מזכירה - סקר חדש בנושא הסכום למפגש

mummy

New member
גליה צודקת וחוץ מזה הנה עוד כמה

נציג הבליינים פה בבית מוסר שמות של בתי עינוגים כשרים בתל אביב: במסעדות יש את פרפראות בנמל ת"א, ברונו של אייל שני בעזריאלי, פאשה מסעדה תורכית ברח' הארבעה - עד כאן לי זה נראה קצת כבד עלינו, אבל אני מעבירה הלאה בכל זאת (ראש קטן, כזו אני). חוץ מזה, כל המסעדות ובתי הקפה שבכל המלונות בתל אביב הן כשרות - אולי משהו שם? מקווה שעזרתי במשהו. ועכשיו אני באמת הולכת לישון...

T noki

New member
ואני שואלת - מפגש? איפה? מתי?

למה לא סיפרו לי? סתם... אני פשוט לא מעודכנת, אז אשמח להתעדכן (למרות שבטח זה במרכז אז אי אפשר לבוא)

MASHY BOSTON

New member
גם אני שואלת איפה ומתי?../images/Emo60.gif

אני בארץ ואשמח להפגש אתכן (אם המפגש הוא בשבועיים הקרובים)

galiaS

New member
ביום שני הבא (27/12) בתל אביב

המיקום הספציפי עוד לא נסגר.

מעיןבר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהצעת מקום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הציעו לי מקום לא בת"א. הייתרון - בית קפה-מסעדה כשר למהדרין (כי אינו עובד בסופ"ש). ההמלצה מגיעה ממישהו שמעולם לא פספס עם ההמלצות ויכול לעזור לי לארגן. זה בבית IBM החדש בקריית אריה בפ"ת (מה שמקל קצת על הגעה של הצפוניות שביננו). ההגעה לאיזור קלה מאוד לפי מה שהבנתי. מה דעתכן

בלינקה

New member
אני לא רוצה להיות תלויה

באף אחת בחזרה. לא רוצה לאלץ אך אחת להתאים את עצמה ללו"ז שלי ולהפך. תודה

חושחושה

New member
מה עם קפולסקי בהרצליה? זה באמצא

הדרך, גם לצפוניות שביננו, וגם לדרומיות? מה אתן אומרות? יש שם קפה ועוגות, וכמובן מי שרעבה תוכל לחגוג עם כל הפשטידות והדגים ושאר מטעמים.

Arfilit

New member
נחמד. מתאים מאוד.

האוכל לא מפיל אלא עוצר בחביב - אבל מי באה לשם בשביל האוכל???

lulyK

New member
אפרופו בקניון רמת אביב,

ממה שאני רואה יש שם אפשרות לסדר שולחנות בצורה סבירה. מה אתן אומרות? (לי אין בעיה להגיע לפתח תקווה, הרצליה, מה שלא יהיה).

למעלה