מוצדק?

spoop

New member
רולדה נמאס לי ממך

אפילו ממרומי גיל 17(
) אני לא חושבת שאני יודעת הכל! הם לא בישלו את הדייסה,המדינה בישלה את הדייסה והמתנחלים לא רצו לאכול אותה,אז דחפו להם אותה לפה,ועכשיו הם מתלוננים שלא טעים להם,אז הם חצופים. נו באמת! מה זאת אומרת היו יותר הגיונים? איפה אתה רואה הגיון בגירוש המטורף הזה???? רולדה את קרצייה רצינית.כל הפסיקים והנקודות שאת מקפידה לשים,לא יחפו על זה שאין לך מושג מהחיים שלך.

רולדההה

New member
בואנה, את בוגרת. ../images/Emo98.gif

אני לא מסכימה עם מה שאת אומרת אז אני קרצייה רצינית. איזו גישה חכמה, באמת. כל הכבוד. ולי אין מושג מהחיים שלי. הייתי עונה לך. הייתי אומרת לך שהמתנחלים ידעו, כשהם הלכו ליישב את עזה, שבצד כל ההטבות הנהדרות שהם מקבלים הם תמיד יהיו תושבים ארעיים. הייתי מספרת לך שהסטודנטים שבחרו להפגין במקום ללמוד, שבחרו להפר את החוק ולהפסיד לימודים, ידעו שהולכות להיות לזה תוצאות. ולא עניין אותם מכך. הייתי אומרת לך שיש המוני צעירים שהיו רוצים ללמוד אבל אין להם גרוש על התחת, ושהיו מתים לקבל מהמענקים הגדולים הללו שהלכו למתנחלים. אבל הם לא מקבלים, וכך הם נשארים ללא השכלה וללא עבודה, קבורים בעוני שלהם בעוד שהמתנחלים חיו כמלכים מחוץ למדינה וכשהגיע הזמן להתעורר ולחזור למציאות הם מחו כנגד התנאים הגרועים, המחסור בעבודה והדירות הקטנות. הייתי מספרת לך שבעיני היגיון הוא להניח לאוכלוסיה שמונה מעל מליון וחצי נפשות לחיות את חייה, לא להיות כל הזמן בסגרים ועוצרים כדי לאפשר לשמונת אלפים איש לחיות בבועה שלהם. הייתי אומרת שצריכה להיות נוכחות צבאית, לא אזרחית בעזה. הייתי מספרת לך כמה כסף הושקע בהיתנחלויות, כמה תקציבי ביטחון וחינוך הלכו לשם ושאר הארץ גוועה לה. הייתי מספרת לך את כל זה, אבל את באמת שלא שווה תגובה.

spoop

New member
חחח בינתיים כתבת מגילה../images/Emo3.gif

"הייתי עונה לך. הייתי אומרת לך שהמתנחלים ידעו, כשהם הלכו ליישב את עזה, שבצד כל ההטבות הנהדרות שהם מקבלים הם תמיד יהיו תושבים ארעיים." חרטה "בעוד שהמתנחלים חיו כמלכים מחוץ למדינה" חיו כמלכים? פצמרים,קאסמים,יריות,דם,זה לחיות כמו מלכים? מה קרה רולדה את לא יכולה להתמודד עם זה שלאנשים יש שפע? מה מפריע לך הווילות שלהם? הם לא סתם קיבלו הטבות,את יודעת. לא אמרתי שאת קרצייה כי את לא בדעות שלי. גם גיל ורותם ואלכס לא בדיעות שלי. אבל את אומרת דברים בלי שום בסיס. חצופים. מה חצופים? איפה היית לומר חצופים שהרסו לאנשים את החיים? לאנשים שהכי אכפת להם מהמדינה? את יודעת למה הם "חיו מחוץ למדינה"? כדי שלאנשים ש"בתוך המדינה" יהיה טוב. כדי שתהיה לנו גאווה לאומית ולא נפחד.

