מוצא החיים

מוצא החיים

רבות נכתב ונאמר על מוצא החיים. ד"ר סיימון מומחה אמריקני בעלשם עולמי בביולוגיה הוכיח מתמטית כי יצורו של גן אחד !!! חדש על ידי תהליכים אקראיים יארך כגיל העולם כולו לפי שיטות של מליארדי שנים. כיוון וברור לנו כי מתנגדי האמונה ששוהים באתר (כיוון והפורום מאיים על כל ישותם המופרכת) ינסו להפריך את המאמר שצרפנו אנו מבקשים להתיחס רק למי שיביא עובדות ולא צעקות וקללות כיד הדמיון הטובה על חבורת המתלהמים .

Igra Rama

New member
אוי אידיוט חסר תקנה.

הנה לך דוגמא לאבולציה של RNA במעבדה.

די!!! נמאס!!! ../images/Emo46.gif

מה זה כל הקללות בפורום הזה? אנשים, אין לכם תרבות דיון מינימלית? למה הפורום הזה צריך להיות פורום ביב השופכין של "תפוז"?

Igra Rama

New member
יש מקרים

שבהם אסור לקחת שבויים. היות ומנהל זה הוכיח את עצמו כרשע ורפה שכל, הרי שכל מה שהוא מקבל מגיע לו. קחי את הזעם הצדקני שלך למקום אחר. למה על זה את לא מזדעקת ?

קודם כל, המקום הזה מאוד מוצא בעיני

"הזעם הצדקני" שלי
הקללות כאן בפורום התחילו הרבה לפני שמוטי הגיע לפורום, אז אל תנסה להטיל את האשמה עליו. הוא רק הצטרף לשפה השלטת כאן בפורום. לדעתי האישית הוא עשה טעות. אבל, בוא לא ניתמם ולא נטיל את האשמה עליו. זה לא משנה מה מנהל פורום זה עשה לך, שום דבר לא מצדיק קללות. בקללות משתמשים רק אנשים שאין להם טיפת תרבות דיון מינימלית - ולצורך זה אין זה משנה לאיזה צד הם משתייכים. איגרא, בבקשה תשתדל להפסיק עם צורת ההתבטאות הזאת. אם אתה תפסיק גם אחרים ילכו בעקבותיך ויהיה יותר נעים לאנשים אחרים להצטרף לדיון.

Igra Rama

New member
לדעתי האישית הוא שרץ

ולדעתי מנהל הפורום עוד יותר שרץ על שהתיר לחלאה הזאת להשתולל כאן.

ומה דעתך על מנהל הפורום

שהתיר לאנשים עם תת רמה בתרבות הדיון להשתולל עם קללות בפורום הרבה לפני שמוטי32 הגיע לפורום? איגרא למה אתה עונה לי בהודעה שמכילה קללות. אין לך אפשרות להתבטא מולי בלי קללות? זה גורם לי לאי נוחות ואני אשמח מאוד אם תוכל להשתדל כשאתה עונה לי להוציא ממאגר השפה שלך את הקללות. האם זה אפשרי?

ינקידוד

New member
זה מה שקורה שמנסים להטיל צנזורה.

או שמצליחים, והפורום שוממ (כמו אצלך) או שהפורום תוסס ומעניין,

למה אתה מסיט לדברים שונים לחלוטין?

לא דיברתי על צנזורה של דיעות כאן בפורום. דיברתי על הודעות עם קללות. למה אתה יכול לדבר כמו בן תרבות ולעומת זאת ישנם אחרים בפורום שאינם מסוגלים לעשות זאת?

Providence

New member
האחריות הבלעדית לטונים הנשמעים

כאן מוטלת על כתפי מנהל פורום זה, עקב השלוב הקטלני בין טפשות אישית שלא תאמן, לבין מספרי הצנזור שלו והחסימות שהוא מבצע. אף לא אחד ממשתתפי הפורום שותף לנשיאה באחריות זו...

