מזל טוב לפרג/פלג וחבורת הפנסיונרעים שאיתם

אלכס 2501

New member
מזל טוב לפרג/פלג וחבורת הפנסיונרעים שאיתם

נועם צבי נבחר לקדנציה נוספת של 4 שנים לעמוד בראש איגוד השחייה הישראלי

כפי שניתן להבין מהכתבה, ההצבעה הייתה פה אחד, על- ידי 65 אגודות שהשתתפו. כולל אגודת ירושלים רבתי, אגודת האם של שפירא בר-אור ושות', שככל הנראה הצביעה גם היא עבור נועם צבי.

לכתבה המלאה בקישור הבא

נראה שאנו עומדים להנות מה- Copy/Paste של עדי פרג לפחות עוד 4 שנים נוספות.

אלכס 2501

New member
מצאו איזה מן סוג של פשרה. יתנו לו הזדמנות

להוכיח עצמו במוקדמות בזמן התחרות. במידה וישיג זמן מהיר מזה של גניאל, יוכל להיות חלק מנבחרת השליחים.

אני לא אוהב את ההחלטה הזאת. לדעתי ספורטאי צריך להגיע לתחריות באמצעות הישגים ברורים וחד משמעיים וע"י עמידה בקריטריונים
גם לא הבנתי למה, אנחנו משלמי המיסים, צרכים לשלם עבור הטיול של קופטי לתחרות בזמן שלא עשה קריטריון באף אחד מהמשחים כולל לא ב-100 חזה.
כמו כן, אם כבר שלחו אותו, צרכים לשלוח את כל יתר 7 השחיינים שנמצאים במצב כמו שלו

עדי פרג

New member
לא פשרה ולא בטיח

אלכס טוען ש:
"לא הבנתי למה, אנחנו משלמי המיסים, צרכים לשלם עבור הטיול של קופטי לתחרות בזמן שלא עשה קריטריון באף אחד מהמשחים כולל לא ב-100 חזה."
אז אני אסביר לפורום:
1. לשליחים אין ולא היה קריטריון. זהו משחה שבשיקול דעת של האיגוד. ראוי ששיקול הדעת יהיה הגון. אם כבר הוחלט שמשתתפים-יש לשתף את המהיר ביותר (להזכיר-גם לגניאל שעליו "בנו" את השליחים אין קריטריון ב 100)
2. ואם כבר מדברים על כסף - מדוע אלכס לא אמר כלום כששלחו על חשבון משלם המיסים לאליפות אירופה הקודמת (בודפשט 2010) את מלניק שלא היה לו קריטריון ?? אולי בגלל שהוא מהפועל ירושלים ??
3. וגם את מקס ג''יבן שלחו לאליפות אירופה 2008 בלי שום קריטריון על מנת שתהיה נבחרת שליחים ב 4x200 (בדיוק המשחה שעכשיו כבר לא צריך...) ונזכיר שוב - מקס שחה בהפועל ירושלים!
4. וגם את הפרפריסט נדב כוכבי ב2008 לקחו בלי קריטריון לשליחים מעורב למרות שלמנדל היה קריטריון (החליטו אז בלי בית דין לקחת את נדב "ואם ישיג את מנדל במשחה האישי-ישחה במקום מנדל בשליחים"). בסוף הוא הפסיד למנדל באישי וטייל על חשבון כולנו לאיינדהובן.
5. וזה עוד לא הכל חברים - למי שיש זכרון קצת יותר טוב מהאלכס, זוכר ודאי שלגמרי במקרה.. האדון נדב כוכבי החליט לעבור ממכבי קרית אונו ל...הפועל ירושלים זמן קצר אחרי אותה אליפות שבה הוא כמעט שחה בשליחים...
5. וגם את הגברת מרוה חרפק לקחו לשליחים מעורב בנות ב 2010 בלי קריטריון ?? (במקרה... גם היא מהפועל).

אז עכשיו כולכם ודאי מבינים מדוע ירושלים רבתי טוענים לאפליה. מה, הם לא צודקים ??
אפילו השופטת פריש הבינה את זה.
אלכס לא יבין לעולם!

עדי פרג

New member
ועוד משהו

שלא יהיו כאן ספקות למישהו - אני לא בעד "מכבי" ולא נגד "הפועל" . אני בעד הספורט!!
ולגמרי במקרה שחיתי כל חיי עבור הפועל - אבל הפועל של אז כנראה שזה לא הפועל של היום.
אם נועם צבי מייצג את הערכים של הפועל כיום, אז אני נגד הפועל.
כנראה שהמדינה השתנתה, "שאול מופזים" הם כבר נורמה כאן.
ועל יד המופז נועם צבי הוא כמעט צדיק ...

