מותר כבר להתחיל בספקולציות

1Shir

New member
לא מציאותיים?

הדבר הכי יפה בסדרה הוא המציאותיות שלה (בעיני), דווקא בגלל זה קצת חבל שדבר לא מציאותי מתקיים בה... אבל כל אחד ומה שהוא אוהב בסדרה

nikita5s1

New member
אני לא מדברת על נישואים כמוסד

אלא על זה שהמצב לא יישאר כמו שהוא כעמיתים עם רגשות רומנטיים. מה לגביי לעבור לגור ביחד? גם זה נראה לך כמשהו שהם לא צריכים לעשות? (מתוך סקרנות אני שואלת כי באמת שאני לא יכולה לדמיין בעולם האמיתי זוג כמו מאלדר וסקאלי נישארים באותו מצב .... לווא דווקא בלי נישואים, אבל עליית מדרגה כמו חיים באותו בית או משהו דומה)

1Shir

New member
מסכימה

יש גבול כמה אפשר להתקיים על גימיקים, באיזשהו שלב זה נהיה חולני

randomalit

New member
אני אישית חושבת

שהם עדיין ביחד, מתחבאים איפשהו באירופה, או בכל מקום נטוש אחר. מאוהבים, ללא ספק. לא בטוחה לגבי נישואים.

Gilliana

New member
את נשואה טריה

לכן את לא אובייקטיבית.
אגב, אין שום קשר בין נישואין ובין מרדף אחרי ריגושים.

1Shir

New member
לגבי ספויילרים

אני חושבת שמותר כל עוד הם מסומנים בכותרת ההודעה ולמה כתבת רק לסקאלי מגיע, למולדר לא מגיע? למולדר מגיע אפילו יותר, הוא לא הספיק להיפרד ממנו

ברור שמותר. לא הייתי רצינית

כמובן גם כמו שאמרת עם סימון בכותרת ההודעה ושום רמז לתוכן בכותרת. ומשום מה נראה לי שסקאלי קצת יותר כאבה את אובדנו של וויליאם ממאלדר. היא גם רצתה את הילד יותר ממנו. לפחות לטעמי.

Ice Age

New member
נראה לי שהויכוח הזה מוכיח

כמה כדאי לעשות את הסרט על תקופה באיזור של עונה 5-7. עדיף לא להסתבך עם שאלות לגבי וויליאם והיחסים ביניהם ולהתמקד במה שהצופים אוהבים שזה מפלצות וחייזרים.

Gilliana

New member
זה יהיה קצת בעייתי, בלשון המעטה

איך תסביר את העובדה שהדמויות התבגרו ב-7 עד 10 שנים מאז?

Gilliana

New member
צר לי לאכזב אותך מאיר...

... אבל ממרומי גילי המופלג אני יכולה להבטיח לך שאין שום איפור על פני כדור הארץ שיכול להצעיר אנשים ב-10 שנים. ניתוחים פלסטיים בקושי מצליחים בזה.

1Shir

New member
זאת לא הנקודה

המון צופים לא ישימו לב לזה בכלל... לא כולנו רגישים לפרטים חיצוניים.. אבל זה יהיה קצת מוזר מבחינה עלילתית...

1Shir

New member
אני רק יכולה להגיד שלי אישית זה לא היה מפריע

לא הייתי חושבת על זה בכלל.. הייתי מתרכזת בעלילה, לא באם הם נראים תואמים לגיל שלהם או לא.. אבל מה זה משנה, לא אנחנו מחליטות..

מיכלשש

New member
תסמכו על כריס

שיהנדס את העלילה כך שכמעט כל אחד יקבל את שלו (חובבי המיתולוגיה וחובבי המפלצות). נראה לי שתהיה עלילה משולבת שתסביר את התבגרותן של הדמויות.

Gilliana

New member
אז את יוצאת דופן

משום שלרוב האנשים זה בהחלט היה מפריע ומוריד מהאמינות של הסרט, בפרט כיום במאה ה-21 כאשר אנשים שמים לב לכל פיפס, דבר שלא היה בולט כ"כ לפני שלושים וארבעים שנה.

Y. Welis

New member
דוגט אגב הופיע בפרסומת נחמדה ביום הארץ

בשבת לפני שבועיים: התעצבן על עיתון וזרק אותו לפח כמו גאנגסטר...

למעלה