לא היה מקום.. לכן גם אין רווחים אחרי סימני הפיסוק... זהו.
D dod_basim New member 26/7/05 #43 ברור שבסופו של דבר תעשי מה שבראש שלך. ואם ירשה לי לאחל לך המון בהצלחה. ועוד שאלה החתימה שלך, מאיפה היא לקוחה?
ברור שבסופו של דבר תעשי מה שבראש שלך. ואם ירשה לי לאחל לך המון בהצלחה. ועוד שאלה החתימה שלך, מאיפה היא לקוחה?
ב בשלולית New member 27/7/05 #44 אני חושבת.. שחברה שלי פעם אמרה לי את המשפט הזה, ואני הייתי ילדה מאודדדדדדדד ביישנית... והמשפט הזה דיי הוציא אותי מזה no more לביישנות! ותודה... היום נפלט לי ליד ההורים... חחח היה ממש מצחיק... מעניין אם זה באמת ימשיך ככה.... הריי שוב, זה אותו פער כמו הפער שבין ההורים
אני חושבת.. שחברה שלי פעם אמרה לי את המשפט הזה, ואני הייתי ילדה מאודדדדדדדד ביישנית... והמשפט הזה דיי הוציא אותי מזה no more לביישנות! ותודה... היום נפלט לי ליד ההורים... חחח היה ממש מצחיק... מעניין אם זה באמת ימשיך ככה.... הריי שוב, זה אותו פער כמו הפער שבין ההורים
D dod_basim New member 27/7/05 #45 תשאלי את חברה שלך מאיפה זה, לדעתי זה מופיע באחד מהשירים של Red hot chili peppers אגב לגבי ההורים למרות שזה הפער בינהם הם תמיד יתנו רשת בטחון לילדה שלה, אין מצב שהם יתמכו בזה...
תשאלי את חברה שלך מאיפה זה, לדעתי זה מופיע באחד מהשירים של Red hot chili peppers אגב לגבי ההורים למרות שזה הפער בינהם הם תמיד יתנו רשת בטחון לילדה שלה, אין מצב שהם יתמכו בזה...