מורידה בפניה ת'כובע...אהבתי כול מילה ומילה!

respecta1

New member
גם אתה גזען שרוצה לטרנספר עשרות אלפי אנשים

מביתם..וגם לך נותנים במה, אזמה?

THE WIZARD 55

New member
מייק,אתה אוהב להגיד לפיפא שהוא אוהב להגיד

לרספקטה שהוא חיית לילה, אה?

ה'מפגינים' שלכם רצחו את ז'אן בכור הי"ד

שנסע לתומו בכביש החוף ליד כפר הפורעים ג'יסר א-זרקא. הם גם ניסו לרצוח נהגים שנסעו לתומם בכביש מס' 4 ליד פורידיס, כנ"ל בכביש ואדי ערה, ביפו וכד'. לא מדובר במפגינים, אלא בפורעים שדמם מותר. אם הייתם מעיזים ככה 'להפגין' ברש"פ שלכם, שלא לדבר בחמאסטן בעזה היו עורכים בכם טבח המוני.

fifanowftw

New member
ממש כולכם מלאכים

אף אחד לא שונא, כולם רוצים לחיות עם היהוד, אף פעם לא עשיתם בעיות, אתם תמיד עושים הפגנות בשקט, בלי זריקות אבנים, בלי כלום. פשוט מלאכים, אף אחד לא מזדהה עם החיזבאללה, בקיצור - היהודים אשמים. ולגבי המתנחלים, אם הם היו עושים חצי ממה שאתם עשיתם באוקטובר, והמשטרה הייתה מגיבה כמו שהגיבה אליהם, היו שוטרים הרוגים. אין תומכי חיזבאללה? חמאס?
אחחחחח אתה חי בסרט! שאני אזכיר לך את האב שילדיו נרצחו ואח''כ הוא הודה לנסאראללה שאמר שהם שהידים? בטוח שאתה זוכר את זה, אבל היי, בוא לא נזכיר את זה, הא? הייתי מגיב לך על עוד דברים, אבל בחייאת גיגית, אין לי כוח.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי כל הכבוד הצלחת

לסלף את האמת גם יותר ממנו, אבל לפחות הוא פשוט עיגל פינות פה ושם.. אתה פשוט הבאת נתונים מגוחכים 1. כן הוא יעבוד כמורה
חח צא מהסרט למה נראה לך הוא לא יקבל עבודה? האמת בעצם זה לא מפליא אם הוא כמוך כל היום חושב הוא מרכז העולם של אנשים וכולים שונאים אותו ורוצים להוריד אותו ובא ככה לרעיון עבודה אין ממש פלא אף אחד לא מקבל אותו 2. ארגנטינה ורוסיה אלה לא אויבי המדינה שרצחו אלפיים יהודים בעשור האחרון, אז צא מהסרט שזה דומה. אבל הכי הצחיק אותי זה "כבר דנו בפורום ומצאנו ש99.997% מערביי ישראל נאמנים למדינתם".. ענק למה כי ה0.03 כבר טרוריסט?..אבל לא כי 50 אלף ערבים הולכים להפגנה של ראאד סלאח..ממש נאמנים הם ו50 אלף מתוך מיליון ערבים? כשהייתה ההפגנה בכיכר רבין נגד אולמרט זה ייצג את הדעה של 90 אחוז מהעם יעני 5 מיליון.. והיו שם 200 אלף אז היחס מראה משהו נשמה, וגם כל הסקרים (למרות שבכללי כל הסקרים לא אמינים..שואלים 500 איש ומכלילים על ציבורים שלמים) מראים את זה. 3. פה הוא צדק פורסם דווקא הנתון הזה לא בטוח אם 50 אחוז או 40 אחוז..בכל מקרה אין לי כוח בשעה כזו למצוא לך מחר נביא.

THE WIZARD 55

New member
מייק, אתה אוהב להגיד לפיפא שהוא אוהב להגיד

לרספקטה שהוא חיית לילה, אה?

mike00

New member
ויש עוד...

"עלייה בהזדהות ערביי ישראל עם איראן" ארגון ערבי-ישראלי קיבל אחריות על פיגוע הירי בי-ם ראש השב"כ אבי דיכטר מסר היום לחברי ועדת החוץ והביטחון כי בשנה האחרונה נחשפו 25 חוליות של ערבים ישראלים שתכננו פעולות נגד ישראל. ח"כ מיכאל קליינר אמר בתגובה, כי "מי שחושב לפתור את הבעיה הפלסטינית באמצעות גדר, צריך להתפקח מהאשלייה הזו, והראייה היא שיש אוכלוסייה מתלהמת וקיצונית גם בקרב ערביי ישראל". אני חייב ללכת לאימון,אני אחזור יותר מאוחר ואביא עוד כמה אם תרצה..

gogi000

New member
אתה מביא לי קישורים מערוץ 7 ותקומה

ואתה רוצה שאני האמין למה שכתוב שם, זה כמו שאני אביא קישורים מאתר החיזבאללה
אני לא אומר שאין קיצוניים בצד ערביי ישראל, אבל הם מיעוט ומיעוט קטן, ה50 אלף שהשתתפו בנאום של ראאד סאלח הם לא עברו על שום חוק, כי אם כן היו נעצרים ע"י השב"כ, אתם רוצים להיות מדינה דימוקרטית אז אתם צריכים לשאת את המחיר של זה, אתה לא יכול להיות דימוקרטי ולהתנהג כמו דיקטטור שפל. אומנם ה50 אלף האלה הם לא מאוהביה של המדינה אך הם עדיין נאמנים למדינה כל עוד הם לא פגעו בביטחונה. ראאד סאלח אולי הוא שונא ישראל אבל הוא עדיין לא פגע בביטחונה, כי אם כן הוא היה מזמן אחרי סורג ובריח. אגב הכומר שיושב לצד ראאד סאלח אבונא עטאללה חנא היה המורה שלי בתיכון, הוא אחלה בן אדם.

זה היה לראשונה בוואלה חפש תמצא

אבל עזוב אתה משחק אותה ראש קטן יעני אם הם עדיין לא הרימו נשק והתחילו לירות אז הם נאמנים ואוי ווי זה היה המורה.. עם כאלה מורים מתפלאים למה יש פער בין יהודים לערבים בציונים היה מפסיק קצת ללמד שנאה יחד עם אחיו סלאח אולי היה מספיק ללמד משהו וסלאח אגב ישב כבר בכלא.

למעלה