מזלות ויסודות?

mbinh

New member
דמוקריטוס.

אני מצטרף אליהם(לא ברמתם אבל גם אני תומך בתאוריה,אבל אני לא יווני,לא נורא).

mbinh

New member
תשובתי בעינין

גם אני אריה[כולנו אריות,מסקנה אריות מתחברים לפאגאניות(סתם)] ואני הכי מתחבר ליסוד האדמה.

Fairy24

New member
כנראה

אני קשת ומאוד קל לי להתחבר לאש. כשרואים אותי פשוט מרגישים אש ואני באמת מתחברת לאלמנט הזה מכל השאר. שני החברים הכי טובים שלי זו אחת קשת ואחד תאומים (יסוד מקביל, המזל המקביל) ולא נראה לי שזה סתם צירוף מקרים. הרבה אנשים שפגשתי מתחברים יותר לאלמנט שלהם מכל השאר, גם אם הם אומרים שזה לא קשור למזל שלהם, אבל נראה לי שזה כן, לאנשים הרבה יותר קל להתחבר לדברים דומים להם ודברים שזה בכלל הם.

ebony

New member
לא נראה לי

אני תאומים ודווקא מתחברת מאוד לאדמה

MetalSinagouge

New member
ה"בפנים" של השאלה מעניין.

כי שמתי לב שלמרות שאני לא מאמין באסטרולוגיה או בדברים שהם יותר מדי קבועים מראש, שאני די "אריה" בעצמי. ולא רק בתחום האסטרולוגיה מצאתי התאמה, ליפנים יש את תורת "סוג הדם" שקובעת את אופי הבנאדם ע"פ סוג הדם שיש לו. ע"פ הקריטריונים (ויקיפדיה) מצאתי התאמה של 100%. נשאלת השאלה- האם יש קשר מוזר כלשהו, או שבני אדם "מחפשים" את עצמם בדברים האלה, על אף חוסר אמונה לכאורה.

gwizard

New member
אני מזל דלי

ואני מתחבר ליסוד האוויר בצורה מאוד מאוד טובה, אבל יש לי גם לא מעט אש וזה מתבטא בכל מיני דברים כמו שאמרה Polar Aurora. למי שלא הבין, גם אני אוהב לשרוף דברים
אסטרולוגיה מערבית לא נגמרת במזל החודש, ישנו גם מזל השעה (Rising Sign) שתלוי בשעת הלידה והמקום הגיאוגרפי שבו נולדת ומאפיין הרבה גורמים בנוסף למזל החודש המוכר לכולנו. פרט לזה, כאשר בונים את המפה אז יש הרבה יחסי גומלין בין המזלות השונים. מה שאני מנסה להגיד זה שלומר שאם אתה אריה אז היסוד הממוצע שלך הוא אש זה לא מדוייק בכלל. כל אדם ייחודי וזו לא קלישאה, אלא עובדת החיים לפי האסטרולוגיה.

Discordia

New member
מזלות

מה שאני הכי אוהבת באסטרולוגיה ויסודות זה שאפשר לשחק איתם כמה שרוצים- והנושא יכול להיות מאוד מורכב או מאוד מופשט. אני מזל אויר ומאזניים זה מאוד מתאים לי. במיוחד שהאות של מזאניים (ל, מלמד הבקר) היא האות הראשונה בשם שלי וונוס שהיא הפלנטה של מאזניים נמצאת במאזניים במפה שלי. אני משתמשת בתיאוריה שהמזלות של אלמנט אחד מתחלקים לשלושת האלמנטים הנוספים. כלומר מאזניים זה אדמה באויר וכיוון שנולדתי ב10 מעלות הראשונות הקלף שלי בטארוט (של תחות לפחות) הוא מלכת חרבות(the liberator of the mind) , שזה מים באויר. ולמרות כל זה, אני הכי אוהבת לעבוד עם אש. אם משהו לא מתאים, שווה לחפש יותר עמוק במאטפורה כדי למצוא איפה זה כן יכול להתאים וכמה שזה יותר מורכב, ככה אפשר למצוא יותר דברים מתאימים.

מי שעשו עבודה קפדנית

לגבי היסודות, הדקאנים, קלפי הטארוט וכל הקשרים האלה, הם שחר הזהב. אמנם כשמשהו לא התאים לסכימה הכללית שלהם הם שינו אותו והתאימו אותו, אבל בהחלט יצאה להם יצירת מופת.

daneil6776

New member
יכול להיות

אני ממזלות האש אבל אני נמשכת למים שזה בדיוק ההפך?

כמו שאפשר לראות מתשובות של רוב

המשתתפים בשרשור הזה, אז אין דווקא קשר ישיר בין המזל לבין היסוד שנמשכים אליו
אז כן, בהחלט יכול להיות.

למעלה