The Nobody

New member
את צריכה להבין,

כל העניין הוא עיניין של בחירה. הרי זה ידוע לכולם שאותם שטחים והמתישבים בהם הם מין מגן של המדינה, וידעו גם שאלו שטחים שלא נוכל להחזיק. ידעו גם על חדירות מחבלים, הפצצות ויריות וידעו גם על ההטבות, הנוף, האוויר והשפע. כל מי שעבר לגור שם ולא משנה מאיזו סיבה זו הייתה בחירה שלו והוא ידע לאן הוא נכנס. האחריות עליו. עכשיו, גם בזמן ההתנתקות הייתה להם בחירה בתוך המציאות הקיימת, לקום ולעזוב, לחתום על פיצויים ולעבור בלי יותר מידי בעיות או למחות ולהתנגד בלי להתחשב במה שיקרה מחר ובעתיד. כל אחד עשה את הבחירה שלו, אף אחד הוא לא קורבן של הבחירות שלו.

רולדההה

New member
אדם שלוקח את הילדים שלו ../images/Emo98.gif

אל קו האש הראשון בעבור בצע כסף ולמען הגאווה הלאומית, לא צריך לפנות אותו. צריך לשים אותו בבית משוגעים.

spoop

New member
אותך צריך לשים בבית משוגעים../images/Emo46.gif

במידה ויש אש,מישהו יהיה צריך להיות בקו האש הראשון. ככל שניסוג קו האש יסגור עלינו יותר יותר,ואולי יגיע גם אליך מי יודע. מי שנותן בתים של נרצחים לרוצחים,וכל מי שתומך בזה,צריכים ללכת לכלא.

רולדההה

New member
הצבא צריך להיות בקו האש ../images/Emo98.gif

לא האוכלוסיה האזרחית. הם רוצים לעזור למדינה, שילכו ויעשו יותר משישה-עשר החודשים של ישיבות ההסדר. אמא שמוכנה ללכת ולחיות תחת התקפת קסאמים כל חייה, שיבושם לה. ברגע שהיא לוקחת איתה את הילדים שלה, היא פושעת שמסכנת את חייהם וזקוקה לטיפול. מי שנותן בתים של נרצחים לרוצחים - סליחה, אבל אנחנו את הבתים הורדנו. נתנו להם שטח שהיה שייך להם, זה הכל, ונתנו אותו לאוכלוסיה האזרחית. לא כל הפלשתינאים מחבלים.

spoop

New member
את יודעת מה?

לאנשים כמוך,זה באמת מוזר שאזרח מוכן להקריב את עצמו בשביל להגן על העם הזה. זאת לא הייתה יוזמה שלהם לעבור לשם. הממשלה עודדה את זה. כנראה שיש לזה בסיס וסיבה. הם הקימו יישובים פורחים ונפלאים. את אומרת שהצבא צריך להיות בקו האש. ואני אומרת שהצבא צריך למנוע את האש! אם נמשיך להתקפל אחרי כל קאסם,נאבד את כושר ההרתעה שלנו,והצבא לא יוכל למנוע את הטרור. אבל במקום להגיב בצורה חריפה על כל פגיעה,אנחנו בורחים. ארגוני הטרור לא יפסקו עם הפעילות שלהם,אם הם לא יפחדו. ברגע שהם עושים פיגועים ומקבלים שטחים,המשוואה מאד פשוטה.עוד דם עוד אדמה. את זה המתנחלים ניסו למנוע.

