מורידה בפניה ת'כובע...אהבתי כול מילה ומילה!

NELLY

New member
מורידה בפניה ת'כובע...אהבתי כול מילה ומילה!

כבר העלתי את הסרטון הזה בקומונה...לא אציין איזו...והערבים שם קמו נגדה ונגד כול מה שהיא אומרת...למה??? אין לי מושג כי מבחינתי היא אישה נדירה בנוף האיסלמי - כל מילה, אמת לאמיתה!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZdhRpyhhgfs&mode=related&search=Wafa

THE WIZARD 55

New member
גם מבחינתי

אני אוהבת את הביקורת העצמית שלה. את הראיה האובייקטיבית ובכל מקרה, אני אף פעם לא עושה הכללות. היא מדברת על הפרמיטיביות, על היחס לאישה, והיא צודקת היא מדברת על הפיגועים, היא מדברת על כפיה דתית. ובכל מקרה שוב, כל עוד אין הכללה אני מסכימה עם דבריה.

לא ניתן לדבר על חברה או תופעה ללא הכללה

את זה אני אומר ברמה העקרונית וכללית ללא קשר לנושא. כאשר חוקרים תופעה או חברה מסתכלים על הכלל על הרוב על הקו הכללי ומי שאינו חלק ממנו הוא נקרא "יוצא מן הכלל", זה אינו מעיב על המסקנות הסופיות. עכשיו בקשר אליה: כן ירבו. לכל החכמולוגים הממהרים להעלב, או ישר לצעוק "גזענית" אין מה להעלב, יש להקשיב ולהפנים, Face it - אתם לא יכולים לסתור את מה שהיא אומרת, אם היא צודקת אז היא אוטומטית לא גזענית, אלא פשוט צודקת, מי שבוחר להעלב הוא טיפש ופאתטי מי שבוחר להקשיב הוא חכם וכדאי שיפיץ את המסקנות גם לחברה סביבו.

mike00

New member
אישה אמיצה,אבל עכשיו היא בבעיה...

במהלך העימות הטלוויזיוני האחרון, ד"ר סולטן הואשמה ככופרת על-ידי פרופסור איברהים אל-חולי, ובכך הוא נתן את האות למסע השמצות הפחדות עד כי כמה אנשי-דת מסוריה הכריזו עליה כבוגדת באיסלאם. הטענה העיקרית נגד ד"ר סולטן היתה, שהיא הזיקה לאיסלאם יותר מאשר פרסום הקריקטורות על הנביא מוחמד שעוררו תגובות קשות ואלימות בעולם-המוסלמי. בראיון ל"ניו יורק טיימס", אמרה ד"ר סולטן כי לצד דברי התמיכה הרבים שזרמו אליה, היא קיבלה גם איומים רבים על חייה. אולם, עיקר דאגתה בימים אלה נתון לבני משפחתה שנותרו בסוריה, שכן, הם חשופים להתנכלויות בשל דבריה שפורסמו בכלי התקשורת הערביים.

THE WIZARD 55

New member
בגלל זה היא אישה אמיצה מאוד!!

דעתנית, אומרת את האמת הכואבת בפנים. קשה להתבונן במראה, קשה להודות בפגמים, במיוחד קבל עם ועידה.

NELLY

New member
אחותי האמת תמיד כואבת....

הערבים התרגלו להיות ''המסכנים''....כשמישהו קם ומנער אותם מכריזים עליו כופר!!!!!

