מותר כבר להתחיל בספקולציות

Y. Welis

New member
יום המופעים בכל העולם שהוקדשו למודעות לסביבה

בין קטע הופעה אחד לשני, הוקרנו פירסומות בשחור לבן עם כוכבים מוכרים, שמדגימים שמירה על הסביבה.

nikita5s1

New member
בלק אאוט

אני כנראה לא זוכרת הרבה מהסוף של הסדרה... מה זאת אומרת אין לוויליאם כוחות? אני זוכרת שהראו אותו בסוף של איזה פרק מזיז בכוח המחשבה את המובייל שלו לא? ומה זאת אומרת שוויליאם יחזור אליה? לקחו אותו? יו... איזו בורות. ככה זה כשלומדים רפואה מחקרית... מפנים מקום במוח לחומר ומבריחים את העונות האחרונות. מזל שאני רואה את הסדרה מחדש עכשיו, אבל אני רק בעונה רביעית... שמישהו ימלא לי את החסר....

בפרק וויליאם

רגע, בטוח רוצה לדעת???? טוב נו נגלה לך. בכל מקרה בפרק הזה סקאלי מוסרת אותו לאימוץ ובסוף הפרק רואים אותו שוכב במיטה והמובייל לא זז. אחרי שספנדר האח של... הזריק לו מגנטיט ובעצם פתר את הבעיה או משהו כזה... לכו תבינו את דיוויד.

nikita5s1

New member
אימוץ!?!?

אני לא מאמינה שלא זכרתי את זה! ומה היה הטעם בזה? כביכול הוא יותר בטוח? אבל הם יכולים לאתר כל מידע גם לאן הוא נשלח ומי אימץ אותו אז מה זה משנה? וככה הסדרה נגמרה? כשהוא איננו? עכשיו אני עוד יותר מאמינה שהוא יופיע בסרט.

1Shir

New member
כן

הסדרה נגמרה בלעדיו, הרבה לפני הפרק האחרון כנראה מאומץ ללא כוחות הוא יותר בטוח, האימוץ היה חשאי, מקווים שלא ימצאו אותו אני מקווה שהוא לא יהיה בסרט, לא אוהבת אותו..

1Shir

New member
לא אהבתי את הרעיון של הילד מבחינת עלילה בסדרה

נראה לי מיותר כמובן שזה טעמי האישי

nikita5s1

New member
מה קורה ב-2012

איזו בורות :) רואים שאני לא פריקית של חייזרים

1Shir

New member
גם אני מאמינה שזה יהיה קשור, זה מתבקש

ובפרק האחרון נאמר כי בדצמבר 2012 פלישת החייזרים תתבצע... הם ישתלטו עלינו... זאת פחות או יותר הפואנטה של הסדרה נראה לי..

1Shir

New member
העיקר

שהם יופיעו יחד בסרט... נפרדו או לא נפרדו, כל עוד בסרט הם ביחד אני מרוצה... ולגבי דמויות המשנה אני מניחה שנדע מי הוחתם להשתתף ומי לא.

Julia307

New member
מעניין אם ג'יליאן ודייוויד

כבר פחות לא סובלים זה את זו. המרחק עושה את שלו וכו. והכימיה המפורסמת..אוחח

Gilliana

New member
מי אמר לך שהם לא סובלים זה את זו???

ג'יליאן ודיויד תמיד היו ביחסים טובים, ומיודדים עד עצם היום הזה. כל הסיפורים ששמעת הם רק סיפורים של עיתונות צהובה ולא יותר מכך וכמובן - חסרי כל קשר למציאות.

Julia307

New member
תשמעי, כל אדם שאת מבלה אתו

10 שעות צמוד צמוד 10 שנים, זוגות הולכים לייעוץ בשביל זה! הגיוני ביותר. מה זה משנה , העיקר שנקבל את סקאלי ומאלדר האהובים שלנו! אני פשוט כל כך לא מאמינה שזה קורה

Gilliana

New member
א. לא כל זוג הולך לייעוץ

ב. ג'יליאן ודיוויד אינם בני זוג ג. גם בני זוג שהולכים לייעוץ, אין פירושו של דבר שהם לא סובלים זה את זו אלא שיש להם בעיות ומחלוקות עליהן הם מעוניינים לגשר. ד. צודקת לגמרי - זה באמת לא משנה, העיקר מאלדר וסקאלי!

למעלה