מזכירה - סקר חדש בנושא הסכום למפגש

תגידו, איך זה יכול להיות???

בתור ירושלמית שתמיד סיפרו לה על נפלאות העיר הגדולה, בתי העינוגים וההוללות - אני לא מבינה איך זה שאין אף בית קפה שמתאים לכולנו במרכז תל אביב! ותכלס - אין לי בעיה להגיע לרמת אביב אבל הרצליה זה כבר רחוק מדי. בפתח תקווה אני חושבת שאלך לאיבוד, אבל אפשר לנסות. שוב, אני מסייגת ואומרת שיש סיכוי שלא אגיע אז אפשר גם לא להתחשב בי.

מעיןבר

New member
הבעיה היא הכשרות...

אין בעיה למצוא מקומות נהדרים בת"א, אממה - רובם לא כשרים (ולו בשל העובדה שעובדים בסופ"ש, לא בהכרח בגלל המטבח). צריך גם שמבחינה תקציבית זה יתאים. אישית - אני הכי בעד פגישה במקום שאיננו בית קפה וכל אחת מביאה משהו - פותרים את בעיית הכשרות והעלויות ויותר קל ליצור אינטימיות של שיחה. הבעיה היא שקשה לארח 30 נשים...

רות י

New member
את בטוחה שצריך גלאט-כושר?

לא מספיק מקום שהוא כשר אבל פתוח גם בסוף שבוע. אולי יש כאן דתיות שכן אוכלות בכאלה מקומות. אולי קודם נבדוק את זה, וכך נוכל לנווט את עצמנו למקום ראוי ומתאים.

Arfilit

New member
למיטב ידיעתי

גלאט כושר זה לא רק אי העבודה בשבת. למקומות שהם גלאט יש משגיח קבוע שנמצא במקום כל/רוב שעות הפעילות. למקומות עם תעודת כשרות רגילה אין כזה. פתיחה בשבת לדעתי פוסלת מקום מקבלת תעודה בכלל - ולא רק מגלאט כושר.

Arfilit

New member
לגבי המקום בפתח תקוה -

הוא ממש לא בתוך פתח תקוה - אלא בפאתי העיר, קרוב לכביש 4 - בפארק תעשיות היי טק ענקי שרואים היטב מהכביש. ממש קלי קלות להגיע. ושרון - אבוי לך אם לא תגיעי. אני כבר רוצה לפגוש אותך!!!

lulyK

New member
נו, בואו נחליט כבר:

המקום בפ"ת רמת אביב (אפרופו) עזריאלי (יטבתה או משהו אחר). צריך כבר להזמין מקום.

דפנה מי

New member
אני הייתי במפגש הריון ולידה

במקום בפ"ת (אלפרדו) והיה שם מאוד נחמד, אם כי קצת יקר. אם יש הסדר זה יכול להיות מאוד שווה וממש יפה שם
אפרופו ברמת אביב-יותר רחוק לי ולא מכירה. יטבתה-הייתי לפני כ4 חודשים בזה של הטיילת והיתה נפילה גדולה!!!!!!

Arfilit

New member
עזריאלי בעיני רועש מדי

לי יותר נוח בפתח תקוה, אבל גם לרמ"א אני אגיע בשמחה.

galiaS

New member
אפרופו או המקום בפ"ת

עזריאלי רועש (מרכז הקניות פתוח עד 23:00) ולא נעים.

אפרת12

New member
הערה כללית לגבי מקום

ממש, אבל ממש לא נראה לי להיפגש במקום שנמצא בקניון. לרוב המקומות האלה פתוחים, ואז זה הומה ורועש ולא נראה לי מתאים.

הכי שווה ברחוב הבילויים בגדרה...

לא ככה? וברצינות - אפרופו ברמת אביב דווקא סביר, לא נורא רועש, הגעה קלה (יש רכבת ואז אוטובוס) ויש חניה...

למעלה