מזכיר לי את השיחה של קובי.. אבל..

בשלולית

New member
מזכיר לי את השיחה של קובי.. אבל..

בקשר אליי... הממ חזרתי אתמול מים המלח הייתי שם מיום רביעי עם חברה שלי וההורים שלה. הם כל שנה נוסעים והשנה קיבלו סוויטה אז הוזמנתי גם
אני אקצר ואומר, הכרתי שם מישהו. והוא *אהם* בן *אהם* 26 עוד 3 חודשים.... מה אתם חושבים על פער כזה?.... בגיל הזה?.... ולא בקטע של בגרות או משהו כזה אלא בקטע של ה"מצב" שלך בחיים... הוא בכיוון של חתונה ומשפחה ואני ... אני לא יודעת מה אני... וזה הקטע... טוב.. ניתן לכם להגיב
לילה טוף!

dod_basim

New member
אז ככה

נכוווון שהפער ממש רציני, 8 פאקינג שנים. ו-נאאאכון שאתם נמצאים במקום אחר בחיים. ו-נאאאכון שהוא חושב על "התבססות" (נכון לקרוא לזה ככה?) ואת עדיין לא. ו-נאאאכון שהפרולוג על ים המלח לא קשור לסיפור ו-נאאאכון שתכלס זה יהיה ממש מוזר שתצאו אבל תכלס, זה לא שאת מתחייבת לחתונה כולה הכרת אותו, אולי (לכן את שואלת) תצאי איתו, אפילו אפילו תהיו חברים, so what? מתאים לך GO FOR IT בכל אופן זאת דעתי חלומות פז באסים שלא יודע מה הוא משוטט במקומות אפלים כמו הפורום הזה בשעות כאלה

גדול מדי.

גם אם זה נראה ככה או לא, כמו שאמרת - הוא מחפש דברים בקשר שאת לא רוצה או ההפך. הוא בשלב אחר בחיים שלו...ולדעתי יהיה לכם הרבה 'קצרים' בתקשורת בגלל זה. הוא ידבר על העבודה הבאה..על התואר השני..על חתונה של חבר..ואת תספרי לו על איך הולך לך במבחנים של הצבא ועל עוד חבר שהתגייס. ברור שזה יכול לעבוד. יש מקרים שבחורה בת 18 הייתה עם מישהו מבוגר הרבה יותר. (מי אמר צביקה פיק?!). אבל זאת הרבה מדי עבודה והרבה מדי כאב ראש שלדעתי הכנה - עדיף להמנע אם אפשר. הרי כולם יודעים שלא מדובר פה על קשר שבאמת יוביל לחתונה, את בת 18 ולא נראה לי שבראש שלך להתחתן לפני גיל 20 ואני לא מאמין שהוא רוצה להתחתן עם מישהי שקטנה ממנו ב8 שנים. הוא רוצה דברים אחרים ממישהי שקטנה ממנו ב8 שנים. קיצור, אם את שואלת אותי - תגידי יפה שלום ותמצאי מישהו צעיר ממנו.

בשלולית

New member
וואיי..

כמה תגובות... לא רגילה
טוב אני אגיב לכל אחד בנפרד נראה לי... אבל לך יש לי להגיד .... שהכל בינינו התחיל בקטע של צחוקים... כי אני נדלקתי על זה שהוא בן 26 ואני כרגע נחשבת עוד 17.. (חודש הבא 18) ואני מאז שהיה לי יומולדת 17 החלטתי שבשנה הזאת אני חייבת להביא מישהו לאמא שלי שהוא בן 26... כי זה בדיוק מה שהיא עשתה לאמא שלה ז"ל עם אבא שלי. אז רק בשביל שתדע, בין ההורים שלי יש 9 שנים... 3 חודשים פחות ממני וממנו, והם הכירו כשהיא הייתה בת 17... ואגב, אני לא יודעת כל כך מה הוא רוצה, אם אתה מדבר עם סקס, אז בוא נגיד שהוא לא הכי מחפש את זה, ואני לא הכי מתנגדת לזה

טוב תקשיבי...

את בת הממ כמה...? 17... וחצי...? משהו כזה נראה לי... קיצר לפי דעתי אם רשמת פה תהודעה את רוצה שנגיד לך כן... ואני אומר לך תעשי מה שבראש שלך... יש הבדל לא קטן זה כן.. אבל את מכירה את עצמך טוב ואם נראה לך שיש למצב הזה סיכוי לפחות תנסי ותני סיכוי זה לא נשמע לי כזה נורא תאמת זה לא שהוא בן 56... קיצר החלטה שלך.. ביי

כמעט25

New member
אני אומרת...

אני פנויה.....חחחח לא סתם! 26 קצת גדול עלייך....ואני לא מדברת על הפער בגיל אני מדברת על הפער החברתי, השכלי ובכלל על ניסיון חיים. הוא מזמן עבר בגרויות...צבא...ואולי אפילו טיול של אחרי. החכמה עם בן זוג זה לגדול ביחד ולא שצד אחד יגדל ת'שני. מקווה שעזרתי בהצלחה בובה נתי.

pain is MY love

New member
אבל למה ישר

את יוצאת מנקודת הנחה שהוא הולך לכיוון חתונה?! ?! יש אנשים שונים שחושבים שונה ורואים את החיים מזוויות ראייה שונות. אולי הוא מאוד ילדותי לגידו ואת מאוד בוגרת לגילך ואולי שניכם משדרים על אותו גל ולשניכם מאוד כיף ביחד.. זה מה שחשוב1 אז תדברו, תצאו, תכירו יותר ורק אז תחליטו.....