mike00

New member
התגובה הקשה של העולם-המוסלמי לפרסום

הקריקטורות הדניות והתגובות הנזעמות לדבריה של ד"ר סולטן, חושפות שוב את נקודת-התורפה העיקרית של האיסלאם כמערכת דתית ותרבותית הקופאת על שמריה וזאת משום שהיא אינה מצליחה להתמודד עם ביקורת המגיעה מתוך הממסד הדתי או מחוצה לו. בנקודה זו, למעשה, האיסלאם מבקש מהעולם חסינות מלאה מכל ביקורת, ובכך הוא מקבע במו-ידיו את הדימוי הרווח על האיסלאם ברחבי-העולם. התגובות האלימות לדברי הביקורת, מראות בעליל את חולשתו של האיסלאם וחושפות את המשבר בו הוא נתון כיום. השבר באיסלאם הוא לא זמני והוא לא בר-חלוף, כפי שמוכיח העימות בין הסונים לשיעים בעיראק. השבר הוא עמוק, יסודי ומקיף. הממסד הדתי האסלאמי יודע זאת, ולכן הוא מבקש חסינות מלאה מכל ביקורת הן פנימית והן חיצונית. וכתוצאה מכך, אנשי-דת רבים פועלים כדי להשתיק אינטלקטואלים כדוגמת ד"ר וואפה סולטן.

mike00

New member
קשה גם לא להגיע

ללוויה של קרוב משפחה שלך במדינה שממנה ברחת..... אני מאחל לה רק טוב,הלוואי שיהיו עוד משכילים כמוה שבאים ואומרים את האמת למרות הסכנות...