רולדההה

New member
לאנשים כמוני? ../images/Emo98.gif

חביבתי, אבא שלי היה הכי קרבי שרק אפשר. גם בן הדודה שלי ובת הדודה. אני אישית מתכוונת ללכת לקרבי ולהגן עם כל מה שיש לי על המדינה הזאת. על המדינה, לא על חולות שמישהו אחר כבר יושב בהם. אבל אני מניחה שאם אני לא ששה להפקיר את ילדי בקו האש הראשון אז אני אחד מהאנשים "האלה", מה? המשיחיות ההזויה שלכם היא באמת תופעה שצריך לחקור. הצבא צריך למנוע את האש. אבל אבוי, הוא לא מסוגל משום שהוא עסוק בללוות ילדים קטנים לגן במקום בפעילותו המקצועית. כי כסף שאמור היה ללכת לאפודי מגן קרמיים הולך להשקיית החממות של האנשים שמתעקשים לסכן את המדינה. כמה חבל.

spoop

New member
אבא שלך זה לא את

אם לא ידעתי גוש קטיף היה חלק מהמדינה. לא חולות,יישובים מקסימים ופורחים. תושבים מקסימים. אף אחד לא שש להפקיר את ילדיו בקו האש הראשון.הם חיים שם,זה תפקיש המדינה לדאוג לביטחונם. חחח את נורמלית? הלך לחממות? נו אז מה? מה רע בחממות? איך זה קשור בכלל? החקלאות של גוש קטיף הייתה מאד מכניסה. הצבא לא הגיב על פיגועים,איך זה קשור לזה שמלווים ילד קטן לגן? אולי אם הם היו מגיבים במלוא הכוח על הטרור,לא היו צריכים ללוות את הילד לגן? הנה בשבילך תמונות של החולות:

רולדההה

New member
הישובים הללו אכן מקסימים ופורחים../images/Emo98.gif

על חשבונם של אנשים אחרים. זה מה שאני אומרת - הם לא היו צריכים ללכת ולחיות שם ולהניח שהצבא יגן עליהם. הם מפריעים לפעילות הצבא. הם גוזלים כסף ומשאבים וכוח אדם. אז מה אם הם פורחים? הם פורחים על חשבונם של אנשים אחרים. על דמם של אנשים אחרים. אם הם רצו ישובים פורחים, למה הם לא הלכון ליישב את הגולן? למה הם היו חייבים ללכת ולסכן את חייהם וחיי ילדיהם ולעשוק את האוכלוסיה הפלשתינית ולגרום למותם של כל החיילים שהיו צריכים להגן עליהם במקום שהוא בכלל לא חלק מהמדינה? את באמת בן אדם מיוחד. הדבר הרע בחממות גוש קטיף היה שכל הכסף שהושע בהן היה יכול ללכת למקומות כל כך הרבה יותר חשובים. כל התקציבים היו יכולים לפנות למיגון טוב יותר של הצבא, להגנה טובה יותר, כל המים היו יכולים ללכת להפריח את פנים המדינה ולא את קו האש. הצבא לא הגיב על פיגועים? עכשיו את מוכיחה שאת לא יודעת על מה את מדברת. הצבא ביצע מעצרים ולכד מבוקשים. מה עוד רצית שהוא יעשה?

spoop

New member
כן כמו בלינץ'

שהתריעו שהולכים לפוצץ את הבניין...פשוט בדיחה... למה הם הלכו לשם? אני אענה לך שוב:כי המדינה עודדה את זה.

רולדההה

New member
עוד לא ענית על השאלה ../images/Emo98.gif

שלי. מה עוד את רוצה שהצבא יעשה כדי להשיב על פיגועים? ומה בכלל הקשר ללינץ?

spoop

New member
שהצבא יפציץ

על כל קאסם שתהיה תגובה,לא רק על הרוגים!

רולדההה

New member
יפציץ את מי? ../images/Emo98.gif

אוכלוסיה של חפים מפשע? הו, כן. וזה ממש מוסרי. זה ממש לא בזוי, נניח כמו רצח של חפים מפשע שהם במקרה יהודים.

spoop

New member
בעבור בצע כסף חחחחחחחחח

רולדה את מבינה למה אמרתי עלייך שאת לא מבינה מהחיים שלך?. המתנחלים? בצע כסף? את שפויה? אם כל מה שעניין אותם זה בצע כסף,למה הם לא חתמו על פיצויים? למה הם לא התפנו מרצון?! למה הם לא ארזו אפילו את הרגביים עד הרגע האחרון??

למעלה