה שירים אני בוגרת פרוזן אבל לא ציפיתי חשבתי שזה כזה סרט אריות בני
22K likes, 486 comments - hapshutaofficial on November 12, 2022: "אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והראשון בתור: מלך האריות צפיתי לראשונה בחיי בסרט המצויר וקודם כל למה לא גיליתם לי שזה מחזמר? אין בעיה שירים אני בוגרת פרוזן אבל לא ציפיתי חשבתי שזה כזה סרט אריות בנים הולכים מכות אוגה...www.instagram.com
באיזה בועה הצלחת לחיות?מי זו פשוטע?
קחי בפייסבוקאין לי אינסטגרם אז זה לא נותן לי להיכנס
הטמעה.ומה זה אמבד?
אין לי אינסטגרם ולאחרונה פתחתי פייסבוק (לא בפעם הראשונה כי כן היה לי בגיל חטיבת ביניים פייסבוק) כדי להירשם לקבוצות של מחפשי עבודה.באיזה בועה הצלחת לחיות?
עמוד פייסבוק/אינסטגרם פופלרי של ממים בדיחות ודברים כל מה שמילנאילי בעיקר (כלומר: ממים של ילדות רעות והפיג'מות)
*אוקי פעם זה היה ככה, היא הדרדרה קצת כשהיא התרחבה לעוד טריטוריות ובעיקר כשהיא חופרת על ריאליטי.
תודהקחי בפייסבוק
הפשוטע
אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והראשון בתור: מלך האריות צפיתי לראשונה בחיי בסרט המצויר וקודם כל למה לא גיליתם לי שזה מחזמר? אין בעיה שירים אני בוגרת פרוזן אבל לא ציפיתי חשבתי שזה כזה סרט...www.facebook.com
תודה על ההסבר.הטמעה.
להטמיע פוסט מאתר אחר שיופיע בהודעה כחלק ממנה ולא כקישור. אפשר לעשות את זה עם טוויטר ויוטיוב, אבל לא עם אינסטגרם [כי תפוז דביל], למשל:
(ועם פייסבוק מסתבר רק סרטונים כי לא הצלחתי להטמיע את הפוסט הכתוב)
חחחחחחחחחחחחחבכל מקרה ראיתי כבר. אני גם חשבתי שצריך להזמין אותה לכאן
סיכום משעשע אבל גם כואב לי ממש שהיא לא ראתה עד כה. ולא הכירה את השירים????? והיא מילנאלית לא זקנה כמו לונה מה התירוץ שלה???
זה פשוט אומר שגם את פשוטהחחחחחחחחחחחחח
אני ראיתי את זה גם כשהיא פירסמה וישר חשבתי וואי וואי מה את תגידי על זה!!
והנה היא הוכיחה לכם שלא כל העולם גדל על סרטי שנות ה-90 של דיסני אפילו בדור שלכם!!
אז שתפסיקו להיות בהלם ממני.
זה מחדל אפילו יותר גדול כי היא בדור שלי ולחלוטין לא מתקבל על הדעת!והנה היא הוכיחה לכם שלא כל העולם גדל על סרטי שנות ה-90 של דיסני אפילו בדור שלכם!!
אז שתפסיקו להיות בהלם ממני.
נו ועולה לך כסף לשים לינק? חוצפןאגב, מאז היא כבר הוציאה גם סיכום של בת הים הקטנה וגם הוא מעולה.
הפשוטע היא אושיה ומשפיענית ולכן זה מוכיח שלהיות כמוה זה הדבר הנכון!זה מחדל אפילו יותר גדול כי היא בדור שלי ולחלוטין לא מתקבל על הדעת!
ולעולם אני לא אפסיק להיות בהלם ממך!
רק שהיא בעצמה מכירה בזה שיש לה מחסור חמור ובור בהשכלה!הפשוטע היא אושיה ומשפיענית ולכן זה מוכיח שלהיות כמוה זה הדבר הנכון!
הסיכומים שלה על הסרטים האלה הם פרייסלס, היא גם הוציאה אחד עם היפה והחיה. זה שם את הדובדבן על הקצפת של כל הדיונים פה, ואני כ"כ שמחתי שהיא אמרה על בת הים הקטנה שהוא מושלם , לא אכפת לי כמה אנשים יגידו שהסרט בעייתי, בעיני הוא מושלם , ולונה באמת חשבתי עליך כשאני רואה את הסיכומים שלה והיא כותבת שהיא לא ראתה את הסרטים האלה מעולם ואני כזה איך היא לא ראתה, אבל מסתבר שאת לא לבד!זה מחדל אפילו יותר גדול כי היא בדור שלי ולחלוטין לא מתקבל על הדעת!
ולעולם אני לא אפסיק להיות בהלם ממך!
נו ועולה לך כסף לשים לינק? חוצפן
הסיכום של בת הים הקטנה יותר מצחיק לדעתי.
הפשוטע
אני משלימה את המחסור החמור שלי בסרטי דיסני והפעם: בת הים הקטנה סרט שיצא בדיוק היום לפני 33 שנה תוודאו אותי בויקיפדיה יצא במקרה שוב מחזמר מודה זכרתי שיש שירים אבל לא בכזאת כמות בעיקרון בת הים הקטנה...www.facebook.com
חחחחח כן אני כזה "היי זה מה שאמרתי!!!"אה, והיא גם התלהבה מזה שאריק הציל את הכלב וגם כתבה שזה בחור להתחתן איתו בגלל זה, אז חשבתי על הדיון פה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.