מזכיר לי את השיחה של קובי.. אבל..

בשלולית

New member
אבל=אז*

ותפסיקו להגיד מילים שאני לא מבינה!!! *מרגישה שהוכחתי את עצמי קטנה וילדותית עכשיו*

בשלולית

New member
../images/Emo2.gif

לא צריך להיסחף!!! כמו שמישהו אמר קודם, היינו כל לילה ביחד בים המלח, והכרנו ודיברנו, ומאז שחזרתי אז שיחות לתוך הלילה בטלפון, ווואלה זה דווקא כן אותו ראש ולא מרגישים פער. אני בסך הכל שאלתי על הקטע של "העתיד" כזה... הוא בראש של חתונה --- לא בהכרח בנוגע אליי!... ואני - אני לא.. כאילו אני כן, אבל לא עכשיו, אחרי הצבא.

בשלולית

New member
כרגע,

החלק האחרון של ההודעה שלך, נכון מאוד. ובקשר לחתונה, אני יודעת שהוא בכיוון הזה, כי דיברנו על זה. הוא שאל אם מפריע לי הגיל ואמרתי שממש לא. ואז שאלתי אותו, אז הוא אמר שבעיקרון לא, אבל זה מפריע בקטע של, אם נצא עכשיו שנה או שנתיים וניפרד, אני , היה לי עוד חבר רציני ווואלה יופי לי. ולו? הוא בעיקרון אפשר להגיד פספס שנתיים מהחיים שלו שבשנתיים האלה הוא יכול היה לרקום לו איזה משהו רציני עם מישהי ובסוף גם להתחתן איתה. והקטע, שמצד אחד אני אומרת " אם לא תנסה, לא תדע" אבל מצד שני , אני מבינה אותו. כי גם אני לא רוצה להתחתן מאוחר.

Cobe Anan

New member
אני אלך פה נגד הזרם...

אני מראש אומר שכל מי שהעלה פה נקודות שליליות- צודק.זה קשה,זה מורכב,כל אחד בשלב אחר בחיים... את עוד לא בצבא,והוא כבר עם תואר או שניים(או לפחות מקצוע...?) אבל...הוא מעניין אותך?הוא מביע בך עניין? כי בינינו-רוב הסיכויים הם שזה יתפרק מהר,אבל בגלל שאת כבר לא בגיל שבו מה שיטריד אותי זאת האפשרות שהוא ינסה לנצל אותך,אני חושב שעדיף לך לתת לזה צ`אנס,רק כדי לא להרגיש שויתרת מראש. בסה"כ,אם בעוד שנתיים-שלוש את עדיין תהיי רווקה,אבל מבחינתו זה כבר יהיה מאוחר מדי- פתאום תשימי לב שההבדל כבר לא כזה קריטי,ואת עלולה לצאת מזה בתחושה ממש נוראית.. לכן אני אומר:לכי על זה! רוב הסיכויים הם שזה לא יעבוד-הוא לא יתעניין בצבא שלך,את לא תתענייני בעבודה שלו,אותך לא יכניסו לפאב שלו,הוא יתבעס לשבת כל הזמן עם החברים הילדים שלך,ובכלל-איזה מין בנאדם יוצא עם ילדה שקטנה ממנו ב8 שנים?! אבל אני לא דואג לך,ואני יודע שגם אם זה ילך וגם אם לא-את תהיי שלמה עם ההחלטות שלך.

Cobe Anan

New member
אבל זה העניין!

מילדה בת 18 לא ייצא שום קנאק, פק, או טאק, גם אם היא תשכב עם השלד של משה רבנו.. יכולות להיות להם מיליון בעיות שינבעו מהפרש הגילאים (או מזה שהוא ימלמל דברים וישבור את לוחות הברית בכל פעם שהיא תעצבן אותו), אבל בשביל בעיות כאלה לא צריך את משה- אני יכול לסדר לה את סיק-בוי, והוא רק בן 22.. הקטע הוא שאף אחד כבר לא יכול לנצל אותה- היא לא תיכנס למיטה עם מישהו רק כדי להיות מאאאגניבה שמזדיינת עם מישהו שיש לו רישיון/ מדים/ דיבור עם הקב"ה/ סעיף נפשי/ 25 ס"מ, וגם אם כן, אז בגיל הזה זה כבר לא עניין התפתחותי, אלא פשוט בעיה באופי, ודווקא במקרה שכזה תהיה בטוח שהיא לא תצטער אח"כ על מה שהיא תעשה (אלא אם היא תגלה שגימגום ומטה זה כל-כך חורף 2004, ואז היא תרצה להתאבד, כי חברתית- היא כבר התאבדה..) תן לילדה קרדיט- אף אחד לא הולך לרסק לה את האגן ולשבור לה את הלב.. הכי גרוע זה שהיא תצא איתו ותגלה שהוא חוליגן שלא שם דאודורנט, וכאלה יש גם בגיל שלך, אז...