NELLY

New member
באהבה

מכל הלב --- הרהורים של ישראלי פשוט (נכתבו בתגובה ל - פסיקת בג"צ בנושא חוק האזרחות) כותב אלמוני, מאי 2006 "ערביי ישראל" מסכנים שכמותם .. הם כל כך מקופחים, שכשאני הולך לקרוע את התחת שלוש שנים כדי לשמור עלי, על משפחתי ועל עם ישראל מפני הרצחנות שלהם ושל אחיהם, הם הולכים לאוניברסיטה ולומדים איך לדפוק אותי. כל כך מקופחים , שכשאני נאלץ ללכת למילואים, הם "מפגינים" עם דגלי אש"ף החמאס והחיזבאללה, זורקים אבנים, בקבוקי תבערה ומוטות ברזל, או סתם מסייעים לביצוע פיגועים נגד המשפחה והחברים שלי. כל כך מסכנים , שלמרות שהם מהווים 20% מאוכלוסיית המדינה, הם זוכים ב-50% מתגמולי הביטוח הלאומי. הם כל כך אומללים, שגביית המיסים במגזר הערבי היא מגוחכת, והנתונים על כך ידועים לכל מי שמעוניין לדעת אותם. מילא שמדובר במיסי המדינה כמו מס הכנסה ומע"מ, אבל הם גם לא ממש טורחים לשלם את המיסים העירוניים שלהם, ועוד מצפים מהממשלה לכסות את הגירעונות שהם יוצרים. כל כך מקופחים , עד שברשויות המקומיות שלהם הם מעסיקים את כל החמולה, וכל שתי דקות דורשים ומקבלים מענקים מהממשלה כדי שהרשויות לא יקרסו. ואם מענק כזה יתעכב אפילו ביום, זאת כמובן ההוכחה לכך שישראל היא "גזענית". כל כך מופלים , עד שכל המגזר הזה חי בבתים צמודי קרקע, יעני וילות, ולמעשה - טירות ענק. מאות אלפי בתים במגזר הערבי נבנו שלא כחוק, ואל תספרו לי ש"אין להם תוכניות מתאר". אין תוכניות, כי הם לא עושים שום צעד בכיוון של תכנון המרחב העירוני. אם אתם לא יודעים, ועדת התכנון המקומית היא זו המאשרת תוכניות מתאר מקומיות, וזו האחריות של הרשויות המקומיות הערביות לדאוג לאנשיהם. אבל הרבה יותר קל לבנות בניגוד לחוק בישראל. אף אחד הרי לא מעז להרוס בית של ערבי, בעוד שאם אני רק אתקין פרגולה או אסגור מרפסת שלא כחוק, יעמידו אותי לדין ויחייבו אותי בהוצאות ההריסה ובהוצאות משפט, בנוסף על הקנס. כל אחד מהם חי על ג'בל משלו כאילו האדמה היא משאב לא מוגבל בארץ הזו. תושבי סכנין מתלוננים על "הפקעת אדמות". הם רק שוכחים לציין שבסכנין חיים 20 אלף איש על שטח של 8,000 דונם, בעוד שברמת גן לדוגמא חיים למעלה מ-150 אלף על שטח של 12,000 דונם שרבע ממנו הוא פארקים וגנים. חיים טוב, הערבים. מספיק לנסוע בוואדי עארה ולראות על איזה שטח יושבים יישובים כמו אום אל פאחם ומוסמוס. הם כל כך מסכנים , עד שישראל היא המדינה היחידה במזרח התיכון שבה ערבי יכול לבחור ולהיבחר בבחירות דמוקרטיות חופשיות, שבה ערבי נהנה מכל החירויות האזרחיות שבמדינות ערב אנשים אפילו לא