מוצא החיים

האם אתה חושב שאי אפשר להגיד

מה חושבים בלי קללות? האם בני אדם עד כדי כך חסרי רמה בעיניך? חבל שאתה חושב ככה מכיוון שאני יודעת בוודאות שאנשים מסוגלים להגיד מה שהם חושבים בלי קללות - אלא אם אין למה מה להגיד אז הם עוברים לקללות. תגיד לי, למה אתה מסוגל להגיד לי את דעתך בלי להכניס קללה אחת או שתיים? אני רואה שאתה יודע טוב מאוד להביע את דעתך בלי קללות, מכאן אני לומדת שזה אפשרי להגיד דעות בלי קללות. אז למה השאר לא מסוגלים לעשות זאת?

מזויפים?

האם כל מי שלא משתמש בקללות זה אומר שהוא מזויף? האם אדם לא יכול להביע את דעתו בכנות מבלי להשתמש בקללות? תענה לי בכן או לא: האם אדם לא יכול להביע את דעתו בכנות מבלי להשתמש בקללות?

ינקידוד

New member
צבועים אם את רוצה.

מה הפרוש של הכניסה מותרת בלבוש צנוע בלבד? או כתיבה בשבת אסורה? ברשותך אני מעדיף שיגידו לי מפורשות - נאצי.

אתה שוב קצת סוטה מהשאלה שלי

האם לדעת אי אפשר להיות כנה מבלי להשתמש בקללות? זאת השאלה שלי

Igra Rama

New member
כן אפשר

האם את מעדיפה לשמוע את זה: את ושי בירנבאום מחזירים בתשובה צבועים שקרנים, וגם לא חכמים. כאשר יש שני מצבים בדיוק בקבוצת השכל: חכם ואידיוט. ואני אעשה הכל כדי למנוע מכם להפיץ שקרים פסאודו-מדעיים במסגרת נסיונותיכם המגוחכים. וכמובן, איפה הייתם כאשר זה קרה ?

Igra Rama

New member
כל מי שנדפק, קיבל את מה שמגיע לו.

ונראה לי שאם ימשכו הטפות המוסר הצבועות האלו תצטרפי אצלי ברשימה למקום המכובד שנמצאת הג'ינג'ית. תעני עניינית, האם לדעתך מוטי32 הוא שרץ או לא ? אמרת שהוא עשה טעות, איזו טעות הוא עשה כאן ?

uuuaaa

New member
גם גוברנור השווה רבנים לנאצים

האם אתה מחית על כך ?

uuuaaa

New member
בחתימה שלך

נכתב כך: "שונאי ישראל לובשים צורה ופושטים צורה. הצורר האחרון היה גבלס. יורשו בן זמננו הוא השדון המזוקן הכהה, בעל האנטנה על ראשו, המרקד בגלאביה בהירה" אני כבר מנחש מה יהיו ההתחמקויות. אז אל תטרח לכתוב.

Providence

New member
לא, אויל משריש. איני טוען שאמנון

איזאק נאצי, או משווה אותו לנאצי (אולם, ר' דב מאיק שטיין, למשל, זריז להשוות יהודים לנאצים). אני מונה את צוררי ישראל אחד לאחד, בהתחילי בנכחי ובמנותי אחד לפניו. הסבה שמבין אלה שקדמו לאמנון איזאק בחרתי דווקא בגבלס היא משום ששניהם הצטינו בתעמולת הסתה ובהפרחת שקרים נגד _יהודים_...

Providence

New member
ראשית, הרשה לי לעשות מעט סדר.

לנוחיותי, אכנך מהיום ואילך בכנוי מוג'ו, שלוב של מוג-לב ו- Jew. קפיש? וכעת, תשובה לשאלתך: "יש בסיס מוצק להערכה שבעצם הינך אכן נאצי. וכי מה מונע ממך לרצוח נפשות כמעשיהם של הנאצים?!" 972357O34IO68

אתה רוצח

נפשות של יהודים מאמינים, וכי מה ההבדל בין רצח נפשו של יהודי מאמין, לשואה ? יהודי מומר אחד שווה לרצח ששת המיליונים שביניהם היו הרבה חטאים ולכן נענשו.

Providence

New member
מוג'ו ידידי, אני שמח שהעלית ענין

כאוב זה, ענין השואה. הרי נאמר בחולין ז' "אין אדם נוקף אצבעו מלמטה אלא אם כן מכריזין עליו מלמעלה". למטה ננקפו אצבעות שש מליון פעמים. משמע, למעלה הוכרזו שש מליון הכרזות, אחת לכל נקיפה!!! הכרזה היא פעולה _רצונית_. אין היא מתרחשת _מעצמה_ שעה שיושבים סתם בחבוק ידים, או מסתירים פנים מן הטבוחים. האין זאת? 972357O34IO6B

אכן אכן

הפעם צדקת פרווידנס. ושלא בציניות אני מסכים לכל מילה. וגם מוטל צדק. ולא חשוד הקב"ה בעינינו שעשה דין ללא דין. ומה שאיים בתורתו שיעשה, כן עשה. כמובן שטעה אותו דביל בנסותו להאשים מחנה אחד. הבעיה היא, שלא למדנו את הלקח. איש מאיתנו. לא דתיים ולא חילונים.

למעלה