liontamer

New member
לא אמרתי שזה מסוכן

ואין שום בעיה שהם ייצאו. אין להם מה לחפש אחד עם השנייה, אני יכול לחשוב על רק גורם אחד שעלול בטעות לגרום להם להישאר ביחד... אבל זה עניין של טעם סתם דוג' אם הייתי רואה את אחותי בת ה18 יוצאת עם בחור בן26, רוב הסיכויים שאחרי שהייתי מסיים להוריד את השאריות שלו מהגריל של הפרטנר, גוצ'ה היה מכניס אותה לארון. לאון היום הבלטה כן שם דאודורנט ואפילו בא לשחק וורמס כשהוא מקולח

dod_basim

New member
ילדים ילדים לא לריב

כמו ג'ייקוב פה אני ברוחות שלום ולכן אני לא מקבל כל דיבור על צבא (מי אמר ניווטים?), 25 ס"מ (היא לא סיפרה שהוא גם כושי - זה מסבך!) ושיברון לב (וגם הפעם לא מדברים על מרקו) כל הויכוח הזה הוא על הבדלים בין גישות, אז מהי גישתי? יאללה לעניין! לדעתי קשר כזה הוא מצחיק, יכול להיות שהוא יצליח אפילו מעל להערכות הפסימיות של יעקבסון וזה יופי טופי. אבל הוא כשהם ילכו לפאב שלו, החברים שלו יסתכלו עליו כאל וירדו ויצחקו עליו שהוא עוזר לך בבחינה האורלית, ולהפך החברות שלה לא יבינו מילה על בורסה ויחסי הכוחות בעבודה שלו. כנראה שבחינות הבגרות לא דומות לבחינות של תואר שני. לאון עלה והצלח! (רק תזהר כשאתה מעיף את הבחור על הפח) קובי (כבר אז ראיתי יש לך פונטציאל של סיק-פאק,
מרינה קחי שלוש נשימות ולכי לתפוס טרמפ לשכונה ד' בבאר-שבע (לא יודע מה זה קשור) באסים שרק כרגע קם והוא מוכן ומזומן!

Cobe Anan

New member
רק דבר אחד לא הבנתי..

איך זה שאני פה יוצא הסיק-פאק, אחרי שלאון מביע פה רצון טוב לדרוס עוברי-אורח תמימים עם הפרטנר? רגע.. אחרי שלאון מביע כאן אמונה ביכולתו של הפרטנר לדרוס משהו מעבר לכלב גרוזיני (הדבר הזה עם האף הפחוס <לא, לאון.. לא אורית..> שרודף אחרי מכוניות חונות)? זה כבר לא עניין של התנהגות פסיכוטית, הבנאדם פשוט הוזה!

dod_basim

New member
אז ככה

הנטיות (סליחה על הביטוי) האלימות של לאון הם לא ואני חוזר הם לא ערבה לסיק-פאקיות. אבל ריבון העולמים 8 שנים ואתה בסדר עם זה, ד"א היה לך שרשור בנושא לא מזמן נכון? באסים לא מבין מה הוא ער בשעות כאלה, אבל בטוח מבסוט שהוא ירושלמי

Cobe Anan

New member
כתבתי גם על זה...

