מוצדק?

One Echoe

New member
אבל את לא קולטת שאין קשר?

זה כמו שתבואי ותגנבי מעשירים. אין קשר לזה שהם לא שילמו מיסים, המדינה הביאה להם הטבות, והם סבלו מספיק בשביל לא לשלם מיסים. נקודה. הם לא בטוח יקבלו פיצויים, בפעם ה-100000000000000000. הם שונים כי יש להם סיבה, אבל לאור המצב הגרוע במדינה מבחינת הסטודנטים, אולי באמת זו חוצפה.

../images/Emo60.gif אממ

"ותאמין לי שהרבה היו רוצים לקבל את הפיצויים שהמתנחלים קיבלו\ייקבלו." יופי שהם רוצים, הם לא הפסידו את העבודה, בית ואת כל הנזק הנפשי שנגרם להם.

spoop

New member
כן אבל כל אחד אחר

לא יכול להגיד:"המדינה באה ולקחה לי הכל סתם פתאום" זה מה שעשו למתנחלים! זה לא שהם התסבכו כלכלית או משהו, פשוט המדינה החליטה שהיא זורקת אותם מהבית והרסה להם תחיים.

Rotema3

New member
זה לא העניין בכלל!

את יודעת כמה אנשים הגעו לשפל מדרגה כלכלי\חברתי 'בגלל', והודות למדינה? את יודעת כמה אנשים נמצאים במצב הרבה יותר גרוע משל המתנחלים? המתנחלים הולכים לקבל פיצויים כספיים, אין שום סיבה, שום שום שום סיבה, שייקבלו פטור. זה פשוט לא הוגן מצידם לחשוב על זה אפילו.

LHOswald

New member
קישקוש דמגוגי

כשתראי לי מקרה נוסף שבאו לאנשים שמתפרנסים בכבוד ולקחו להם את הבית ואת הפרנסה בכח וזרקו אותם, אז תדברי.

יוֹאב

New member
זרקו את מי?

5000 איש בשנה 'נזרקים' מבתיהם, בגלל חובות כספיים, על ידי המדינה. למה אתה לא שם סרט כתום ויוצא להגנתם?

ש ו ש1

New member
איפהה הבושה שלך????????

מתי את רואה שהם סוחטים את המדינה??????????? הם לא מקבלים כלום מהמדינה. מה הקשר שיש עוד אנשים עניים? הם לא היו עניים. גירשו אותם, הפכו אותם לעניים, אז אמורים לפצות אותם. הם לא הלכו, הפכו את עצמם למיסכנים והתבכיינו. זה לא כיף להם! המדינה גירשה אותם מהבית שלהם, לקחה להם את העבודה והפכה אותם לעניים. . ורובם לא מקבלים פיצויים. אני מכירה מגורשים שלא מקבלים פיצויים!!!!!!!!!!!!!

Rotema3

New member
אולי הם עדיין לא קיבלו פיצויים,

אבל הם ייקבלו. איפה הבושה שלך? איפה הבושה שלהם, בכלל לקום ולבקש? למה זה מגיע להם? נכון, הם עברו חוויה קשה, שאני לא ממעיטה מהקושי שלה, אבל אין לזה שום קשר! הם יקבלו במוקדם או במאוחר את הפיצויים הכספיים, אין להם מה להתלונן לגבי שכר לימוד. זאת כבר חוצפה.

spoop

New member
אם הם רוצים משהו מהמדינה

זה רק בגלל שהמדינה לקחה להם בערך את...הכל! זה לא בית בבניין! זה בית חקלאי בישוב שזה כמעט כל החיים! המדינה ניצלה אותם,קימטה אותם,צ'קמקה אותם,ירקה עליהם וזרקה אותם. הכי טבעי שבעולם שהם ירצו לקבל מהמדינה כל מה שמגיע להם.

Rotema3

New member
אבל הם קיבלו, ויקבלו!

הם לא יכולים לדרוש ולדרוש כשזה בא על חשבון אחרים! כשאין בזה ולו טיפה אחת של צדק והגינות! כן, מגיעים להם פיצויים, ללא כל ספק, אבל מכאן ועד לבוא ולדרוש פטור מהאונ', יש קו מפריד גדול. אין להם שום זכות לקבל אותו.

spoop

New member
בסדר אז הם ביקשו.

אולי זאת בקשה מוגזמת אבל שהרגשת הבגידה עדייך טרייה,את לא יכולה לבוא אליהם בדרישות!

spoop

New member
אני לא מבינה באונברסיטה.

אז אין לי מושג מה הם רוצים.

spoop

New member
"עברו חוויה קשה"

אפשר לחשוב שעברה סופת הוריקן ולקחה להם את הבית. העבירו אותם חוויה קשה! ה-מ-ד-י-נ-ה! בגדו בהם!

One Echoe

New member
אני לא מסכים, לא בגדו בהם.

המדינה החליטה החלטה, ואין זו בגידה. כמו שהם ידעו להתיישב שם, הם צריכים לדעת שלפעמים דברים משתנים, כמובן. אבל המדינה הייתה צריכה להתייחס אליהם הרבה יותר יפה.

spoop

New member
מה זה החליטה החלטה?../images/Emo7.gif

המדינה ידעה כמה שהמקום הזה חשוב לכל הציבור הדתי לאומי ועוד רבים,ו"ההחלטה" שלקחה פשוט שברה לכולנו את הלב. אני לא מרגישה מוגנת במדינה שלי!
היום גוש קטיף,מחר השומרון,בעוד שבוע ירושלים,וכל זה מלא בפיגועים ו"הסכמי שלום". איך אני יכולה להרגיש מוגנת כאן,אם יורקים לציבור שאני באה ממנו בפרצוף? בתור מקורבת לכמה מפונים,אני יודעת באיזה מצב הם עכשיו,וכמה העוול שעשו להם ענק.

One Echoe

New member
מצטער...נופר.

ככה זה, לפעמים מחליטים החלטות שפוגעות, גם בחלק גדול מן הציבור. אבל הן הכרחיות, בהחלט.

רולדההה

New member
חוצפנים. ../images/Emo98.gif

אם הם היו קצת יותר הגיוניים הם היו חותמים פיצויים והכל. אבל לא, הם בחרו להילחם. הם בישלו לעצמם את הדייסה הזאת והם צריכים לאכול אותה. מי שבוחר לא ללמוד אלא ללכת להפגין ולחסום כבישים, שלא יתפלא למה אופס, הוא מפסיד קורסים ועוד ידרוש פיצוי. אגב רותמה, אני רוצה לשבח אותך על אומץ הלב שלך ועל הסבלנות. את באמת נהדרת והפגנת את זה עם השרשור שהלך פה. כל הכבוד!

למעלה