מורידה בפניה ת'כובע...אהבתי כול מילה ומילה!

fifanowftw

New member
אם כך

אני מניח שאין לך בעיה אם 200 אלף יהודים היו מקשיבים להרצאות של ברוך מרזל, או כהנה(נניח והוא חי..)? 50 אלף מיעוט שבמיעוט...אחחח, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש
מזה מיעוט? 50 אלף? יעני כל המגזר צריך לבוא כדי שהוא ייצג את כולם? או בעצם, מזה 10 המנדטים האלה שצצו להם למפלגות הערביות שונאי ישראל? סתם? יהודים הצביעו להם? ואני לא בא לומר לך אם זה טוב או לא, אני פשוט מראה לך את האמת, יש אחוז ניכר של ערביי ישראל העויין את המדינה, לא משנה איך אתה מסתכל על זה. בעצם..אם אתה מסתכל על זה בדרך הגיגית, דווקא היהוידם הם גזענים, העבים הם מלאכים, תורמים יותר מהיהודים, ולא נשכח-אתם גם יכולים ללמד אותנו דמוקרטיה מהי, הא? חזור, חזור, ואל תחזור

fifanowftw

New member
NELLY

מי את? ספרי על עצמך. ערבייה? מוסלמית? נוצרייה? ערבית? עברית? חומוס צ'יבס סלט? בקיצור, ספרי

NELLY

New member
פיפא

אני בחורה רגילה לחלוטין.... נוצריה ישראלית ....שנולדה בטבריה בת 26 במקור ההורים מבירעם....מה עוד רוצה לדעת?

mike00

New member
אם את כבר שואלת...

1.איזה מאכל את הכי אוהבת בעולם? 2.איפה הכי היית רוצה לטייל בעולם? 3.מה סגנון המוסיקה שאת אוהבת? 4.מה הסרט שהכי אהבת? 5.האם את יודעת לבשל,ואם כן אז במה את מצטיינת? 6.האם את מאמינה באלוהים? 7.מה את חושבת על גלגול נשמות? 8.ים או בריכה? 9.בגד ים,שלם או ביקיני? 10.טלוויזיה או ספר?

NELLY

New member
../images/Emo178.gif מייקקקק......

1.איזה מאכל את הכי אוהבת בעולם?.... פירות ים 2.איפה הכי היית רוצה לטייל בעולם?....הוואייי 3.מה סגנון המוסיקה שאת אוהבת?....תלוי במצב רוח...רק לא דיכאון מזרחית ואום כולתום 4.מה הסרט שהכי אהבת?.....גרין מייל....ראיתי אותו 5 פעמים וכול פעם בכיתי כמו תינוקת...וגם תחנה 49 מרגש מאוד 5.האם את יודעת לבשל,ואם כן אז במה את מצטיינת?.....יודעת לבשל ...אוכל סיני ואיטלקי ובכלל אוהבת לנסות הכול 6.האם את מאמינה באלוהים?......
7.מה את חושבת על גלגול נשמות?....לא כל כך מאמינה 8.ים או בריכה?.....ים ים ים .... 9.בגד ים,שלם או ביקיני?.........בשבילי שלם....בקיני אוהבת לראות על מי שמתאים לה ולא עם תוספות מתקפלות החוצה 10.טלוויזיה או ספר?........ספר

THE WIZARD 55

New member
אני מתה על דכאון לפעמים...בפרט שאני כותבת כאן

ברקע תמיד יש שירים עצובים, להתאים לאוירה בפורום

fifanowftw

New member
טוב יאללה

יהודים או ערבים? ישראל או פלשתין? חרב או גרזן? מתי היית בכנסייה בפעם האחרונה? נכון שוויז צריכה להיות המשרתת שלי? נכון שמייק זקן? נכון שרספקטה הוא חיית לילה? נכון שאין לך אינטרנט?

NELLY

New member
פיפא???

