מזלטוב אנבי. [:

Hinamori

New member
מזלטוב !!!!!!!!~../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

|עודדבריםשמתאימיםליומולדת| עדעד 120 שנה וזה ^________________^; |חנגרועהבברכות._.;;;;|

Pukapukit

New member
מז"לט ^_^

לא מכירהותך בכלל בל לונרא ^_^ מזל"ט לך וטזל"מ לך ^_^

Jifannit

New member
מזל טוב לבעלי!

בעלי, אני לאהוב אותך מאודמאוד, ו...ו...:) יומולדת שמח מותק;;*רגשנותיתר*@.@..^^ כולם לומר מזלטוב לאנבי האגדית! *O* *אומרתמזלטובלאנביהאגדית* ו. ו. יומחמישיחובה! >.< ואני אוהבת אותך הכיהכישאפשר :) מפה עד |המקוםהכירחוקשאפשרלדמיין| DDDD: קיסע^______^ מנהמע, בעלך.[:

Jifannit

New member
הו, כיצד שכחתי זאת?! O: *שוק*

שכחתי לכתוב לך כמה שאת בעל כוסע ;; אנבי כוסע
ישליבעלכוסעולכםאין! P: *מתגאה* אנביצ'אן*O*

Sakura K

New member
הואה D: ! מזלטוב 3: !

לאלא אנשים ! לא אומרים מזל"ט! מזל"ט זה - מוזרים זה לא טוב. זהזה.. רע ;[ .. ו..ו.. איןלי מה לאחל. אני כה עילגע >> אבלאבל שיהיו לך עוד שנים של..של..להיותאנבי 0.0; [את יכולה לפרש את זה איך שבאלך, גם אפשר לפרש את זה כ"תדפקי את אדו עוד הרבהרבהשנים." 00;] ו..ו.. נמנמ. נגמר פרץ החוסר מקוריות 3: וזהו XD

sasuke girl

New member
אני רואה שכולם פתחו לפני >>

שיהיה לך רק מזל טוב...תמשיכי להיות מצחיקה ומטורפת כמו שאת ומי יתן והשיחות הארוכות שלנו בטלפון ימשכו לנצח נצח נצח הנצחים!!!!כי הם מצחיקות..והזיות..והן איתך ^^~ את הברכה האמיתית תקבלי ממני באישי...מזל טוב בובה

coral chan

New member
לאנבי יש יומולדת?

אני תמיד יודעת מהדברים האלה אחרונה.. ._____.; |עוגתיומולדתבצורתאדו| OMG! מזל טוף! את יותר קטנה ממני! XDD ממ..זה מוזר,ז"א אני יותר גדולה ממך בארבעה חודשים בדיוק @@; בע. מזלטוףמזלטוףמזלטוף!! ^__________^ |בלונבצורתאנבי| אני אוהבת אותך,כי יש לך כובע צהוב ומאגניב,ואת כולך קפלה ואשוחה,כי את כזאת אנבי *___________* מיפ.מזלטוף ^^ ~להכניסלפהתמונהאקראיתשלאדוואנבי~

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כן, אני אוהבת אותך גם כאן. ~

וגם את הפופיק שלך ~! הוא חמוד :O!

keep smiling

New member
ישלה פופיק? O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

למה לא מספרים לי כלומ? ]:

Greenleef

New member
D= מאאאאאזל טוף!!! ../images/Emo24.gif

XD אני כזאת מוגבלת!
>< עברתי על כל הכתומים של יומולדתך בפורום אינויאשה ונרדמתי לפני שהצלחתי להגיע לבליץ' =X... חעחעחעחע!
המווןןן אושר!! זה הכי הכי חשוב! באמת! לא משנה איך תבחרי לנהל את החיים שלך ולאן תקחי אותם, העיקר שתהיי מאושרת! ואז גם אנשים סביבך יחייכו [= מזל טוב^^!!

dark max

New member
יומולדת שמח D:!

[בת כמה את?] טוב, אז... אממ... יומולדת שמח? אני די חסרת מילים
שתקבלי הרבה מתנות יפות *אהמבובהשלאדואהמ* וכסף כדי לקנות מה שלא קיבלת. ארר... כשאני אחשוב על משו יותר טוב אני אסיים את הברכה
תמונה של מלאך בישי לבנתיים [*_*]

Envious

New member
תודעלכולם ../images/Emo9.gif

אנבע לאהוב את כולכם !~ ישליmp3 חעחע *.* אפשר לשמוע את אדו צורח ;; וזה נכנס למוח וואוו !~ *_*

Fay Wood

New member
מזלטוב אניצ'אןןן ^________^ ../images/Emo168.gif

נו, זה לא כלכך מאוחר ._. טוב, זה כן X.X; גומנה ;; אבלבל.. עדיף מאוחר מאשר אףפעם, נכון? D= אז, כע, ברכה:
מזלטובב ^___^
אז, שתמשיכי להיות כוסע מקסימה ומאממת לייק שיואווווו כמו שאת, שתמידתמיד תהיה מאושרת, שתמשיכי לאנוס את אדו, ו..ו..שתעשי לי ילד *-* אומשוכזה. ו..ו.. אני אוהבתותך
~ ולתת ברכות יום אחרי היומולדת זה לייק הכי שאאאאאאווהה!!!111111 ._.; אזאז.. יומולדת שמחחח ^__________^ *חיבוקענקענקומוחץ*

למעלה