חולמים עליהן, ושבה ערבים יכולים להפגין בלי לחטוף כדור בראש. ולמי שעוד לא הבין - מה שקרה כאן באוקטובר 2000 לא היה "הפגנות", אלא סיוע פעיל לאויב שפתח באותם ימים ממש במלחמה נגד ישראל. בכל מדינה אחרת, אוכלוסיה שהייתה מנסה לחסל את אזרחי מדינתה-שלה בכבישים באמצעות אבנים, בקבוקי תבערה, מוטות ברזל ונשק חם הייתה סופגת 13,000 הרוגים, ולא 13. הם כל כך אומללים , עד שמותר להם להזדהות בגלוי עם הגרועים שבאויבינו - איראן, חיזבאללה, החמאס, סוריה, הג'יהאד האיסלמי וכל שאר הכולרות - ואיש אינו מעלה על הדעת ברצינות לדרוש מהם נאמנות מינימלית למדינתם. הם כל כך מקופחים , עד שלעולם לא תראו שבמסגרת "איחוד משפחות" איזשהו ערבי יבקש "להתאחד" ב"פלסטין", "ירדן", "מצרים" או "סוריה". הפלא ופלא - תמיד תמיד הם מעוניינים להתאחד דווקא במדינה ה"גזענית" הזו! באמת מעניין. אולי כדאי שמישהו ייתן פעם את דעתו על התופעה המרתקת הזאת. הם כל כך מופלים , עד שבכל מדינת ישראל לא תמצאו ערבי אחד שמוכן לעבור ל"פלסטין" - מדינה שבה כל האזרחים הם בני עמו, דוברים את שפתו, מאמינים בדתו ומנופפים בדגל האהוב עליו. הם אפילו לא מוכנים להישאר במקומם ושגדר הגבול תעבור ממערב להם ותשאיר אותם בשטח "פלסטין", בלי שייאלצו לעזוב את הבית. אפילו תושבי אום אל פאחם - רובם תומכי התנועה האיסלאמית וההסתה האנטישמית של ראאד סלאח - אינם מוכנים לשמוע על האפשרות שהגדר תעבור ממערב להם והם יסופחו ל"פלסטין" על בתיהם ורכושם. אבל הרי הם "פלסטינים", לא? והרי לא טוב להם במדינה יהודית "גזענית", לא? מה לעזאזל קורה כאן?

mike00

New member
אני אנסה להסביר מה קורה כאן...

מה שלדעתי קורה כאן זה שיותר מ-50% מאזרחי המדינה היהודים מתחילים לאבד את הסבלנות שלהם בכל מה שקשור לבני המיעוטים במדינת ישראל.....אם וכאשר האחוז הזה יגיע לאזור ה-70% המצב של בני המיעוטים יהיה בכי רע... אמנם על כל סעיף וסעיף שהבאת[שאגב מופץ דרך האימייל וכבר קיבלתי אותו יותר מפעם אחת]אפשר להתווכח,אבל בסופו של דבר לפחות חצי מהכתוב הוא נכון וכל הנושאים שמדוברים כאן מעלים תחושה של גזענות וחוסר שוויון,רק כלפי הצד השני... ואם שני הצדדים מרגישים מקופחים,סובלים כביכול מגזענות וחוסר שוויון,סופם להתנגש אחד בשני בשלב מסויים

NELLY

New member
מייק נשמה

אתה צודק מילה במילה והבעיה היא שאני לא פעם נתקלת באלה שיורקים לצלחת שהם אוכלים ממנה וזה פשוט מעצבן אותי.... וכשאני מגיבה בחריפות לעניין אז הם מתנפלים עלי ''מה נהיית יהודייה''

NELLY

New member
חחחחחחחחחחחחחח היו הייה פעם.....

