מזל טוב! יום הולדת שמח! אני מאחלת לך כל מה שאת רוצה
ה הסמיילית New member 9/8/07 #30 מזל טוב!../images/Emo49.gif יום הולדת שמח! אני מאחלת לך כל מה שאת רוצה
M my reflection New member 9/8/07 #32 מזל-טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif עד 120 שנה ושכול משאלותייך יתגשמו
T The Fantasy New member 9/8/07 #36 יאא בובה, המון מזל טוב שיהיה לך../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה לך יומולדת שמח, המון אושר, הצלחה, בריאות ואהבה יש לך רק עוד שנה לחוקיות, אז תנצלי את זה
יאא בובה, המון מזל טוב שיהיה לך../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שיהיה לך יומולדת שמח, המון אושר, הצלחה, בריאות ואהבה יש לך רק עוד שנה לחוקיות, אז תנצלי את זה
M m i c k e y 15 New member 9/8/07 #40 תודה לכולםםםם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
B BehindMyEyes New member 10/8/07 #50 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד 120 אושר ועושר, אהבה, בריאות וכל מה שאת מאחלת לעצמך והצלחה בכל דרך שבה תלכי קארין
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif עד 120 אושר ועושר, אהבה, בריאות וכל מה שאת מאחלת לעצמך והצלחה בכל דרך שבה תלכי קארין
P PATD New member 9/8/07 #33 ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifיאאא../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif סופסוף קניתי את הדיסק! DDD: אני לא מאמינה שמצאתי אותו!!
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifיאאא../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif סופסוף קניתי את הדיסק! DDD: אני לא מאמינה שמצאתי אותו!!
M my reflection New member 10/8/07 #42 ../images/Emo99.gif אני אתמול והיום פשוט לא נפרדתי מהדיסק יש לך את הפלטינה ?
צ צפרדע דרוסה New member 10/8/07 #46 גם אינ קניתי דיסק...אה ביוטיפול ליי.. איפה אפשר למצוא את הראשון?!
B BehindMyEyes New member 10/8/07 #52 תתחדשי ../images/Emo24.gif כיף לךךךךך איפה אפשר להשיג בכלל את הדיסקים שלהם ומה הטווח של המחירים ?
P PATD New member 10/8/07 #55 אני יודעת ש.. את הראשון יש בטוואר רקורדס ואת השני קניתי בתו השמיני.. המחיר של הראשון הוא 90 שקל בטווארקורדס והשני עלה לי 60 שקל D:
אני יודעת ש.. את הראשון יש בטוואר רקורדס ואת השני קניתי בתו השמיני.. המחיר של הראשון הוא 90 שקל בטווארקורדס והשני עלה לי 60 שקל D:
B BuddhaForScarlett New member 10/8/07 #59 יאאא תתחדשי ../images/Emo24.gif לי אין את הגירסא הזאת של הדיסק.יש לי גירסא אחרת אבל אני גם רוצה לקנות אותו. חבל שאין לי כסף אוףף
יאאא תתחדשי ../images/Emo24.gif לי אין את הגירסא הזאת של הדיסק.יש לי גירסא אחרת אבל אני גם רוצה לקנות אותו. חבל שאין לי כסף אוףף
T The Fantasy New member 9/8/07 #37 ענבלי, אם אני אפתח שוב שרשור ימי הולדת, את תוכלי הפעם לשנות את זה בטאגליינס? כי פשוט השרשור שם ישן [עוד מהקומונה], ולא עדכנת את זה שפתחתי לפני כמה שבועות, וזה נעלם לי כבר, ואני שוכחת מימי הולדת של אנשים =/
ענבלי, אם אני אפתח שוב שרשור ימי הולדת, את תוכלי הפעם לשנות את זה בטאגליינס? כי פשוט השרשור שם ישן [עוד מהקומונה], ולא עדכנת את זה שפתחתי לפני כמה שבועות, וזה נעלם לי כבר, ואני שוכחת מימי הולדת של אנשים =/