רוב הזמן הייתי בחוץ... עישנתי. אבל בעיקרון היה לא רע בכלל.
ד דודי 36 New member 5/7/04 #51 רק עכשיו שמתי לב ששירשור זה קיים עדיין. אשמח מאוד באם תעלו את תודעת עולם החזנות בקרב חברי הפורום אולי זה יעניין אותם.
רק עכשיו שמתי לב ששירשור זה קיים עדיין. אשמח מאוד באם תעלו את תודעת עולם החזנות בקרב חברי הפורום אולי זה יעניין אותם.
ד דודי 36 New member 30/6/04 #18 א. אני קבלתי כרטיס חינם מאחד החזנים ולשם כך הגעתי. כן בכל קונצרט מקבל חינם כרטיס. בקונצרט ביד ושם זה היה מקום פתוח יכולתי לעשן חופשי. אבל ישורון זה בית כנסת. אבל אלה חזנים נדושים...
א. אני קבלתי כרטיס חינם מאחד החזנים ולשם כך הגעתי. כן בכל קונצרט מקבל חינם כרטיס. בקונצרט ביד ושם זה היה מקום פתוח יכולתי לעשן חופשי. אבל ישורון זה בית כנסת. אבל אלה חזנים נדושים...
ש שלום25 המחודש New member 1/7/04 #35 עיזבי אותך... עיזבי הכל. ורוצי לשמוע חזנות, זה דלק מיוחד לנשמה היהודית.
ד דודי 36 New member 30/6/04 #25 לא. אני ידיד טוב של אחד מהחזנים... הוא נתן לי כרטיס. באתי. נהניתי קצת. הלכתי.
ש שלום25 המחודש New member 30/6/04 #31 לא הבנת... כוונתי היתה בהקשר למה שכתבת שהינך אוהב לשמוע חזנים צעירים בעדיפות ממבוגרים.