מורה טוב, מורה לחיים.

טאטו6

New member
נו לשחזר לך את העבר?

דיברנו על שחרו טריגרים עבריים מהמח, שחרור אנרגיות שמעכבות אותנו

amichai58

New member
אם זו שאלה של דרך

אז הדרך הטובה היא דרך ניקוי השרידים האנרגטים של העבר, רצון לזה, ולעשות את זה במסגרת של טכניקה טהורה, ולא אצל מטפל/מורה עם אוריינטציה כספית. יש לזה דרך טבעית שנותנת עוד המון. לא חייבים ניתוח מוח. אני מודע לזה שיש כאלה שיהיו מוכנים לשמוע רק על דברים כמו ניתוח מוח, כי יגיד את זה פרופסור, בלי לנסות דבר אחר. אני גם מודע שיש כאלה שחיפשו במקומות הלא נכונים, התייאשו מחיפוש, ואולי נפגעו ממנו, לכן ירצו להשאר במצבם, ולעשות פשוט מה שהרופא אומר. ועם זה הכי טוב שהם מסוגלים - אז הכי טוב בשבילם, אך לא ההכי טוב הקיים. עניתי ?

טאטו6

New member
ממש לא - יחביבי

אני לא רוצה לשחזר את כל הנאמר בפולמוס שלי עם אביבה בעיקר , אך אים אתה רוצה לענות נראה לי שתצתרך לעשות זאת

amichai58

New member
גם לי אין כוח לקרוא מחדש את הכל

אולי בגלל זה אני לא מבין מה את רוצה לשאול ניסיתי לברר אם את רוצה תשאלי בדיוק מה שאת רוצה - לא קראתי כל מילה בפורום, אז קחי את זה בחשבון, ואל תשאלי כאילו אני כבר יודע על מה מדובר כל טוב

urifelsher

New member
העבר לא קיים אך הוא קרה,העתיד לא קי

רק ההווה קיים,מה שאנו עושים ברגע זה ממש יוצר את העתיד. אושו אמר הדף ריק ואתם רשאים לצייר איזה חיים שאתם בוחרים

amichai58

New member
הכי רוחני זה לחיות את ההווה

זה גם הכי כיף והדברים שאמרת, אינם סותרים זאת. אז תהנה מהרגע, לפחות את מציאות קיומך עכשיו ברגע זה