יהודים או ערבים?.... ישראל או פלשתין?....ישראל חרב או גרזן?....לא לאלימות מתי היית בכנסייה בפעם האחרונה?.....לפני שבוע נכון שוויז צריכה להיות המשרתת שלי?...אתה צריך לשרת אותה היא עם נקע ברגל כפרה עליה מסכנונה נכון שמייק זקן?....חבלזיייי אין עליו נכון שרספקטה הוא חיית לילה?....לא מכירה נכון שאין לך אינטרנט?......יש יש...נכון אני ערביה אבל מפותחת

fifanowftw

New member
טוב ועשכיו לשאלות הממש-ממש-ממש קשות...

מייק או פיפא? וויז או פיפא? פיפא או פיפא? למה את לא עונה על השאלות? איפה את גרה? יפו? מקום יפה? נחמד? איך האנשים? ואיך הנשים? כדאי לבקר? הייתי שם אתמול? וואלה היה מגניב? סתם לא הייתי? אז מה? באה לפה הרבה?

THE WIZARD 55

New member
פיפא, אני תיכף אוריד לך כאפה

אני אראה לך מה זה משרתת.. ולמה אתה מלכלך על מייק?..הוא לא זקן, כולה בן שלושים ומשהו... בשיא הפריחה

mike00

New member
טוב ועכשיו לשאלות הקשות...

1.שסק או מנגו? 2.חציל מטוגן או קישוא מטוגן? 3.ג'ינס או שמלה? 4.מסנג'ר או סלולרי? 5.מועדון או באר? 6.תשבץ או סודוקו? 7.צבע אהוב? 8.שייק פירות או גלידה? 9.חריף או מתוק? 10.בעצבים,צועקת או מתנתקת?

NELLY

New member
אלה שאלות קשות?

1.שסק או מנגו?....מנגו 2.חציל מטוגן או קישוא מטוגן?.....חציל מטוגן 3.ג'ינס או שמלה?.....ג'ינס 4.מסנג'ר או סלולרי?....סלולרי 5.מועדון או באר?.....דאנס בר 6.תשבץ או סודוקו?.....סודוקו 7.צבע אהוב?....כחול 8.שייק פירות או גלידה?....שייק פירות 9.חריף או מתוק?.....מתוק חריף 10.בעצבים,צועקת או מתנתקת?.....מתנתקת ואם זה ממש מוגזם צועקת...ובסוף פורקת עצבים עם בכי לבד בחדר

mike00

New member
טוב....יש לך כוח לעוד כמה??

1.כלב או חתול? 2.דוב פנדה או דוב גריזלי? 3.אריה או שפן? 4.כינור או תופים? 5.ליצן או נערת גומי? 6.רוטב מייפל או רוטב חמוץ מתוק? 7.כדורגל או סקווש? 8.מכבי או הפועל? 9.מה הפוביה הכי גדולה שלך? 10.מדוזות,חמודות או מגעילות?

NELLY

New member
יש כוח....לא מתעייפת מהר../images/Emo3.gif

1.כלב או חתול?.....שניהם 2.דוב פנדה או דוב גריזלי?....פנדה 3.אריה או שפן?....אריה מרתק אותי...שפן חמוד קוצי מוצי כזה 4.כינור או תופים?...כינור 5.ליצן או נערת גומי?....נערת גומי 6.רוטב מייפל או רוטב חמוץ מתוק?....חמוץ מתוק 7.כדורגל או סקווש?....כדורגל 8.מכבי או הפועל?.....מכבי חיפה 9.מה הפוביה הכי גדולה שלך?.....מקומות חשוכים....לא נודע 10.מדוזות,חמודות או מגעילות?....מגעילות

NELLY

New member
ויז אחותי ../images/Emo25.gif עליך געגעתי..אחלה לילה נשמה

NELLY

New member
טוב עוד חצי שעה למנאייק חייבת לעשות סיבוב

בייצור לפני סוף משמרת .....אני אהייה בבית בשעה 12.....שמרו לי על הכינוי עד שאחזור בה ביי בינתיים

למעלה