מזכירה - סקר חדש בנושא הסכום למפגש

אפרת12

New member
מזכירה - סקר חדש בנושא הסכום למפגש

יצא לי חרוז
אני מבקשת שכל מי שמתכננת להגיע תצביע ותשפיע כדי שלא ייפגעו יותר מידי כיסים (נגמרו לי החרוסים)

galiaS

New member
יש הרבה סקרים לגבי המפגש הזה, לא?

טווחי המחירים בין בתי הקפה לא כל כך גדולים ומוכרים לכולנו. הרי לא נלך לאכול סושי, נכון?

lulyK

New member
מעין רוצה לסגור לנו מקום שהיא מכירה

והם כנראה רוצים לדעת אם שווה להם...

galiaS

New member
מגניב. אולי כדאי שהם יגידו אם יש

מינימום הזמנה.

lulyK

New member
ממה שהבנתי, בשביל הזה הסקר >

תיאום ציפיות. אם זה לא יסתדר, יש לך רעיון למקום כשר ונורמלי? (היחידי שאני מכירה זה לילית, והם יקרים מאד).

galiaS

New member
אני מצטערת, אולי השכל שלי נדפק

אבל קפה ועוגה עולים בערך 30 ש"ח בתל אביב. אני חושבת שזה צריך להיות האיזור של מינימום הזמנה. אני באמת לא מבינה איזה ציפיות אפשר לתאם. אם אנחנו בעניני בתי קפה זה יותר קל. אני לא כל כל מכירה מסעדות כשרות. אפשר ללכת לדיאדה, באוירת הפורום...(הם פתוחים עד 24:00).

lulyK

New member
כי אולי הם רוצים לקחת 50 ש"ח.

אולי הם חשבו על 200. לא יודעת. דיאדה לא כשרים.

אפרת12

New member
סקר במנגנון הסקרים - אחד בלבד...

והייתי אומרת שכדאי אכן לתאם ציפיות, כדי שלא תהיה מישהי שחושבת שהיא הולכת לאכול סושי בעצם - כזו לא תהיה כי לרוב מדובר על מסעדות לא כשרות כאשר דנים בסושי...

אור67

New member
רפאל או קלואליס נראה לי סביר

סתאם סתאם. מה דעתכן לשאול בפורום ביקורת מסעדות? בכמה בנות מדובר הסה"כ? אולי אני אפעיל קצת את הראש... אולי קפה ג'ו בקניון איילון? (נשמע קצת מבאס, אבל המקום גדול ונראה לי שכשר)

lulyK

New member
יאללה, תשאלי.

לא הייתי בקפה ג'ו, אבל מבחינתי כל מקום הוא בסדר. יש גם את אפרופו בקניון רמת אביב. לא להיט גדול, אבל השולחנות נראים נוחים, הקניון שמסביב נחמד מאד (לטובת מי שממש רוצה להגיע מוקדם), וזה מתחת לבית שלי

ornaok

New member
אי אפשר משהו יותר במרכז ת"א?

אני צריכה שיהיה לי זמין באוטובוס אחד.(מבת ים)

lulyK

New member
קו 25 מבת ים מביא אותך לרמת אביב.

מרכז ת"א זה רעיון מצוין. מכירה מקום כשר?

יעל י

New member
מה אם עזריאלי?

יש מקומות שהאוכל כשר אבל אין תעודת כשרות רק כי פתוח בשבת - זב לא טוב? מצ"ב מס' טל' בעזריאלי 03-6081110 2 קפולסקי 03-6081120 1 רולדין 055-906093 1 אר קפה 03-6960557 2 קפה הלל 03-6953368 1 יטבתה בעיר 03-6081424 2 AROMA 066-647819 1 coffee bean

Arfilit

New member
התייחסות למקומות בעזריאלי -

קפולסקי - לויודעת - מאז גיל 16 לא הייתי. ארומה - אין מקום להושיב אותנו בצורה נעימה ומרוכזת. ארקפה - יש שם רק דוכן לחמים. אין מקום לשבת, אין קפה ואין עוגות. קפה הלל - נשמע כמו המתחם הכי מתקבל על הדעת מכולם לענייננו. רולדין - גם נדמה לי שאין מקום סביר בשבילנו לשבת. קופי בין ויטבתה - לא יודעת. לא ראיתי אפפעם.

למעלה