../images/Emo24.gifשלום לגברת פאם פאטל../images/Emo24.gif

יקירתי ליבי ליבי אליך מדוע ולמה את בוחרת רק לראות את הדברים הקשים והרעים מדוע אינך משנה תבניות חשיבה ודפוסי התנהגות ומתחילה לזרום עם האנרגיה של המודעות החדשה העידן החדש הוא לא פיקציה הוא פה להשאר- אם תישארי יצור של הרגל לעולם לא תוכלי לזרום באנרגיות הנכונות הבריאות המוארות החיוביות והטובות שעידן זה נותן לכולם רק עליך -ללא צל של ספק -לשנות את דרך הראיה הפאטלית שלך לגבי הדברים והחיים אל תחפשי מורה רוחני- ואל תירדי על הרוחניות- חפשי את עצמך בתוכך ותגלי שאפשר גם אחרת- התחברי לסדנה שתוביל אותך בנתיב של אור ואהבה החליפי את שם המשתמש שלך- כלום לא בסתם- והקונוטציה שהשם משרה על הסביבה אומר הרבה עליך ועל האנרגיות שאת משדרת- אולי אינך יודעת אבל היקום מדוייק לחלוטין ואין מקרה- אם תהפכי את המילה מקרה תראי שהשם רקם הכל- כלום לא בסתם- הכל לפרטי הדיוק המירביים- לכן גם לא בסתם בחרת את שם המשתמש שלך- חשבי רגע- עמוק פנימה- ותראי מה הסיבה לכך- אין לי רק לקווות שתתחילי לשנות את התפיסה הקשה של ראיית הדברים- ולא כבת יענה- לא עם הראש בחול- כן עם המציאות הקיימת- אבל בראיה מוארת יש תובנות עמוקות שמסבירות מדוע ולמה קורים הדברים כפי שקורים התחברי לסדנאות רייקי- התחברי לעצמך תוך כדי עשיה יומיומית של חיבור לאנרגיות המופלאות של הרייקי והביני- חד משמעי- אנו יוצרים את המציאות של עצמנו- אם את משדרת קושי הרי שהקושי יתחבר בך- את ממגנטת אותו כמו דבורה לדבש- רק אצלך לצערי זה לא בידיוק דבש- זה רעל מרוכז- וחבל- הבריאות גברת- הבריאות- שימרי על בריאותך- כי מי שמשדר אנרגיות כל כך קשות והרסניות ליקום- היקום מחזיר באותה הצורה- ולא בגלל שאת רעה- או הוא רע- לא ולא- רק בגלל שמה שמשדרים זה מה שנקלט וחוזר אלינו בחזרה פי 7- לא חבל? ואת שואלת על איזה אור ואהבה אנחנו מדברים- ואת מרגישה רחוקה מיליון שנות מהאור ומאיתנו- ולמרות הכל אני גאה בך שאת נכנסת לפורום הזה- ולמרות מילותיך הפרובוקטיביות- אני שמחה לראות שיש שעונים לך ומנסים לשנות לך את תבניות ההרגל בו את שקועה- רק הביני שכשיש אור- יש ראיה אחרת- כשיש אור- יש אהבה ללא תנאי- כשיש אור- יש ידע של המעבר- כשיש אור- יש עזרה שיתופית נקיה- כשיש אור- אין נתינה עם אור חזר- כשיש אור יש ניקיון פנימי שמוקרן לחיצוני- כשיש אור יש שמחה- כי הכל נראה אחרת- וכן האמיני יש אפשרות למרות הכל לראות את החיים בדרך המשקפים הוורודים- לא בהלצה אבל ברצינות רבה- הכל תלוי באיך אנו מפרשים וחיים את מה שניתן לנו משמים- ועוד דבר יקירתי- העצימי אמונתך בבריאה הראשונית- הכל מכל כל מתחיל שם- ומשם בראו אותנו בחן בחסד וברחמים- לא באצבע מאיימת- ולא לראות את הקושי- זו כבר הבחירה שלנו מקוווה שקצת הצלחתי להעביר לך את דרך ראייתי את המצב אני מאחלת לך ולכל בני ביתך המשך מאושר ומואר והאמיני- אינך מרגיזה אותי- כי הרי זו הבחירה שלי איך שאני אגיב לדברים- ואני בוחרת להגיב מתוך חמלה ואהבה- לא מתוך כעס או קושי- שוב- הכל הבחירה שלנו- לכל מצב בחיים אביגיל

*אביבה*

New member
לסמוך

על עצמנו כמובן. חפשי את הדברים בתוכך, לא מהממשל תבוא הישועה שלך/נו. אור ואהבה שמדברים בהם כאן, נמצאים בליבנו. נסי לעשות סדר במחשבותייך "אישה" כי הבלאגן מביא למחשבות לא נעימות ובעיקר הרסניות. אגב, למה את נוקטת בלשון רבים? כמה FEMME FATAL יש אצלך?

טאטו6

New member
פאם פטאל

כשאני אומרת אנחנו אני מתכוונת אני והקרציות שלי

*אביבה*

New member
נקיטת לשון רבים

מעידה על רצון לדבר בשם אחרים. דברי ב"אני" , כך יצאו ממך דברים שקשורים בך. והרי בזה אנחנו עוסקים.

m_katzmann

New member
סמכי על עצמך - את יודעת את הדרך

שלום לך, סמכי על עצמך. את יודעת את הדרך אל האור והאהבה. יתכן והדרך היא ארוכה ופתלתה, אך אם תכווני אליה - תגיעי. וגם אם העולם היום הוא לא מקום כל כך בטוח לחיות בו יש בו עוד אנשים יפים. צריך רק לחפש אותם, אבל הם כאן ממש לידנו. מאיה

urifelsher

New member
אכן מסתורי

מה שמסתורי בדברייך זה: על מה ולמה את כל כך צינית תסתכלי פנימה וספרי לנו על שום מה ציניות זאת ? אולי אם תחיכי קצת יותר לעולם תראי שהוא פשוטטט יפה אור ואהבה אורי

femme_fatal

New member
אז זהו ש..

אני לא צינית אני פשוט מציבה עובדות. והעולם לא כ"כ יפה, הוא מורכב. ובעולם כזה הדבר הכי שפוי שנשאר לעשות זה להיות אדישה.

urifelsher

New member
העולם מורכב וגם יפה

והדבר הכי שפוי לעשות זה לחיות כל רגע בכף ואהבה,וכן יש גם ימים קשים אבלללל תמיד ישנה "תקווה" אור ואהבה אורי

למעלה