מוצא החיים

צודקים

אבל אין מה לעשות. כאשר מופיע מילת גנאי או קללה בשרשור אין אפשרות טכנית למחוק אותה ללא מחיקת כל השרשור. כיוון ולא רצוי על כל פוחז לבטל דיון שלם לצערינו אין אפשרות לשלוט על הבעיה.

התולעת 1

New member
לא נכון

אני מציעה לך לשאול את אריאלה איך עושים זאת. יש תוכנה בטפוז על אפשרות שכזאת אני בכל אופן מעדיף למחוק בכל תוקף.אפילו אם ישנו אחת מהתגובות שלי.

Igra Rama

New member
"אפילו אם ישנו את אחת מהתגובות שלי"

חה חה חה. אילו תגובות כתבת פה ? הרי אתה אנאלפבית.

Igra Rama

New member
הטעיית הציבור היא שמך האמצעי

אידיוט חסר בושה: "באופן אקראי, אקראי, אקראי. לא במעבדה" ומה אתה חושב עושים שם במעבדה, אידיוט ? אתה תכיר רק את המעבדה לזיהוי פליל.

Igra Rama

New member
אתה דוקטורנט לכימיה ?

חה חה חה. אמור נא לי בבקשה אפס מאופס, במה אתה מתמחה ? האם זה בכימיה של הטמטום ? או האם זה בכימיה פיסיקלית ?

Igra Rama

New member
הבה נקרא מה כתב

ה"דוקטורנט" לכימיה: "כדאי להקדים, כי שום תיאוריה של התפתחות העולם מעצמו אינה מסוגלת לענות על השאלה כיצד התחיל החומר הראשוני ?". טעות אידיוט, תיאוריית המפץ מסבירה היטב כיצד התחיל החומר הראשוני. "אבל בכל מקרה, הרעיון שהעולם כולו על כל מורכבותו, יכול להיווצר בתנועה אקראית, מאוסף של מולקולות שהתפתחו שלב אחר שלב". אם אתה דוקטורנט למדע מדוייק, אחרי משפט כזה, צריך לקרוע לך את הצורה. האם אתה מבין את ההבדל בין יצירת העולם (קרי מפץ גדול) לבין התפתחות החיים (קרי אבולוציה) ? האם יש לך בכלל תעודת בגרות ?

למעלה