מותר כבר להתחיל בספקולציות

randomalit

New member
מותר כבר להתחיל בספקולציות ../images/Emo24.gif

על הסרט? :) כי עכשיו כשאנחנו יודעים שזה מגיע, ואני כבר מדמיינת לעצמי אותי יושבת בקולנוע עם הררי פופקורן ומגחכת לעצמי באושר על הנס הזה. אבל.. רציתי לשאול אתכם.. מה לדעתכם קרה עם סקאלי ומאלדר בחמש השנים האלה? זאת אומרת, איך נמצא אותם כשיתחיל הסרט? נשואים אולי (אפשרי לגמרי!)? או חלילה, וקראתי לא מעט פאנפיקים כאלה, נגלה שדרכיהם נפרדו מתישהו והם יתאחדו לכבוד מה שיקרה בעלילה? (מזעזע, אני יודעת..) ומה עם סקינר? וג'ון ומוניקה? האאאא אני כל כך מתרגשת. לא נורא לי שתוכלו לעצור אותי עד הקיץ של 2008 :)!

nikita5s1

New member
שכחתם את וילאם?

אני מאמינה שהסרט יעסוק בעיקר בו, ואני לא מאמינה שניפרדו דרכיהם איכשהו כי יש להם ילד משותף ולכן לא סביר שזה יקרה... מכיוון שהילד ניחן בכוחות מיוחדים אני מאמינה שהסרט יעסוק בו, בכוחות שלו ובאנשים שרוצים להרוג אותו או להגן עליו, או אולי בתפקיד שהוא משחק בחשיפת האמת

randomalit

New member
לא שכחתי

אבל ממה שהם אומרים (דיויד וג'יליאן) לא תהיה התעסקות עם המיתולוגיה. מה גם שבקשר לוויליאם נראה לי שדי סוכם שאחרי הפרק William כבר אין לו כוחות מיוחדים. יש לי הרגשה שלא יהיה קשר לויליאם דווקא.

randomalit

New member
ברור שכן!

אני גם אוהבת ספויילרים. אני אוהבת להרוס לעצמי. למשל, אני כבר יודעת מה קורה בהארי פוטר האחרון. לא יכולתי להתאפק!

אין לך מושג כמה ימים ולילות חשבתי על זה

העברתי את שעותיי ב"מה יקרה בסרט הבא". נשואים אני יודעת שאני לא רוצה לראות אותם. יהרוס לי את כל האידיאליות ביחסים בינהם (טוב נו ידוע שיש לי בעיות קשות). אני כן רוצה שוויליאם יהיה בסרט גם אם הסרט לא יעסוק בהם, מגיע לסקאלי לקבל את הילד חזרה. מבחינת עלילה? לא יודעת מה שיבוא יהיה מעולה מבחינתי. העיקר שיבוא, אני כמובן לא אראה טריילרים ומעכשיו אני מזהירה שזה שיחשוף לי פה פסיק מידע ממה שיקרה ייחסם לאלתר מהפורום
(כוחם של מנהלים חחח). 9 עונות וסרט ולא נחשפתי לחצי ספויילר בחייאת בלי ספויילרים בשנה הקרובה. את דוגט אני אשמח לראות את מוניקה פחות, הרבה פחות. סקינר כמובן חייב להיות כי מה זה תיקים בלי סקינר??? עוד שנה למנאייק!

Gilliana

New member
למה בעיות קשות?

כי את לא רוצה לראות אותם נשואים? זו לא בעיה, זה אפילו מתבקש. לפי מה שדיוויד אמר לפחות, הסרט יהיה סיפור עצמאי ולא בהכרח ימשיך מהנקודה שבה נפסקה הסדרה ולכן מאד מאד קשה לערוך ספקולציות בשלב הזה.

nikita5s1

New member
מה רע בנישואים?

זה הורס את הקסם לראות אותם מפסיקים את הטיזינג והמרדף הזה אחרי ריגושים ומתמסדים? אני חושבת שזה רומנטי (אבל אני נשואה אז אני לא אובייקטיבית :) )

לא אמרתי רע

רק שיש כאלה שהם לא אנשי נישואים. ולדעתי מאלדר וסקאלי כאלה. מבחינתי? מערכת היחסים בינהם אידיאלית ותמיד היא הייתה ככה. מראשיתה ועד היום. למה להרוס עם שגרת נישואין?

nikita5s1

New member
ממממ....

איזו אלטרנטיבה היית מציעה? יש להם ילד, והם אוהבים אחד את השני, שימשיכו בחפוזים בין תיק אחד לשני בעבודה? שיעברו לגור ביחד - גם זו סוג של שגרה נראה לי. מערכת יחסים כזאת שיש בה מתח אהבה ולא ממומשת כמו שצריך סופה להסתיים או לעלות לשלב הבא. כולנו אוהבים התחלות ופרפרים בבטן, אבל זה צריך להתקדם לאנשהו מתישהו או להיפסק לא?

למה צריך אלטרנטיבה?

מה רע בלהשאיר את זה ככה? הילד בכל מקרה כבר לא איתם. חפוזים הם לא עושים בלי קשר . האהבה שלהם עלתה שלב כבר מזמן. נישואים מבחינתי זה לא עליית שלב אלא חתימת הקשר. או יותר נכון הצהרתו בפומבי.

1Shir

New member
נראה לי שיש לך טעות

לגבי החפוזים.. ולגבי הצהרה בפומבי, למה את בעד שהם יסתירו את הקשר?

מתי אמרתי שאני בעד שיסתירו?

רק אמרתי שלדעתי לחיות יחד ללא נישואין לא שונה מלחיות יחד עם כן נישואין.

1Shir

New member
זה ברור.. אז לא הבנתי..

נישואים זה שגרה ולחיות יחד זה לא שגרה?....

nikita5s1

New member
זה מה שאני ניסיתי להגיד

שמערכת יחסים נכנסת בסופו של דבר לאיזושהי שגרה או נגמרת. ושגרה זה לא בהכרח משהו רע למרות שזה מתקשר אצל כולם ישר לשיעמום. לפעמים כשהמים מפסיקים לסעור, זה נעים לשוט על מי מנוחות. אני אוהבת לקום כל בוקר וללכת לישון עם אותו אדם, זו בהחלט שגרה ...

זה סתם נכנס לויכוח עכשיו על מוסד הנישואין

יש מיליון יתרונות במוסד הזה ומיליון חסרונות. אני לא נגד נישואין . אבל לדעתי היחסים של מאלדר וסקאלי כמו שהם, לא "ממוסדים" לא נורמטיבים או יותר נכון לא על פי הספר הם יחסים אידיאלים. בעולם המציאותי קשר כזה לא יחזיק מעמד בעולם שלהם הוא כן. זאת דעתי ושום שלמות של חיי נשואים יצליחו לשכנע אותי אחרת. אני אוהבת אותם ככה.

למעלה