מורה טוב, מורה לחיים.

*אביבה*

New member
ומה זה באמת נכון?

האם את לא שופטת נכון או לא נכון לפי נסיון העבר שלך? לפי מה שלמדת או את יודעת? ומה שאת כבר יודעת, זה לא עבר?

*אביבה*

New member
עוד שאלה ברשותך

התובנות וההבנות בעיקבות ניתוח המוח, האם אין דינן כיתר התובנות שבאו מהעבר. תובנה שבאה והיגיעה הרי אחרי דקה היא כבר עבר.......

טאטו6

New member
אביבה יקירה

אני דיברתי על פירוק טריגרים מהעבר שכן לאחר שחרור אותה חסימה אנרגטית בעיקבות אינטראקציה שלילית שגרמה לאדם לקחת תיק לא שלו או לחלוק בנטל לא שלו אלה שקשור לאדם או גורם מעברו אזי לאחר תהליך זה יכולת החשיבה נקיה וברורה יותר ותגובת האדם לארועים בחיי היום יום אמיתית יותר לתחושותיו נכון להיום ולא לתחושותיו בעבר אז השאלות שלך מתיחסות למצב ליפני השחרור ולא לאחריו

טאטו6

New member
כן אבל...

האים אין כל תובנה משנה משהו בעולמך? האים הכרה או תודעה לדמרים הבנת משמעויות חדשות לא משנה כהו זה מדרך העשיה ?

*אביבה*

New member
הדברים שנקראים

הכרה או תובנה או הארה או כל מושג אחר באים לתאר מצב. מצב של חשיבה. לא עשיה. מצד שני, אין לעולם מצב דומה לגמרי למה שכבר היה.הזמן זורם תמיד הלאה. אי אפשר לשחזר אותו. אז מה מועילה התובנה או ההכרה שהבנת מהמצב שהיה? זה היה טוב למה שכבר קרה......

טאטו6

New member
אים כך

איך את מסבירה את התופעה שדברים שקרו בעבר חוזרים על עצמם?סיטואציות מקבילות עם אנשים שונים ? איך את מסבירה "אבות אכלו בוסר...."

*אביבה*

New member
אין צורך להסביר מציאות

גם אם נסביר אותה, היא תקרה.... אין לנו שליטה על מה שעומד לקרות. ובעצם מה שאת אומרת זה שאם את תביני או תכירי במשהו שקרה, או למה הוא קרה, את יכולה לשנות את העתיד שלך. בלתי אפשרי.....

טאטו6

New member
האומנם בילתי אפשרי?

אז איך זה מסתדר עם " אנו יוצרים את המציאות שלנו?"

*אביבה*

New member
ביצירת המציאות שלנו

אנחנו מסתכלים פנימה לתוכנו. הבחירה היא שלנו איך להתייחס למציאות.ויש לכל אחד מאיתנו את דרכו שלו. וכמו שאמרתי לך קודם הדרך שלך היא. הדרך שלך היא היצירה שלך.היא המציאות שלך. מה שאת עושה, עם מה שמציאות מביאה אליך. הסתכלות והבנת העבר, לא מלמדת על מה שעומד להגיע.

טאטו6

New member
את סבורה?

שאנו לא יודעים מה עומד להגיע ואיזו התנסות זימננו לנו?

*אביבה*

New member
כן

את יודעת מה יהיה מחר? אני יודעת מה אני "חושבת" שיקרה מחר, אחרי שמחר יעבור אני אדע אם מה שחשבתי באמת היה או לא.

טאטו6

New member
ובכן..

אני חושבת שאנו יודעים מה עומד לקרות כיון שכל אינטראקציה עם אדם מסוים אנו בודקים ומכוונים אנרגטית קודם, ומה שניקרא הולכים על בטוח, ואים לא בטוח שמים הגנות והטעיותואחר כך פועלים,ולכן אים חשבת שיקרה כך וקרה אחרת משמע שלא הכל פעל ע"פ תוכניותייך

amichai58

New member
הינה ההסבר

אין לאותם אנשים כלי להבחנה בהווה בין טוב לרע, לכן הם חוזרים על הטעויות של העבר. וגם אין להם כלי להבחנה מה רע בעבר. מתחילים לעשות משהו שגוי, אחרי זה מצדיקים אותו, אחרי כבר אומרים מה רע, אולי יש גם קצת רגשי אשמה, אבל ממשיכים. מסתכלים אחורה ולא מבינים כלום. לכן הכלי הזה של להביט אחורה לא כל כך טוב. תבדוק מוארים בעולם - כמה הם עסקו בלימוד היסטוריה לעומתם תבדוק לא מוארים שלומדים דברים מהעבר, למשל אותם חרדים שלומדים בישיבות המון המון המון - תראה לבד מה יוצא מהם - ניוון ופנאטיות.

טאטו6

New member
הלווו אני באדי הום?

אני פשוט מדברת על שחרור העבר, הדתיים חיים וממחזרים אותו בכונה תחילה מסרבים להתקדם הלאה, חיים את התנך לא לומדים מימנו יש הבדל , וחוץ מזה מי מדבר על התנך? אני מדברת על מתען שאני באים איתו כתוצר של העיבור משני הורים ועצי משפחה ענפים, אני מדברת על חוויות ילדות , פירוק וייאללה באייי

למעלה