עזבי אני בעבודה ואין לי זמן לסיפורים משעממים....חחחחחחחחחחחחחחחח

gogi000

New member
על זה נאמר: סערה בפינג'אן קפה../images/Emo6.gif

תרשו לי להפריך את כל "העובדות שרשומות כאן. יאללה מתחילים: 1. "ערביי ישראל" מסכנים שכמותם .. הם כל כך מקופחים, שכשאני הולך לקרוע את התחת שלוש שנים כדי לשמור עלי, על משפחתי ועל עם ישראל מפני הרצחנות שלהם ושל אחיהם, הם הולכים לאוניברסיטה ולומדים איך לדפוק אותי. קודם כל זה לא מצפוני לבקש מערביי ישראל להלחם באחיהם הפלשתינים לכן יש חוק שפוטר את ערביי ישראל מלשרת בצה"ל, עכשיו בואו נקח יהודי בן 30 מהנדס תוכנה וערבי בן 30 מהנדס תוכנה, בעוד שהיהודי מרוויח 20K+, הערבי סביר להניח עדיין מחפש עבודה ובינתיים עובד כמורה ב4K לחודש, הגזענות והאפליה במדינת ישראל גורמת לכך שתמורת ה3 שנים שהיהודי מבזבז בצבא, הערבי מבזבז 7 שנים לחפש עבודה. 2. שכשאני נאלץ ללכת למילואים, הם "מפגינים" עם דגלי אש"ף החמאס והחיזבאללה, זורקים אבנים, בקבוקי תבערה ומוטות ברזל, או סתם מסייעים לביצוע פיגועים נגד המשפחה והחברים שלי. כבר דנו בפורום ומצאנו ש99.997% מערביי ישראל נאמנים למדינתם, מה הבעיה שאזרח פלשתיני ירים את הדגל הפלשתיני, אני מכיר אזרחים ישראלים שהם רוסים שמרימים את דגל רוסיה, ואזרחים ארגנטנים שמרימים את דגל ארגנטינה... אז מה הבעיה שערבי ישראלי שהוא במקור פלשתיני ירים את דגל פלשתין. אני לא ראיתי ערביי ישראל שמרימים את דגלי חמאס וחיזבאללה, ודווקא מי שזרק אבנים, בקבוקי תבערה וחומצה קטלנית על צה"ל והמשטרה היו אלו המתנחלים. 3. כל כך מסכנים , שלמרות שהם מהווים 20% מאוכלוסיית המדינה, הם זוכים ב-50% מתגמולי הביטוח הלאומי. הם כל כך אומללים, שגביית המיסים במגזר הערבי היא מגוחכת, והנתונים על כך ידועים לכל מי שמעוניין לדעת אותם. מילא שמדובר במיסי המדינה כמו מס הכנסה ומע"מ, אבל הם גם לא ממש טורחים לשלם את המיסים העירוניים שלהם, ועוד מצפים מהממשלה לכסות את הגירעונות שהם יוצרים. ואלא מאיפה הנתון הזה שערביי ישראל זוכים ל50% מביטוח לאומי? אשמח לקבל הוכחה לטענה השקרית הזאת, למיטב ידיעתי לביטוח לאומי אסור לפרסם מידע בקשר לכספים שהוא משלם לכן הטענה אינה מבוססת, אני יכול לטעון שערביי ישראל מקבלים רק 5% מביטוח לאומי, האם יש מישהו שיסתור אותי? שנית, ערביי ישראל מקבלים ביטוח לאומי רק על ילודה, אם נניח שמשפחה ערביה ממוצעת יש לה 4 ילדים אז היא תקבל רק 800 ש"ח, אזי אין הרבה הפרש, הכסף הגדול של ביטוח לאומי הולך לנכי צה"ל, לחרדים, לנפגעי תאונות עבודה ותאונות דרכים...וכו', לכן אין שחר לכך שערבים לוקחים 50% מביטוח לאומי. שלישית רוב ערביי ישראל הם שכירים ולכן אין דרך לברוח מתשלום מס הכנסה לכן גם לטענה הזאת אין יסוד, הבעיה היחידה אצל הערבים היא אכן בתשלום הארנונה. 