מותו של היו"ר

shellyland

New member
../images/Emo124.gif גנגי../images/Emo70.gif

תגידי לו!

גנגי

New member
כאן דוקטור אייזן, מחלות פנימיות.

שעות הקבלה בין שתיים לארבע.

Lאחד

New member
בין שמונה לאחת!../images/Emo123.gif

דוקטור אייזן? מה אתה עושה במספרה?!

קא זו או

New member
אתמול היתה הודעה רשמית בשעה שבע

בבוקר על מותו של יאסר עראפת. הקריינית נתנה דיווח מקוצר מאוד של הביוגראפיה שלו. תם עידן והחל עידן חדש. כל הבדיחות, ההלעגות הזלזול במת מצביעות בעיקר על הלועגים ולא על המת. יו"ר הכנסת קבע שהוא, עראפת, אחד משלושת הצוררים הגדולים ביותר שקמו ליהודים [אבל אני לא מתווכח עם אדיוטים פוליטיים]. אינני מצטער על מותו אבל בודאי ובודאי אינני עולז על מותו, וחלק מההודעות כאן סרות טעם.

אני חושב שהשמחה של

הציבור על מותו של הצורר (אני לא חושב שהוא בין השלושה, אך ודאי יש לו מקום מכובד בעידן של אחרי מלחה"ע ה-II) היא שמחה טבעית, פשוטה, אמיתית ואנושית, על מותו של רשע שרצח אלפים וחמס מליונים. אני לא אוהב את ההתיפיפות הזאת שאחרי (ובמקרה שלך גם ההתנשאות), לאמר, "איך ניתן לשמוח על מותו של אדם שנברא בצלם?". ובאבוד רשעים רינה.

shellyland

New member
ואני חושבת

שבלי קשר לשמחה, נסיבות מותו הן מצחיקות ומזמנות הרבה מאוד בדיחות.

קא זו או

New member
מדוע התיפיפות שאחרי?

מה אתה מכיר אותי לפני? ראיתי את החוגגים בככרות - בושה וחרפה. אם לרקוד ולדלג ולשתות על כך שמישהו מת זו והוא גם אויב [מעניין שמשום מה שוכחים את כמויות בני האדם שאנחנו הרגנו.. אבל אנחנו הטובים] ולא אכנס לויכוח יותר. בושה וחרפה

זו בדיוק ההתנשאות עליה דיברתי

אתה מאוד אוהב להשוות ביננו לבינם. אין טעם לחזור על ההבדלים (כנראה שיכולת ההבחנה שלך בין טוב לרע לקויה).

קא זו או

New member
ואני אמשיך להשוות עד יומי האחרון

ואמשיך לשקף לך את הצד המכוער והאכזר והפרמיטיבי שלנו. תצה תאכל לא תרצה לא תאכל, ואפילו תוכל לקרוא מתנשא, אנטישמי, צדקן ושאר אוצרות הגידוף המעודן. ואני מתנשא, יהיר --> על זה הצהרתי כבר יותר מפעם אחת

למעלה