מועצת העיר אמרה לא לחולצת גלעד שליט..

Luc1feR

New member
מועצת העיר אמרה לא לחולצת גלעד שליט..

רז קינסטליך, חבר מועצת ראשון לציון, ביקש לתלות תמונות של גלעד שליט בכיתות בתי הספר בעיר, נערך דיון, ובסופו של דבר הסכים ראש העירייה לתמוך בהצעה. ברגע האחרון, ביקש חבר המועצה אלי יבלון לתלות גם תמונות של נעדרים אחרים, ואז צור חזר בו והוריד ההצעה מסדר היום.. בשלב הדיון, קינסטליך הסכים לוותר על התמונות בכיתות או בבתי הספר, אך ביקש להדפיס את תמונתו של גלעד שליט על חולצות בית הספר או על חולצות ההתעמלות. ראש מינהל החינוך אריאלה ישראלי, התנגדה להצעה אך דב צור, ראש העירייה, דווקא הסכים להעלות הצעת החלטה, אבל ביקש לראות אם חברי המועצה מעדיפים את הצעתו המקורית של קינסטליך, תליית תמונות בבית הספר, או תמונה על חולצות בית הספר. וברגע שאלי יבלון אמר שיש להתייחס לכל הנעדרים במידה שווה החליטו לוותר על כל הרעיון. מה אתם אומרים? מצד אחד יש הגיון בדבר שאלי יבלון אמר, שאם מתייחסים לאחד צריך להתייחס לאחרים, אבל בתכלס רק על גלעד ידוע שהוא עדיין בחיים ויש עוד תקווה, אבל זה שהם בטלו הכל זה פשוט צעד מטומטם לגמרי!!.

shugii

New member
זה יכול לגבול..

בסוג של כפייה על מי שלא מעוניין ללבוש את החולצה אבל זה מגביר יותר את המודעות ולכן זה כן חיוני לדעתי, חבל

מעסה11

New member
לא רק מטומטם,גם אגואיסטי ואפאטי

זה מראה שכול מה שחשוב להם זה תהילת ההברקה ,ולא הגדלת המודעות למצוקתו הבלתי נסבלת של גלעד שליט

צריך גם תמונות של גולדסטון, ושל מ' אושרנקו...

ולא נשכח גם את מוני פנאן, ודודו טופז, וידידנו אחמדינג'אד. באמת אחלה רעיון. לקחת נושאים ציבוריים ולשים אותם על חולצות של תלמידי בית ספר. בהמשך מי שתומך בקומוניזם ישים גם תמונות של צ'ה גווארה וסטאלין, ומי שמתנגד לגזענות ישים תמונה של אובמה, ונהפוך את חולצות בית הספר למופע פוליטי מרהיב. לא פלא שהרעיון הזה הגיע מראשל"צי...

מעסה11

New member
הוא לא ציפה גם ממני..אבל תגובתי כנראה לא

מקוממת אותו,ואני מניח שגם את רוב עם ישראל,שנמאס לו מהאטימות האכזריות,צמאות לדם אחינו, וכו...

אה, ולגולדסטון הוא כן דומה?!

או אולי לאחמדינג'אד?! למי שמסיבות כאלה ואחרות היה לו נורא קשה להבין את ההודעה הנורא מתוחכמת שכתבתי פה, אני אבהיר: אם מכניסים אירוע ציבורי אחד לחולצות בית ספר, אפשר להכניס עוד אירועים ציבוריים, כמו הדיון בדו"ח גולדסטון, מידת הנוקשות כלפי אחמדינג'אד, מידת הסימפטיה כלפי דודו טופז וכו'. רק כמובן שכמו שמעסה11 ניסח את זה בצורה ישירה, לתומכי ה"עיסקה בכל מחיר!" כל דבר אחר בעולם מתגמד והופך ללא רלוונטי, העיקר שגלעד שליט ישוחרר, וכולם יכולים למות אחר כך!

אויש נו באמת, הבנתי את כוונתך, ואתה הבנת

את כוונתי, נכון? ואם תסתכל קצת למטה, התייחסתי לזה בתגובה שלי, כתבתי שלי באופן אישי אין בעיה עם זה אבל מי יחליט מה כן ומה לא ולפי אילו קריטריונים...

מעסה11

New member
מי יחליט? יקימו ועדות ציבוריות מיצגות שיחליטו

זה כול כך פשוט :)

מעסה11

New member
זה יבזבז קצת זמן לכמה הורים עסוקים

ויגרום קצת כאב ראש מויכוחים
...אבל המטרה מצדיקה את המאמץ

מעסה11

New member
זאת פרשנות מוניפולטיבית זדונית שלך לדבריי

כול הסוגיות שעומדות כרגע על הפרק מתגמדות ביחס לסוגיית שליט, מהסיבות שנדמה לי שדשתי בהם מספיק, אבל למי שלא קלט,הרי הן שוב... סיכון חיים של אחוז אחד של עם ישראל, שמימלא הוא בערך אותו סיכון היום לפני העיסקה, מתגמד לעומת סיכון חייו של גלעד שליט, והסבל הקיצוני שהוא עובר, שמאד מזכיר את הסבל שגרמו הנאצים לעם היהודי.

פרשנות?!

המשמעות של פרשנות היא להוסיף על הכתוב (נראה לי שזה מופיע במילון, תבדוק). כשאתה כותב בדיון הקודם "כן כניעה לא כניעה,כן לשחרר מחבלים , לא לשחרר מחבלים, משמעויות כול הדברים הללו מתגמדים", ואפילו בתגובה שלך בעצמה "כול הסוגיות שעומדות כרגע על הפרק מתגמדות ביחס לסוגיית שליט" להגיד שמה שאני כתבתי שהדבר היחיד שאכפת לאנשים מסוגך הוא שגלעד שליט ישתחרר זה פרשנות, זו לא המילה הכי מתאימה. למילה הכי מתאימה קוראים ציטוט...

מעסה11

New member
המילה המתאימה"הוצאה מהקשר

אמרתי שהסוגיות האלה הם מתגמדות ביחס לגלעד שליט, לא אמרתי שמוות של ישראלים רבים מתגמד ליד סוגיית שליט כמו שאתה מנסה לצייר כאן, כאילו שכולם כאן טיפשים ותמימים ,ויאמינו לך ... נו באמת

מעסה11

New member
אם כבר הזכרת את דודו טופז

אז דווקא נראה לי מאד לגיטימי שתלמידים ילבשו חולצות עם תמונתו,כסמל מחאה,לאדישות והאכזריות של: מערכת המשפט , שירות בתי הסוהר ,הפסיכיאטרים הממשלתיים השונים ,התקשורת ועוד...כלפי בני אנוש בעמדת חולשה מצוקה ,חסרי אונים, ולא אחראים למעשהם

לא רוצה דודו טופז?

יש מספיק נושאים אחרים חשובים משחרורו של גלעד שליט. זיהום האויר בחיפה, תאונות הדרכים, הרחבת סל התרופות, גיוס תלמידי ישיבות...

למעלה