dod_basim

New member
אבל אבל זה פאקינג 8 שנים

אין מצב לגשר על זה, בטח לא עכשיו, אולי בעוד 10 שנים זה בסדר גמור

liontamer

New member
מסכים פה עם הדוד

היא נמצאת כרגע בשלב כזה בחיים, שיש לה עוד כל מיני אבני יסוד שחסרות לה. מעין נ"צ שאי אפשר לדלג עליהם והוא כבר עבר... לאון אוגוסט 02 אזרחים

pain is MY love

New member
תעשו לי טובה

אני עברתי ניווטים ודילגתי על הרבה נ"צ בדרך... תאמינו לי. אני מסכימה שהפרש גילאים יכול להפריע אבל עדיין יש לבחון כל מקרה לגופו. יש אנשים שפשוט מתאימים! והגיל לא משנה במקרה כזה.

liontamer

New member
את צודקת

אני בטוח שהוא ישמח לעזור ללמוד לבגרות בלשון... או לארוז לקראת הבקו"ם ולהגיד לה שזה בסדר שהיא נשארת שבת, כי ככה זה כשצעירים... וואט דה פאק? היא בקושי בגיל של להכנס לפאב! לאון תהיי בטוחה שעשיתי יותר ניווטים ממך גם בהליכה לאחור!

pain is MY love

New member
לאון לאון לאון...

אני לא יודעת איך אתה עברת את הניווטים שלך אבל אני את שלי זחלתי בקושי והוכחתי לכולם שאם סלונדינית שהולכת לאיבוד בבסיס של עצמה מסוגלת לעבור ניווטים אז גם בחור בן 26 מסוגל לצאת עם בחורה בת 17 וחצי! לא הכל מסתכם בפאבים ובמנילה. אני מאמינה שלמרות ההבדלים בין האנשים (בין כל האנשים) אם יש חיבור אז יש חיבור!

liontamer

New member
מרינה מותק'ת,

את הניווטים שלי, סיימתי עם 2 גידים קרועים ברגליים (אח"כ הייתי בלמעלה מחודש גימלים בגלל זה...), ובכל זאת היה לי 95 בניווט... אבל לא זו הנקודה, (אין ספק שנשים מסוגלות לנווט רק בין חנויות בגדים) הנק' היא שהבחורה עדיין ילדה, אולי ילדה מתוקה, אבל עדיין, ילדה... ובחורה בת שבע עשרה וחצי, מתעניינת בדברים שממזמן לא מעניינים בחור בן 26, שכבר יש לו את הסגנון חיים שהוא עיצב לעצמו, עם אבני היסוד שחשובות לו, אחרי שהוא חווה דבר אחד או שניים... אני מסתכל על עצמי לפני 3 שנים, וחושב על השינויים שעברתי בעקבות הצבא (אני עכשיו בחפש"ש), השינויים הם שינויים מהותיים, אתה רואה דברים בצורה שונה, אכפת לך מדברים אחרים, האנשים שאתה מסתובב איתם שונים... הגיוני שבחורה ובחור שיש ביניהם הפרש של כמה שנים ייצאו, אבל זה מאד תלוי באיזו סיטואציה, ובסיטואציה הספציצית הזו, פשוט , זה לא מתאים. לאון FUCK THA SYSTEM

Cobe Anan

New member
טוב, תשתקו שניכם!

לאון, אתה חוזר על עצמך. מרינה, את בקושי הצלחת להסביר לי איך מגיעים אלייך הביתה. אם כבר מישהו פה שולט בניווטים, זה יעקב (חי"רניקים יודעים גם לכתוב!!!) המהלך.. לאון, אין להדס שום נ"צ לעבור. היא לא הולכת להתחתן עם הבנאדם, רק לצאת איתו קצת ולראות איך זה. אנחנו מדברים רק על השאלה אם זה בטוח בשבילה לנסות את העניין. מרינה, אל תנסי להתווכח עם לאון, הוא פולניה. את לא יודעת לנווט וזהו. אוווף, ילדים, אני לא יכול לעזוב אתכם לבד לרגע?!

liontamer

New member
חצפצפת מה יהיה איתך?

יעקב'לה, הדס, עם כל האהבה אליה (ובמובנים מסויימים יש), עוד לא עשתה צבא, ועוד לא יכולה לבוא לפוטש אפילו... ואני לא אכנס איתך לויכוחי חי"ר כי זה פיפי ואני הרבה מעבר לזה (בערך 38 יום מעבר...) לאון שומר פיו ולשונו, שומר מצרות נפשו!

Cobe Anan

New member
רועי..

אתה מודע לזה שכשאתה לוחץ על "שלח" אנשים יכולים לראות את מה שהרגע כתבת...? תבין, לא מדברים איתך פה על הסיכוי שלהם להתאים. כי אין. הם אפילו לא מכירים מספיק זמן כדי לחשוב על לתת כזה צ`אנס. אבל מרינה, וגם אני, פשוט לא חושבים שיכול להיגרם נזק מזה. אם היא היתה בת 15, גם על בחור בן 20 הייתי אומר לה לא. אבל יש הבדל בין מסוכן, חולני, וחסר-סיכוי. מבין?

בשלולית

New member
אני חייבת להסכים עם דבר אחד.

הצבא משנה. לא אומרת מניסיון כמובן, אבל בוא נגיד שזה הדבר היחיד שהוא מפחד ממנו. זה ומה אמא שלי תגיד
ואגב, עוד 3 שבועות יש לי 18 אבל כבר אפשר להגיד 18
ולו אין עוד 26
*מנסה להקטין את הפער* חחחח

למעלה