מוקי ופילוני בתפוז
אנשים

kelly7i

New member
אז אני ממליצה Attack

נראלי שכותבים ככה וcapricorn חזק איך לא אהבת? תשמע from yesterday

In Rehab

New member
כנראה שהייתי צריך לשמוע כמה פעמים

כדי לאהוב אותם.. תודה

SCRATCHER

New member
בן בפורום!!!

אם אני לא טועה, היחיד כאן, לא? אז קיצר, ברוך הבא, אתה מוזמן להישאר, והנה רשימת השירים: oblivion praying for a riot occamas ozor buddha for marry battle of one echelon attack the fantasy the story the mission capricorn 93 million miles a beautiful lie from yesterday fallen edge of the earth end of the begining Anarchy In Tokyo A Modern Myth Revolution Hunter Year Zero was it a dream Savior re-evolve שכחתי משהו?

its only ma

New member
ברוכים הבאים לכל הנכנסים...=]

הכל בסדר...מה איתך?!
נכון...הוא באמת שר פגז!!!=]]]]]]]] אתה יכול להיכנס ליו טיוב ולמצוא עוד שירים שלהם...חוץ מזה, כל השירים שלהם טובים... אלה שאני ממש אוהבת זה: Battle Of One a beautiful lie 93Million Miles Fallen ויש עוד מלא! אלה בערך מה שעלו לי בראש...

TheMarsArmy

New member
ברוך הבא!

אני חן, בת 15 מפ"ת. ואני לא יכולה להמליץ על כמה שירים טובים...כי....ממ הכל טוב! מצויין אפילו! בכל מקרה תהנה. :)

The Fantasy

New member
היי, ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני דנה, 18 וחצי מקרית אתא. ואני ממליצה על שני האלבומים
כי קשה לבחור..אבל מכל אלבום אלו השירים שאני הכי ממליצה: אלבום ראשון: Capricorn (Brand New Name) Buddha For Mary The Mission End Of The Beginning [אוף הכל כ"כ טוב וקשה לי לבחור
] אלבום שני: Attack The Fantasy
Savior R-Evolve From Yesterday זה בערך..אבל גם כל שאר השירים מעולים. בייחוד האלבום הראשון

BehindMyEyes

New member
ברוך הבאה../images/Emo24.gif

קארין, 14, אשדוד
אממ.. זה קשה, כל השירים שלהם טובים
תהנה :]

my reflection

New member
נצל"ש...

מהיר אבל איטיXD דה קיל!
http://www.youtube.com/watch?v=ajl5NmHcWA0&mode=related&search= אין לי כוח לשים קישור לחיץ,אז עצלנים!תתמודדוXD......

SCRATCHER

New member
טיפ

בשביל להוך את השרשור ללחיץ, כל מה שאת צריכה לעשות זה לרשום בתחילת הקישור ו- בסופו.

SCRATCHER

New member
שוב ../images/Emo4.gif

צריך לרשום "הלינק" בתחילת הקישור ובסוף הקישור "סלינק". את המרכאות תחליפי בקווים הארוכים האלו : |

m i c k e y 15

New member
חהחה היום יש לי יומולדתת..אוף אני מזדקנתת

חחחח ואני בת 17 חהחה בכל אופן אני שמחה
[משעמם לי
]

TheMarsArmy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif

ובכן, שיהיה לך יום הולדת נפלא ושתקבלי הרבה הרבה מתנות!

למעלה