עדי פרג

New member
מזל טוב לצבי-קיבל המגיע לו מביה"ד

ביה"ד החליט היום בניגוד לעמדת האיגוד, כי ג'ואן קופטי ראוי להיכלל בנבחרת לאליפות אירופה. לשמחתי אהרוני היה שם 3 שעות כדי לשמוע שלא רק אני אלא גם השופטת פריש השתכנעה שהאיגוד מפלה לרעה את יריבי הפועל ירושלים וכפתה על האיגוד לצרף את קופטי לנבחרת.
עכשיו כבר יש לנו 3 שופטים שהבינו את דרכי הפעולה של יו"ר האיגוד. (ברון, פריש, איזקסון)
אשמח לשמוע ההתרשמות האישית! של אורן אהרוני שנכח בדיון מתחילתו ועד סופו.
ורק לידיעתכם - במהלך הדיון השופטת נתנה רמז עבה לאיגוד שירד מהעץ עליו טיפס ויסכים! לצירוף קופטי אבל ה"גאונים" מהאיגוד התעקשו לקבל פסק דין - אז הם קיבלו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4227538,00.html
כשתקראו הכתבה לעיל, אל תתרשמו מה"ברכות" שהאיגוד בירכו את קופטי לאחר פסק הדין - זה רק עניין של דוברות ודיברור. הם היו יכולים וגם צריכים לרדת מהעץ הזה מזמן ואפילו לא לטפס עליו בכלל.
ריבונו של עולם למה בכלל צריך שופטת מחוזית בדימוס בשביל עניין כל כך ברור ושקוף?
האם זה לא לטובת האיגוד שהנבחרת המייצגת אותנו תהיה הטובה ביותר האפשרית??
האם זה לא לטובת אלכס והפר ??
האם זה לא לטובת כולנו ????
מה בדיוק מסתתר מאחרי ניהול המלחמה הנוראית הזו נגד ירושלים רבתי ???
אני מוכרח להתוודות שכאשר שמעתי לראשונה את "סיפורי בר אור" ואף שכבר הכרתי אישית את מעללי צבי במים פתוחים 2007-2008 , אמרתי לאביו של בר אור שזה לא יתכן ולא אפשרי הטענות שלו, אבל אחרי שראיתי הכל בכתובים אני אומר לכם: בר אור צדק מהיום הראשון, ברון צודקת מליון אחוז ועכשיו גם השופטת פריש צודקת. והאיגוד ישאר עם מי שהם בחרו - כל אחד מקבל מה מגיע לו...
הבחירה בצבי פה אחד ! (למעט אגודת ירושלים רבתי) דומה מאד ל"טענת צ'אושסקו" מפיו של לפיד. הקול קול צבי והידיים ידי מופז...
אם אני טועה אז רק תסבירו לי אתם הכיצד נבחר לקדנציה שלישית פה אחד אותו אדם אשר השופטת ברון אמרה עליו שהפגיעה שהוא פוגע בשחייני ירושלים רבתי מהווה נזק לשחייה הישראלית כולה??
החלטת השופטת פריש בעניין קופטי רק מדגישה כי האיגוד לא למד דבר וממשיך בהתנהלות הקלוקלת שעליה התריעה השופטת ברון ומתאימה לחוות דעתו של השופט איזקסון שאמר על צבי כי "התנהלותו היתה יותר ממכוערת" ??
בין המנחשים נכונה כיצד נבחר צבי בשלישית ועוד "פה אחד" תוגרל הזמנה להצטרף למסדר האבירים שהאלכס מכנה "פנסיונרים",
אני מבטיח לזוכה בהגרלה שאצלנו הוא לא יקבל שום דבר חוץ מכבוד עצמי ויכולת להסתכל במראה כל בוקר.
ומילה אחרונה לאלכסים שתכף יספרו לכולכם שאני שכחתי שהעתירה של סמויליץ בקשר לשליחים 4x200 נדחתה: הדחיה נבעה בעיקר מכך שהובהר שחלק מהאחרים ברביעיה המוצעת אינם מוכנים לאליפות - פשוט מפני שהאיגוד ב"טיפשותו" לא דרש מקרמר/מקס ג'ייבן להכין עצמם לאליפות זו, אף שברור לחלוטין כי לרביעיה זו סיכוי למקום בלונדון (כפי שנבדק כאן ע"י דורון62 - הם כיום פוטנציאל למקום 16 -15 בעולם - וזאת מול התוצאות שהושגו בשנה האחרונה בכל העולם במשחה זה) ובודאי שיש להם סיכוי מצויין להתברג לגמר אליפות אירופה.
מי שמבין קצת שחייה יודע מצויין שנבחרות שליחים הם הדרך הטובה ביותר להקים שלד של נבחרת שממנה גם יגדלו הכוכבים במשחים האישיים.
מי שלא מבין זאת - יושב ב"ועדה המקצועית" של איגוד השחייה.
חבורת אפסים!

