מזלטוב אנבי. [:

JeeChan

New member
D: הייתי אומר גם שרון אבל אז אני

אחשב כפדופיל או כבעל lolicomplex =]

SasuNaru

New member
מה רע בפדופיליה? P:

וחעחע אני לא יכולה להיות בישי, אני לא גבר ם.ם; [*מתכוננת לירידה של ליאת על היותי שטוחה T.T*]

JeeChan

New member
אם כך מזל טוב אנבי צ'אן../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה14 =]. גיל 14 *_* גיל נסגד D:. מקווה שתקבלי המון המון ברכות ליומולדת, את אנבי צ'אן *_* אז אני מניח שכן D: אחרי הכול כולם מכירים אותך =] ואוהבים אותך =] *חיבוק מוחץ* מקווה שתזכי להמון המון כיף ביומולדת ומחר במבח.. איכס לא צריך להזכיר את זה עכשיו, בית ספר ויומולדת לא הולכים ביחד. בכל מקרה שוב המון המון מזל טוב, אני די גרוע בברכות, אז זה כל מה שאני יכול לרשום =]. ממני אור =]

Vivi Sparrow

New member
לעזאזל איתך, קיפע ><"

אני רציתי לפתוח שרשור לאנבע ;; בכל מקרה, מזל טוב אנבי, אוהבת אותך המונהמון~!!! ^_^

keep smiling

New member
XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מזלטוב. [עדיין לעזאזל איתי? >:]

SasuNaru

New member
אנבעע~

אנבעעע!!! מזל טוב כוסעעע!! וכן, עכשיו השעה המתאימה
מזל טוב כוסע שתקבלי הרבה אדו ערום קשור בסרט~ כאילו שיויווואו סרט וורוד!! קבלי צומי ממני
ניחע אני עוד אעשה לך יום אחד תאטרון בובות אדו אנבי! את תראי! ם.ם; *מוחצת* תאכלי המון חתולים על האש! [באקי את לא ראית את זה >>;] אוהבת אותך! את המקור ליאוי בפלא שלי! XD ותמיד נתמוך בצ'אריזרדאש *.* [פוקיזאפוליה רולז!
]
|צומי| |כבוד| |אנבי| |אדו| |אנביאדו| |רנג'י| |תוסיפיפהעוד| אז קיצר מזלטוב כוסע~

Vivi Sparrow

New member
למה. מחקו. את. ההודעה. שלי?!?!?

אני כועסת. מאוד. הברכה שלי הלכה. זה לא יפה מצדכם למחוק את ההודעה שלי. יכלתם אפילו לשרשר אותה לשרשור אחר. אבל למחוק?! לעזאזל!!! .___.

Violettecat

New member
מזל טוב אנבי צ'אן ../images/Emo77.gif

יצורה חמודה שכמותך ,תני חיבוק!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך המון מזל ,אושר ,עושר ,בריאות וכושר עד 120 !!!!! שכל מעשי ידייך יצלחו, ושתישארי מדהימה כפי שאת!

למעלה