אתה צודק

אני בהחלט חושבת שהאחריות שייכת למנהל. יודע למה? מכיוון שבזה שהוא לא מוחק הודעות כאלה הוא נותן להם לגיטימציה. ושוב - אני לא מדברת על מחיקת הודעות בגין הדעות הנאמרות בהן אלא בגלל קללות. אבל האחריות לא שייכת בלעדית למנהל. האחריות שייכת גם לכותבים של הפורום הזה הכותבים עם קללות. זה לא משנה מה אדם עשה לך או לכל אדם אחר - אף התנהגות לא מצדיקה קללות. ברגע שאדם מקלל הוא לא מוריד ברמה את הצד השני אלא את עצמו בלבד.

Igra Rama

New member
אשה צעירה

מעולם לא דפקתי אף אחד שלא הגיע לו. אני יודע למה את כותבת כאן עכשיו. מוטי32 עשה לכם נזק אדיר כאן ושם. ולכן אתם צריכים לנסות להציג אור שפוי יותר. זה לא יעזור לכם. איפה היית את ומנהל הפורום כשהשרץ הפיץ את זה ? לא תתחמקו מזה בקלות.

ועוד למה אחד...

למה אתה מסוגל לענות לי מבלי להשמיע אפילו קללה אחת וישנם אחרים כאן בפורום שלא מסוגלים לכך? זה, ינקידוד, מה שאני מנסה להבין
ובבקשה, את תסיט לצנזורה של הודעות בגלל דיעות שמביעים שם מכיוון שלא על זה דיברתי, אז בוא נשאר עם השאלה המקורית שלי.

מה קשורים עכשיו פורומים אחרים?

אני שואלת על הפורום הזה? למה צריכים להפוך את הפורום הזה לפורום ביב השופכין של תפוז? זאת השאלה שלי! למה אנשים לא יכולים לשמור על שפה נקייה? ואל תתן לי לינקים להודעות של מוטי32 מכיוון שאני מדברת על סגנון הכתיבה כאן בפורום וכולם כאן יודעים יפה מאוד שסגנון הכתיבה המיוחד, כלומר סגנון הכתיבה המלא בקללות, של פורום נטעים התחיל הרבה לפני שהגיע לכאן אדון מוטי32. אז למה אי אפשר לשמור על דיונים בשפה יפה? למה אני ואתה יכולים לענות תשובות האחד לשני ולשמור על שפה נקייה ואחרים כאן בפורום לא מסוגלים לעשות את זה?

ינקידוד

New member
אני אוהב את הפורום הזה,

בגלל הרוח הדמוקרטית שבו. גם אם יש לזה מחיר לפעמים, יש גם תועלת, רק בפורום הזה אפשר לשמוע מה באמת כול כותב חושב,

זה לא עונה לשאלה שלי

למה אי אפשר לעשות את זה בלי קללות? זאת הדרך הדמוקרטית? לקלל? ממש לא! הרי אתה, כאדם שיודע להתבטא בצורה תרבותית, יודע טוב מאוד עד כמה אנשים נגעלים משפה כזאת. עד כמה אנשים רואים אנשים שרגילים לקלל כאל אנשים בעלי רמה מאוד נמוכה. ינקידוד, אני לא צריכה לספר לך איך אנשים שכל מילה שנייה שלהם קללה מצטיירים בעיני אנשים אחרים. אני גם לא צריכה לספר לך שאנשים משתמשים בקללות רק כשאין להם משהו "נורמלי" להגיד. אני טוענת, שגם בפורום הזה אפשר להתבטא בלי קללות. אני טוענת שגם בפורום הזה אפשר להעלות דיונים בשפה נקייה. לכן אני שוב שואלת אותך: למה אני ואתה מסוגלים להתדיין עכשיו בשפה נקייה ואנשים אחרים כאן בפורום לא מסוגלים לעשות זאת? בבקשה אל תענה לי שזה בגלל הרוח הדמוקרטית שבפורום מכיוון ששנינו יודעים שזה לא נכון.

למעלה