ללמוד מהניסיון זו תכונה ממולצת. לשתינו.
M mokasosex New member 26/12/09 #45 היי הוא נראה פה טוב ../images/Emo13.gif שישאר ככה, הכי טוב לו בלי אדם
T t r e c o o l New member 26/12/09 #47 ../images/Emo46.gif ממש לאאא הלואי שאד יראה את זה, זה מה שיש לי להגיד
B baril New member 28/12/09 #54 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifבאח הגדול.. כשהראו את הקטע של תמרה, הדיירת החדשה, לפני שהיא נכנסה לבית שמו חלק מהגרסא של אדם לRing Of Fire.. לא משו מעניין סתם נחמד לדעת D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifבאח הגדול.. כשהראו את הקטע של תמרה, הדיירת החדשה, לפני שהיא נכנסה לבית שמו חלק מהגרסא של אדם לRing Of Fire.. לא משו מעניין סתם נחמד לדעת D:
G gwini1 New member 28/12/09 #55 נכון!!! אפשר לראות ולשמוע פה http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/video בתוכנית של ה-27.12 הכירו את תמרה חיימוב
נכון!!! אפשר לראות ולשמוע פה http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/video בתוכנית של ה-27.12 הכירו את תמרה חיימוב
N nini18 New member 26/12/09 #5 יש בהתחלה שלט שמישהו מחזיק שנאמר עליו תנו לאדם למברט להתחתן... שירגעו ומהר!!!!!!!!!! שום חתונה עד שאני לא יודעת עם מי? למה? וכמה? מזה כבר רוצים לחתן אותו (כן אני מודעת לזה שזה בשביל זכויות ההומואים אבל עדיין מלחיץ אדם וחתונה באותו שלט )
יש בהתחלה שלט שמישהו מחזיק שנאמר עליו תנו לאדם למברט להתחתן... שירגעו ומהר!!!!!!!!!! שום חתונה עד שאני לא יודעת עם מי? למה? וכמה? מזה כבר רוצים לחתן אותו (כן אני מודעת לזה שזה בשביל זכויות ההומואים אבל עדיין מלחיץ אדם וחתונה באותו שלט )
M mokasosex New member 26/12/09 #12 ואווווו מהמםםםם ! כיף לראות את התמיכה האיןסופית והקליפ מושקע ו- וואו כזה !
R Rider on a storm New member 26/12/09 #14 וואו מדהיםםםם. ממש אהבתי את הרעיון. באמת ממש יפה וממשממש מרגש!
G gwini1 New member 26/12/09 #17 מקסים! אני צריכה לצלם את התמונה עם המילה שקיבלתי לפרויקט יום ההולדת. צילמתי אחת במצלמת האינטרנט אבל היא יוצאת מטושטשת כשמגדילים אותה... מישהי משתתפת בפרויקט?
מקסים! אני צריכה לצלם את התמונה עם המילה שקיבלתי לפרויקט יום ההולדת. צילמתי אחת במצלמת האינטרנט אבל היא יוצאת מטושטשת כשמגדילים אותה... מישהי משתתפת בפרויקט?