בואנה, את בוגרת. ../images/Emo98.gif
אני לא מסכימה עם מה שאת אומרת אז אני קרצייה רצינית. איזו גישה חכמה, באמת. כל הכבוד. ולי אין מושג מהחיים שלי. הייתי עונה לך. הייתי אומרת לך שהמתנחלים ידעו, כשהם הלכו ליישב את עזה, שבצד כל ההטבות הנהדרות שהם מקבלים הם תמיד יהיו תושבים ארעיים. הייתי מספרת לך שהסטודנטים שבחרו להפגין במקום ללמוד, שבחרו להפר את החוק ולהפסיד לימודים, ידעו שהולכות להיות לזה תוצאות. ולא עניין אותם מכך. הייתי אומרת לך שיש המוני צעירים שהיו רוצים ללמוד אבל אין להם גרוש על התחת, ושהיו מתים לקבל מהמענקים הגדולים הללו שהלכו למתנחלים. אבל הם לא מקבלים, וכך הם נשארים ללא השכלה וללא עבודה, קבורים בעוני שלהם בעוד שהמתנחלים חיו כמלכים מחוץ למדינה וכשהגיע הזמן להתעורר ולחזור למציאות הם מחו כנגד התנאים הגרועים, המחסור בעבודה והדירות הקטנות. הייתי מספרת לך שבעיני היגיון הוא להניח לאוכלוסיה שמונה מעל מליון וחצי נפשות לחיות את חייה, לא להיות כל הזמן בסגרים ועוצרים כדי לאפשר לשמונת אלפים איש לחיות בבועה שלהם. הייתי אומרת שצריכה להיות נוכחות צבאית, לא אזרחית בעזה. הייתי מספרת לך כמה כסף הושקע בהיתנחלויות, כמה תקציבי ביטחון וחינוך הלכו לשם ושאר הארץ גוועה לה. הייתי מספרת לך את כל זה, אבל את באמת שלא שווה תגובה.