4. כל כך מקופחים , עד שברשויות המקומיות שלהם הם מעסיקים את כל החמולה, וכל שתי דקות דורשים ומקבלים מענקים מהממשלה כדי שהרשויות לא יקרסו. ואם מענק כזה יתעכב אפילו ביום, זאת כמובן ההוכחה לכך שישראל היא "גזענית". הבעיה של העסקת חמולות נמצא אצל הבדווים בנגב ולא ברשויות המקומיות בכפרים הערבים, וביננו זה לא תענוג גדול לעבוד ברשות מקומית ולא לקבל משכורת 3 שנים, אני יכול להגיד שהנושא של הקשרים נמצא יותר אצל יהודים מאשר ערבים, בכל המועצות המקומיות היהודיות תמצאו עובדים שהתקבלו בקשרים, תראו את רכבת ישראל שכולם שם קרובי משפחה, התופעה הזאת נמצאת בכל מקום. בחלק מהרשויות המקומיות הערביות יש בעיה ואי אפשר להסתיר זאת, הבעיה נובעת לרוב מאי תשלום ארנונה, הרשויות לא מקבלות שום מענקים, זה גם נמצא אצל יהודים, תראה את עיריית לוד, עיריית אופקים, עיריית יהוד... 5. כל כך מופלים , עד שכל המגזר הזה חי בבתים צמודי קרקע, יעני וילות, ולמעשה - טירות ענק. מאות אלפי בתים במגזר הערבי נבנו שלא כחוק, ואל תספרו לי ש"אין להם תוכניות מתאר". אין תוכניות, כי הם לא עושים שום צעד בכיוון של תכנון המרחב העירוני. אם אתם לא יודעים, ועדת התכנון המקומית היא זו המאשרת תוכניות מתאר מקומיות, וזו האחריות של הרשויות המקומיות הערביות לדאוג לאנשיהם. אבל הרבה יותר קל לבנות בניגוד לחוק בישראל. אף אחד הרי לא מעז להרוס בית של ערבי, בעוד שאם אני רק אתקין פרגולה או אסגור מרפסת שלא כחוק, יעמידו אותי לדין ויחייבו אותי בהוצאות ההריסה ובהוצאות משפט, בנוסף על הקנס. כל אחד מהם חי על ג'בל משלו כאילו האדמה היא משאב לא מוגבל בארץ הזו. קודם כל האדמות שנבנו עליהם הבתים שייכות לערבים מלפני 48, האדמה עברה בירושה מאב לבנו, הבעיה של הבניה בכפרים הערבים היא ידועה, לצערי המדינה לא מספקת שטחים לערבים שיוכלו לגור בהם, תראו כמה ערים יהודיות חדשות נבנו מאז קום המדינה, ותראו כמה ערים ערביות נבנו, אפילו לא עיר ערביה אחת, וכמו שכולם יודעים יהודים לא נותנים לערבים שיגורו אצלם, אפילו בערים המעורבות יש בעיה שלא נותנים לערבים לגור בשכונות יהודיות, אז איפה אותם ערבים ילכו לגור? לכן הם נאלצים לבנות בצורה לא חוקית, אם תסתכלו רוב מוחלט של הבניה הלא חוקית נבנית על אדמה ששייכת לאותם בונים, אך המדינה לא מאפשרת להם לבנות על אותה אדמה למרות שהיא שייכת להם, שנית תראו את הבניה בהתנחלויות, אף אחד לא מדבר איתם, מדובר בשטחים פלשתיניים חקלאיים שהופשרו בניגוד לחוק ונבנו עליהם בתים, נראה אותם שיאכפו שם את החוק. 6. תושבי סכנין מתלוננים על "הפקעת אדמות". הם רק שוכחים לציין שבסכנין חיים 20 אלף איש על שטח של 8,000 דונם, בעוד שברמת גן לדוגמא חיים למעלה מ-150 אלף על שטח של 12,000 דונם שרבע ממנו הוא פארקים וגנים. חיים טוב, הערבים. מספיק לנסוע בוואדי עארה ולראות על איזה שטח יושבים יישובים כמו אום אל פאחם ומוסמוס. זה הקטע הטוב
, זה מוכיח עד כמה הגזענים מסלפים את האמת, אז לקחתי את הצפיפות בכמה ערים ערביות והערים היהודיות שלידן, תראו מה מצאתי: סח'נין: 2,500 אנשים לקמ"ר כרמיאל: 2,300 אנשים לקמ"ר נצרת: 4,500 אנשים לקמ"ר נצרת עילית: 1,300 אנשים לקמ"ר אום אלפאחם: 1,900 אנשים לקמ"ר פרדס חנה: 1,300 אנשים לקמ"ר כפר קרע: 2,200 אנשים לקמ"ר בנימינה: 350 אנשים לקמ"ר עכשיו לכולם ברור איפה יותר צפוף.