אלכס 2501

New member
תיקון קטן לעדי פרג.

זה לא שכולם מנהלים מלחמה "נוראית" נגד ירושלים רבתי. בדיוק להפך, זו ירושלים רבתי שמנהלת מלחמה נגד כל יתר האגודות שבאיגוד השחייה.

הבעיה של האגודה הזאת שהשחיינים שלה לא עושים קריטיונים כמו יתר השחיינים. במקום לנהל מלחמה נגד השעון, כפי שאמורים לעשות ספורטאים, אגודה זו מתמחה בתוצאות גבוליות ובלהגיע לתחריות באמצעות יחסי ציבור וערכי דין.

עדי פרג

New member
תיקון לא פחות קטן

ירושלים רבתי מעולם!! לא נלחמו באגודה כלשהי.
ירושלים רבתי נלחמה רק על הצדק. 2 שופטים מחוזיים בדימוס כבר החליטו שרבתי צודקת בטענותיה, אז אלכס בבקשה בלי "תיקון קטן".
גם כאשר ג'ואן טען שצריכים להוציא אותו לאליפות אירופה הוא אמר באותה נשימה שזה ממש לא על חשבון אימרי גניאל אלא בנוסף אליו. (וזה גם מה שהחליט ביה"ד)
במקרה יש איש אחד שתמיד הולך נגד רבתי ובעד הפועל וכתבתי 5 דוגמאות ברורות על כך למעלה בשרשור זה.
לאיש הזה קוראים צבי ולמרות שנבחר פה אחד (65 מתוך 68 מצביעים) הוא לא יסיים הקדנציה!
read my lips
ההפתעות בדרך!

אלכס 2501

New member
לפי מה שכתוב בעיתונים, היו 65 מצביעים,

כולם הצביעו עבור נועם צבי וזה כולל את ירושלים רבתי. אבל, לך תאמין למה שכתוב בעיתונים

אלכס 2501

New member
אם תביא הוכחות ממשיות לשחיתות באיגוד השחייה

כולם מסכימים שאין לכך מקום והמושחתים צרכים להענש.

הבעיה שעד היום כל מה שיש לך הם דברים הזויים, עיוותים, הוצאת דברים מהקשרם, לשון הרע ורכילות. זה לא רציני

אלכס 2501

New member
כתוב:

הנהלה חדשה לאיגוד השחייה. אגודות השחייה בחרו בה וביו"ר פה אחד
נעם צבי נבחר לקדנציה שלישית כיו"ר האיגוד. נוכחות שיא באסיפה הכללית

מאת מערכת ONE
09/05/2012 19:41

לאסיפה הכללית של איגוד השחייה, המתכנסת אחת לארבע שנים, במטרה לבחור בהנהלה וביו"ר, הגיעו מספר שיא של אגודות שחייה. 98.9% מקולות ההצבעה באיגוד השתתפו בבחירות, כאשר רובם המכריע של הקולות יוצג ע"י ראשי האגודות ורק מיעוט השתתף באמצעות יפויי-כח. סך האגודות המשתתפות עמד על 65 מתוך 69 אגודות בעלות זכות הצבעה.

מכאן יוצא שגם ירושלים רבתי הצביעו עבור נועם צבי

אם יש לך מידע ששיקרו לנו, נשמח לדעת. אף אחד לא אוהב שמשקרים לו.

עדי פרג

New member
אז כתוב...

באותו אתר של איגוד השחייה - (פראבדה...) גם "שכחו" שהם הפסידו בביה"ד ועל זה לא כתבו כלום,
תכף תגיד לי שלא היה בי"ד...
מזל שהיה לנו עד מהפורום שם...
אלכס מספיק !! אין לי כח וזמן לשטויות שאתה מפיץ בפורום הזה.

