מזל טוב, הסכם הקואליציה נחתם.

ATAF151

New member
מעניין שגם לברוידא זכרון קצר כביכול

ברוידא העלה את הנושא, אז אולי תגיד שגם הוא ממציא וסתם אומר שאצל חופרי היתה רק משכורת אחת לסגן.

ATAF151

New member
אז למי יש זכרון קצר

אלא אם כן אתה טוען שהכתבה שקרית

gabiskon

New member
לא כל כך מבין מה המשמעות של קואליציה אם

כולם שם חוץ מזה שנעלב...

ATAF151

New member
זה דבר טבעי

גם בקואליציה של חופרי היו כולם חוץ ממלי פולישוק, וכך גם היה בקואליציה הקודמת שלו.
באופן טבעי אין חיי זוהר גדולים באופוזיציה עירונית, לכן האופוזיציה קטנה ורק סמוך לבחירות יש שנזכרים לעבור לאופוזיציה כדי לנסות לגרוף הון פוליטי, כך זה בהרבה ערים.

gs1234

New member
קואליציה עם פרשת השבוע

זאב ביילסקי לא מפספס אף הזדמנות להתחנף לדתיים. האיש שהתשכנע על ידי הרב פרץ ("אדם נפלא, כל-כך רגיש") לסגור את הקניון בשבת, האיש שהולך לכל מקום עם הספר "שמירת הלשון" של החפץ חיים, שאותו קיבל במתנה מיואל עזרזר ("איש מדהים"), האיש שמברך בפייסבוק שלו את הציבור הדתי בכל ראש חודש (אף חילוני לא יודע בכלל מה זה ראש חודש), ועכשיו גם באירוע הרכבת הקואליציה, ביילסקי מצא לנכון להזכיר בנאומו את... פרשת השבוע.

הנה הראיון הבלתי נשכח עם האיש שלא מוציא מכלל אפשרות להיות חבר ביהדות התורה או בש"ס: http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=26306

לא הבנתי מה הבעיה בזה

מלבד כמובן הבעיה שאף חילוני לא יודע מה זה ראש חודש שזאת בעיה של מערכת החינוך.

זה בגדר "מאליו יובן"

ארזS

New member
ה
כמובן ל"מאליו יובן" ולא חלילה וחס

לשושן הפראי שכל מילה בנוגע אליו מיותרת.
סתם מחרחר ריב ומדון.

gs1234

New member
וגם
לי

ראש חודש זה חג של דתיים נטו. חילוניים יודעים כמובן מה זה אבל מבחינתם אין לחג הזה שום משמעות. רק פוליטיקאים שמתחנפים לבוחרים הדתיים יטרחו לציין שיום מסויים הוא בכלל ראש חודש.

ארז ושות' - אתם נחמדים והדו קיום אחלה, אבל ביילסקי מעורר בי חשד שאני אקום יום אחד בבוקר ואגלה שהסטטוס קוו הופר לרעתי.

ארזS

New member
לא, בכלל לא.

ראש חודש זה בכלל לא חג ובוודאי שלא רק של דתיים.
ותפסיקו לפחד כמו אני לא יודע מה סתם ללא צורך.
ביילסקי מברך את היהודים בראש חודש כפי שמברך את המוסלמים באיד אל אדחא ואת הנוצרים בכריסמס.
די, באמת, יש גבול לחוסר השפיות הזה !
הבחירות מאחורינו, מר"צ הצליחו, אתם יכולים לצאת מהמיקלטים...
הכל רגוע וישאר רגוע.

מה נדמה לך שאני כדתי רוצה ממך?

נראה לך שאני רוצה לסגור את הרחובות לתנועה בשבת?
לסגור לך את כל המסעדות הלא כשרות?

למה אני כל כך מפחיד אותך?

תבין, אם הייתי רוצה לגור בעיר שכולה דתיים, הייתי מוצא לעצמי עיר אחרת.
רוב מוחלט של תושבי רעננה הדתיים והחילונים רוצים עיר מעורבת עיר בה דתיים וחילונים גרים יחד.

ארזS

New member
הדו קיום ממש אחלה

אלה אתם שהורסים אותו ומנסים להרוס אותו ומחרחרים מלחמות בטענות שווא.
חלאס, תתבגרו קצת...

ארזS

New member
ברור, כל עוד אתם לא צועקים סתם.

אני אישית דוגל מאוד באדם באמונתו יחיה, ואין לי ספק שככה זה ברעענה, לכן אני לא מבין את זעקות החמס שלכם...

איני חדל להשתאות

נוכח הפער בין המלל התוקפני והצדקני שלך, לבין הדימוי העצמי שלך כאיש מתון, רודף שלום ואוהב את הבריות. ויותר מזה, נוכח חוסר המודעות המוחלט שלך לכך. גביסקון, לפחות הוא מודע לתוקפנות האצורה בהודעות שלו.

הו, תמימות קדושה.

ATAF151

New member
הוא לא יפר את הסטטוס קוו בגלל מרץ

בילסקי אכן אוהב לרצות את כולם ולכן אתה רואה כל מיני דיבורים בנושא הדתי.
אבל כמו שהוא רוצה לרצות את הדתיים הוא גם רוצה לרצות את מרץ ולכן לא יפר את הסטטוס קוו.

ATAF151

New member
ולהלן תגובתו של ברוידא לתוספת של סגן בשכר

מערכת הבחירות שזה עתה הסתיימה ברעננה, התאפיינה בין השאר בהטחת האשמות נוקבות על מצבה ״המדולדל״ של הקופה העירונית. מסתבר שאותה קופה שלפני הבחירות, (זוכרים זה היה לפני 3 שבועות בלבד) שונה בתכלית ביום שאחרי. בודאי כאשר מישהו מבקש להשיג שקט בקואליציה על הגב של משלמי המיסים בעיר. בתקופת כהונתו של נחום חופרי הוא הנהיג החלטה גורפת ששניים מסגניו יחלקו ביניהם משכורת של סגן אחד בלבד. כלומר מחצית לאחד ומחצית לשני. אגב, חצי שכר סגן ראש עיר שווה ערך ל 3 וחצי משכורות של עובד עירייה מן המניין. אצל חופרי זה עבד וחסך בשנה עלויות של מאות אלפי שקלים ובקדנציה מלאה סכום המתקרב לשני מיליון שקלים. אבל דווקא אותם חברי מועצת עיר שזעקו אך לפני חודש ״גוועלט״ נגד חופרי על ״ניצול״ של כספי ציבור, אינם עירניים דיו כאשר זה נוגע ישירות להם או לכיסם. בעידן בילסקי, כדי ליצור שקט תעשייתי בקואליציה, יממנו תושבי רעננה את שכרם של שני סגנים. זה אגב לא מסתכם רק בשכר לסגן. ישנן העלויות של הלישכה, המזכירה, או כמה מזכירות, הלוגיסטיקה, הכיבודים וכו׳.
אני מוכן להתחייב שאם היה מדובר בכספם הפרטי של מקבל/י ההחלטה, ספק אם סגן אחד היה בכלל זוכה לשכר כלשהו... יותר מכך אני מקווה שבקרוב לא יוכרז על רה אירגון ועובדי עירייה ישלמו במקום עבודתם כדי לממן הסכמים קואלציונים.

למעלה