gogi000

New member
המשך

7. הם כל כך מסכנים , עד שישראל היא המדינה היחידה במזרח התיכון שבה ערבי יכול לבחור ולהיבחר בבחירות דמוקרטיות חופשיות, שבה ערבי נהנה מכל החירויות האזרחיות שבמדינות ערב אנשים אפילו לא חולמים עליהן, ושבה ערבים יכולים להפגין בלי לחטוף כדור בראש. ולמי שעוד לא הבין - מה שקרה כאן באוקטובר 2000 לא היה "הפגנות", אלא סיוע פעיל לאויב שפתח באותם ימים ממש במלחמה נגד ישראל. בכל מדינה אחרת, אוכלוסיה שהייתה מנסה לחסל את אזרחי מדינתה-שלה בכבישים באמצעות אבנים, בקבוקי תבערה, מוטות ברזל ונשק חם הייתה סופגת 13,000 הרוגים, ולא 13. אה ואללה גם בפלשתין אפשר לבחור ולהבחר(אם מקבלים את הסכמת ישראל), בקשר להפגנות אז כבר ראינו איך המדינה רצחה בדם קר 13 אזרחים שיצאו להפגין, בצרפת היו הפגנות פי כמה יותר אלימות ולא נרצח שום אזרח, בנוסף המתחלים בהתנתקות סיכנו הרבה פעמים את התושבים, הם זרקו שמן בכבישים, זרקו אבנים על שוטרים, זרקו חומצה קטלנית על שוטרים, פצעו המון שוטרים ואף אחד מהם לא נרצח, זה רק מראה שהמדינה יכולה לשמור על האזרחים שלה. האם ערביי ישראל השתמשו בנשק חם כנגד המשטרה? עוד סילוף של האמת. 8. הם כל כך אומללים , עד שמותר להם להזדהות בגלוי עם הגרועים שבאויבינו - איראן, חיזבאללה, החמאס, סוריה, הג'יהאד האיסלמי וכל שאר הכולרות - ואיש אינו מעלה על הדעת ברצינות לדרוש מהם נאמנות מינימלית למדינתם. מה לעשות שהאויבים שלכם לא תמיד האויבים שלנו, הפלשתינים אינם האויבים שלנו, אף אחד אינו מזדהה עם אירן, חיזבאללה, חמאס... כבר ראינו ש99.997% מערביי ישראל נאמנים למדינה, והנה אני אומר לך שאני נאמן למדינה, ואם אתה רוצה אני אכתוב לך את זה בכתב ועם חתימה. 9. הם כל כך מקופחים , עד שלעולם לא תראו שבמסגרת "איחוד משפחות" איזשהו ערבי יבקש "להתאחד" ב"פלסטין", "ירדן", "מצרים" או "סוריה". הפלא ופלא - תמיד תמיד הם מעוניינים להתאחד דווקא במדינה ה"גזענית" הזו! באמת מעניין. אולי כדאי שמישהו ייתן פעם את דעתו על התופעה המרתקת הזאת. הם כל כך מופלים , עד שבכל מדינת ישראל לא תמצאו ערבי אחד שמוכן לעבור ל"פלסטין" - מדינה שבה כל האזרחים הם בני עמו, דוברים את שפתו, מאמינים בדתו ומנופפים בדגל האהוב עליו. הם אפילו לא מוכנים להישאר במקומם ושגדר הגבול תעבור ממערב להם ותשאיר אותם בשטח "פלסטין", בלי שייאלצו לעזוב את הבית. אפילו תושבי אום אל פאחם - רובם תומכי התנועה האיסלאמית וההסתה האנטישמית של ראאד סלאח - אינם מוכנים לשמוע על האפשרות שהגדר תעבור ממערב להם והם יסופחו ל"פלסטין" על בתיהם ורכושם. אבל הרי הם "פלסטינים", לא? והרי לא טוב להם במדינה יהודית "גזענית", לא? אין מה לעשות אין מה להשוות בין איכות החיים בישראל לבין איכות החיים בפלשתין, פלשתין חיה 60 שנה תחת כיבוש שמונעים ממנה להתפתח, גם אם עכשיו יקבלו מדינה יקח להם הרבה זמן עד שהם יתפתחו ותהיה איכות חיים שאפשר לחיות בה. אף אחד לא אמר שהוא מעדיף לחיות בפלשתין ולא בישראל, ערביי ישראל כבר 60 שנה בארץ, רכשו את השפה, את התחמנות, את "הישראליות" אז אין מקום לדרוש מהם לעבור לפלשתין, זה לא אומר שאני לא יכול לקרוא לעצמי פלשתיני, כי אני במקור פלשתיני, כמו שיש מרוקאי ישראלי, רוסי ישראלי, תימני ישראלי, יש גם פלשתיני ישראלי. ערביי ישראל אינם חותרים תחת המדינה, הם רוצים לגור כאן יחד עם היהודים, אבל זה לא אומר שאסור לנו להזדהות עם כאבם של הפלשתינים מהעבר השני שהם אחינו ויש קשרי דם איתם. ולשם ידיעה כללית בבחירות האחרונות רוב תושבי אום אל פאחם בחרו בחד"ש. ראינו שכל מה שהובא כאן זה עוד שקרים ועוד שקרים של הימין הקיצוני שמנסים למשוך עוד קולות שפויים מהיהודים לצדם, אין כל שחר ואין כל יסוד לדברים שהובאו, הכל זה סערה בפינג'אן קפה

gogi000

New member
ועוד משהו

חבל שדווקא ערבים נותנים במה לגזענים כאלה שרוצים לטרנספר אותם מביתם

גו גוגי ../images/Emo45.gif

יעטיק אלעאפי כיי עלא אלמעלומאת ולמעאמלי אלג'דּיי. יועוד תוספת קטנה- שמראש סעיף 6 הוא דמגוגיה חצופה. נתוני הצפיפות (הלא נכונים כשלעצמם, כפי שהוכחת) לא קשורים להפקעות. ההפקעות האינטנסיביות מהכפרים הערבים היא עובדה היסטורית שגם המדינה לא ניסתה להכחיש.

gogi000

New member
צודק ב100%

בל נשכח את כל הפקעת האדמות, את עקורי איקרת ובירעם שעד עכשיו מחכים שיזחרו לאדמתם שנשדדה מהם בחסות המדינה.

למעלה