מופע חזנות - היום...

עוד 1ת

New member
לא פייר!התישב משו לפני ושכח לצאת

מהמערכת.זו לא אני.הניק נשאר ובלי משים הגבתי על שמה.עמכם הסליחה.ראו את תגובת עדידוס=עוד 1ת.תודה.

עוד 1ת

New member
חה.ת'לא רואה?!

רד קצת למטה .הוא בכבודו ובעצמו בא לתת לך ת'מייל.הניק שלו-d o v a l e.רואה? ואיך משיגים?באמת איך?הממממ כמו שמשיגים את איזנטל
אגב,מדוע הינך מתעניין בו?קשורים?

d o v a l e

New member
לא כל כך מסובך

בסוף הגעתי לבד (תודה עדי)... כמו שנאמר אני מתגורר כיום במונטריאול-קנדה, משמש כחזן בקהילת "שומרים לבוקר". לפרטים נוספים [email protected]

עוד 1ת

New member
תודה ששמעת בקולי ועשית גיחה לכאן../images/Emo8.gif

נשמח אם תמשיך להיות פעיל כאן.

דודי 36

New member
גם אני מצטרף לדברייך...

הוא בסדר גמור. כזה אחד שיורד לעם. לא?

עוד 1ת

New member
אתה רואה.מאחורי חזן עומד בנ"א מוסרי

אבל אנחנו לא עם.כבר סיכמו כאן שאנחנו "ה"פורום בתעשיית המוזיקה. לו הזכות שנפל בחלקנו וכמובן גם לנו...

דודי 36

New member
למה אף חזן לא יורד אל העם?

ורק הוא נאות לרדת אלינו פשוטי העם.

עוד 1ת

New member
את זה תשאל את כל החזנים.

אגב,אלפגוט גם אחד שלא מחזיק מעצמו.ומזה אצלך לרדת לעם?להגיב בפורום?זה לא נשמע לי לרדת לעם זה להיות אדם לכשעצמו לא קשור לכשרונו......

דודי 36

New member
נראה לי שאת טועה...

יש זמר בשם איירה הלר, זה לא הוא. יש לו קול יחודי מאוד, בריטון בעוצמה.

מי יודע לספר על בנימין הלפגוט

אחיו הצעיר של איטשע מאיר הגדול. מישהו שמע אותו? האם הוא הולך בדרך אחיו?

אישית לא שמעתיו...

אבל מאלה שכן. אומרים שיש להם קול די דומה ו... מבחינה מקצועית הוא טיפה טוב מאחיו. מה שנקרה "מזל" שמאיר לאדם לא תמיד תלוי בדווקא באיכות ובכמות. שיהיה לשניהם הרבה הצלחה. מקווה לשומעו בקרוב כדי שאוכל להחליט בעצמי מי טוב יותר.

דודי 36

New member
שמעתי אותו בשני קונצרטים

הראשון במוסד הרב קוק שהתקיים בפסח זה... תחת השם דור ההמשך. והשני בהכתרת רבה של אנטווערפן. הוא טוב מאוד, חסר לו מספר ליטושים בכדי להגיע לקרסוליו של אחיו הגדול, תרתי משמע.

דודי, כנס...

אתה יכול לפרט במקצת איך הייתה ההופעה ב"ישורון"?! מי היה טוב? מי פישל? מי הפתיע? וכו` וכו`. תודה.

למעלה