שזה עדיין לא נראה לי כמו משהו שיש לו הרבה סיכוי, אבל בניגוד לילדה בת 15, היא לא נפש רכה ותמימה שעלולה להיפגע קשות, והוא, בניגוד לבחור בן 39 שיצא עם ידידה שלי לפני שנה-שנתיים, לא עונה להגדרה של סיק-פאק. אולי זה קצת מעאפן מצידו, אבל לא חולני. אגב, אחותי החורגת נשואה לחבר שלה מהתיכון. יש ביניהם הפרש גילאים דומה. לך תדע.

liontamer

New member
אין לך דוגמאות

קצת יותר קיצוניות להציג? טוב שלא העלת את ההפרש בין טרימבובלר ליגאל עמיר. פור קריינג אאוט לאוד! אתה מפספס פה את כל הנק'! הם יכולים לצאת. זה יהיה חסר כל סיכוי ומועד לכשלון. בגיל הנוכחי שלה, אין לה מה לחפש איתו לאון ע כ ש י ו ה ב נ ת ?

Cobe Anan

New member
לאון..

יא חתיכת קרנף פרהיסטורי מוכה עגבת, חסר בינה ודעת, עם כתם בדמות חותמו של האומן שנודע בעבר בכינויו `פרינס` על הכתף... זה גם מה שאני אמרתי! וזאת הסיבה שאני מתנגד לכינוי `סיק-פאק` שהגולדן-רטריוור פה הדביק לי! אני פשוט טוען שהיא צריכה לצאת איתו, ולגלות בעצמה שזה לא מתאים, כי הדעות שלנו לא מעניינות לה את הקצה של תעלת הלידה, ובצדק! קובי. שיריונרים זה פשוט עם קשה!

liontamer

New member
אני לא מבין אותך

אומרים שזה חרא. אז היא צריכה לבוא ולטעום ולראות בעצמה שזה חרא? בנאדם אתה סיק פאק! ודבר יפה על הגולדן הזה, אני מת עליו!! לאון קיי 700 יוריד לך את הקעקוע?

dod_basim

New member
אני מוכן לשליפת ציפורניים!!!

קודם הבהרה, זה שאני מצאתי לך כינוי הולם (ראה ערך סיק פאק) לא אומרים שאתה צריך לחפש בנרות ולמצוא לי גם. קבל התעלמות מהגולדן אמו, למרות שלאון עשה עבודה נהדרת והגן עליי. כתבת: "אבל בניגוד לילדה בת 15, היא לא נפש רכה ותמימה שעלולה להיפגע קשות" אני מכיר בנות 21 שהם רכות ואפילו תמימות ובטח ובטח יכולות להיפגע. באסים עצה: אל תדרוך על זה אם: זה נראה כמו חרא זה בטעם כמו חרא זה נשמע כמו חרא

בשלולית

New member
כן אבל, קובי צודק אפילו מבלי להכיר

אותי מספיק. כי בשנה שנתיים האחרונות, התבגרתי, ובאמת שאני לוקחת דברים יותר בפרופורציות המתאימות. ואומנם אני רגישה אבל גם אם אני אפגע בסוף אני תמיד אומרת "עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית". והוא לא ינצל אותי ויפגע בי בכוונה. אומנם אני מכירה אותו שבוע בערך חח אבל לא נראה לי שהוא היה ממשיך להתקשר ולדבר כמו שהוא עושה עכשיו אם הוא לא היה מעוניין בי. ואם הוא היה רוצה ממני רק דבר אחד, הוא היה יכול להשיג את זה במלון. הרבה יותר בקלות ממה שייקח לו עכשיו. מבחינתו כמובן.

בשלולית

New member
בדיוק

כבר אמרתי שבין ההורים שלי יש 9 שנים? ושהם הכירו כשאמא שלי הייתה בת 17 ואבא שלי בן 26?.......

בשלולית

New member
בואנאאא זה כל כך לא ככה!

הוא דיג'יי. מוכר. (נו מה... יש לי סיפור עם דיג'אים..) אז מבחינת פאבים, אם נצא, יכניסו אותי, להירגע. והוא כבר הכיר את החברה שלי בים המלח ובאמת שהיה לנו על מה לדבר. אני לא רוצה לשכנע אתכם, אני כבר החלטתי. אני רק רציתי לדבר לגביי כל הקטע של החתונה והשאיפות של כל אחד מאיתנו להמשך, אני רוצה חבר, הוא רוצה אישה.

למעלה