מזל טוב, הסכם הקואליציה נחתם.

gabiskon

New member
עושה רושם שהסגן ה"שני" (עזרזר) לכאורה השלים

הכנסה בדרכים נוספות.

אצל חופרי זה עבד? אולי זה עבד, אבל שום דבר אחר לא עבד.

כעת יש לתקן, לצורך זה דרוש כוח אדם איכותי ורב.

ATAF151

New member
זה לא קשור

בחצי הראשון של הקדנציה עזרזר כלל לא היה סגן, הסגן היה אריה פרידמן, אבל ללא קשר לזה אצל חופרי היתה החלטה חד משמעית לסגן אחד בלבד בשכר.

כעת, בעקבות המצב הכספי הנורא כביכול, הוחלט לשלם שתי משכורות לסגנים.

אשמח לדעת מהיכן קיבל גינזבורג

את שכרו . מהיכו קיבלה רונית את שכרה..

ולגבי חיסכון .. הקמת החברה לניהול.. (זוכרים???? ) קיבלה הלואה ראשונה מאת הרשות 10000000 עשרה מליון
הקימה משרדי פאר רכבי שטח ומשכורות ענק.. לא יצרה כלום .... הוחלפו המנהלים וקיבלו הלואה נת של 4500000
ארבע וחצי מליון .. עברו למשרדים קצת פחות מפוארים . והוציא מכרז להקמת שער העיר (גן העיר ) זוכרים ?

אז כאן מנסים לספר לנו על חיסכון????
רעננה בתקופת כהונתו של נחום חופרי לקחה הלואות של מעל 250 מיליון . והמענין שבאוקטובר בסופו הוטל עיקול
על החשבותעובדי העיריה משכורת עוקבה ??? זוכרים ..... אז באמת חיים אני אישית אוהב אותך ובפעם קודמת אפילו נלחמתי כדי שתהיה ראש עיר מול חופרי .. אבל המזל לא העיר פנים .. ואילו כעט אתה פנית לדרך אחרת..
אז כשהיית ראש תא הכתבים והיה לך חומר על ראש העיר בעבר.... או קי פרסמת אותו ולא תקפו אותך .. וכשנלחמת
על שמרת אמפי בקלאוזנר /רמב"ם הפגנו ביחד...אבל
לבא ולספר סיפורים... סגן אחד היה רק בסוף תקופתו של נחום חופרי ורק אחרי שרונית הניחה את המפתחות .
ואמרו זאת כבר פעם ..... זה שתכתבו כאן עשרות פעמים . את אותה בדותה.. עדין זה לא יהפוך אותה לאמתית

אלו שישים שניות ובאמת אחרונות על נושא סגנים /משכורות /וחופרי .. החל מסיום ישיבת המועצה היום
בילסקי הינו ראש העיר לקדנציה הנוכחית...................................... יום נעים

ATAF151

New member
אני לא מבין מה לא ברור לך?

1. בימי חופרי מהיום הראשון ועד היום האחרון שולמה רק משכורת אחת לסגן, לפעמים היא שולמה לסגן אחד ולפעמים שולמה חצי משכורת לשני סגנים. זה כל מה שאמרתי, לא טענתי שום טענה נוספת בפוסט הזה לגבי הוצאות אחרות.

2. אני לא חיים.

gabiskon

New member
מן הסתם זה יגרום

לניקיון להדרדר, לשירות לתושב להעלם, לדוברות להיות מביכה...

לא. בעצם. זה מה שהיה קודם

למעלה