אלכס 2501

New member
חחחחחחחח, בבקשה, תגלה לנו מה האמת

או שאולי צודק פר אקסלנס בקביעתו לגבי מצבך הרפאי?

(וגם אני טוען שאתה לא בריא בנפשך)

עדי פרג

New member
תשובה לפורום (אלכס ממילא לא יבין)

מי שנבחר ברוב מוחלט כאשר רק אדם אחד מתוך 65 נמנע! בהצבעה, הוא זה שצריך להסביר היטב לכל העולם מה ה"דיל" שעמד מאחרי התוצאה הזו.
(68 היו מספר הרשאים לבחור ולא מספר המצביעים. הצביעו 65 ובכך אכן טעיתי בשרשור למעלה - מה שלא משנה כלל את העקרון!).
רק במדינות חשוכות בוחרים אדם בפעם השלישית לתפקיד ברוב כזה.
האמת שאני מעודכן היטב לגבי ה"דיל" אך מי ששיתף אותי בעניין איננו מאשר לי להפיץ זאת ולא אעשה כן. ממילא התוצאה הסופית מדברת בעד עצמה.
כל בר דעת מבין שמי שנבחר ברוב כזה - מוטב שיתפטר מייד !!
וכל זה גם לא ממש חשוב מאחר וממילא הוא לא יסיים הקדנציה הנוכחית,
read my lips

אני מסכים עם עדי בנושא הזה .

מבלי להכנס לפרטים .מריח רע מאוד . המון זמן זה מריח ככה וגם הרשות השופטת במדינת ישראל חושבת ככה .

עדי פרג

New member
חן - הרשות השופטת תמיד מדברת באנדרסטייטמנט

זהו כלל בסיסי של מערכת המשפט: מציינים עובדות, ומסיקים מהן מסקנות קונקרטיות, בלי סופרלטיבים.
אם במערכת כזו בא שופט ולאחר שמזכה! נאשם (מעבירה על תמרור ד-14 - עניין שולי ביותר), אומר על הנאשם ש"התנהלותו היתה יותר ממכוערת" (כך כתב השופט איזקסון על צבי ), המשמעות היא שהאיש הזה הצליח להוציא את השופט משיווי משקל, וזה לא דבר פעוט. אחרי הכל שופטים רואים עבריינים כל יום והם לא מתרשמים בקלות מהמניירות שלהם. על כן, כאשר בא השופט (איזקסון) ואומר דבר כל כך חמור במקום שבו בעצם היה צריך פשוט לזכות את צבי ובכך לסיים את פסה"ד, תסיק לבד את המסקנות.
וכל הסיפור הזה חן אין לו שום קשר לשחייה או לספורט, אבל יש לו קשר ישיר לשאלה האם איש כזה ראוי לעמוד בראש אירגון אשר מנהיג צעירים להגינות ומצויינות.
(ולא אמרתי כאן אף מילה על השופטת ברון שקבעה על אותו אדם שהוא גורם נזק לשחייה הישראלית, ואף מילה על השופטת פריש שקיבלה (בפרשת קופטי) את טענת ירושלים רבתי שאיגוד השחייה ממשיך להפלות לרעה את שחייני ירושלים רבתי ממניעים זרים, גם לאחר שהשופטת ברון כבר קבעה מה שקבעה).
אין עשן בלי אש ואין מצב ששלושה שופטים, בשלושה ארועים שונים, חשבו שצבי הוא קטסטרופה, ורק 65 ראשי אגודות השחייה (ואלכס..) רואים את האור הבוקע מ"שמש העמים"
על כן חן עד מחר, אני שמח ששיכנעתי גם אותך שהעסק מריח רע, ותאמין לי, זה לא רק "מריח רע" , המצב הרבה יותר חמור ממה שאתה מדמיין.
ואין לזה שום קשר לשאלה כמה מדליות/גמרים יהיו בעוד שבועיים בדברצן. גם אם יהיו השגים נאים (ואני מקוה כך) צבי חייב ללכת הבייתה.
והוא ילך: read my lips

אלכס 2501

New member
על זה נאמר:

לעולם אל תתווכח עם טיפשים - הם יורידו אותך לרמה שלהם, ואז ינצחו אותך עם הניסיון שלהם

myaron

New member
בלי לדעת כלום על האיגוד, אתה צודק

אין שום כבוד בלנצח פה אחד. כבר בתחילת השרשור רציתי לכתוב שזה מתאים לשלטון טוטליטרי.

למעלה