מזל טוב לצבי-קיבל המגיע לו מביה"ד
ביה"ד החליט היום בניגוד לעמדת האיגוד, כי ג'ואן קופטי ראוי להיכלל בנבחרת לאליפות אירופה. לשמחתי אהרוני היה שם 3 שעות כדי לשמוע שלא רק אני אלא גם השופטת פריש השתכנעה שהאיגוד מפלה לרעה את יריבי הפועל ירושלים וכפתה על האיגוד לצרף את קופטי לנבחרת.
עכשיו כבר יש לנו 3 שופטים שהבינו את דרכי הפעולה של יו"ר האיגוד. (ברון, פריש, איזקסון)
אשמח לשמוע ההתרשמות האישית! של אורן אהרוני שנכח בדיון מתחילתו ועד סופו.
ורק לידיעתכם - במהלך הדיון השופטת נתנה רמז עבה לאיגוד שירד מהעץ עליו טיפס ויסכים! לצירוף קופטי אבל ה"גאונים" מהאיגוד התעקשו לקבל פסק דין - אז הם קיבלו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4227538,00.html
כשתקראו הכתבה לעיל, אל תתרשמו מה"ברכות" שהאיגוד בירכו את קופטי לאחר פסק הדין - זה רק עניין של דוברות ודיברור. הם היו יכולים וגם צריכים לרדת מהעץ הזה מזמן ואפילו לא לטפס עליו בכלל.
ריבונו של עולם למה בכלל צריך שופטת מחוזית בדימוס בשביל עניין כל כך ברור ושקוף?
האם זה לא לטובת האיגוד שהנבחרת המייצגת אותנו תהיה הטובה ביותר האפשרית??
האם זה לא לטובת אלכס והפר ??
האם זה לא לטובת כולנו ????
מה בדיוק מסתתר מאחרי ניהול המלחמה הנוראית הזו נגד ירושלים רבתי ???
אני מוכרח להתוודות שכאשר שמעתי לראשונה את "סיפורי בר אור" ואף שכבר הכרתי אישית את מעללי צבי במים פתוחים 2007-2008 , אמרתי לאביו של בר אור שזה לא יתכן ולא אפשרי הטענות שלו, אבל אחרי שראיתי הכל בכתובים אני אומר לכם: בר אור צדק מהיום הראשון, ברון צודקת מליון אחוז ועכשיו גם השופטת פריש צודקת. והאיגוד ישאר עם מי שהם בחרו - כל אחד מקבל מה מגיע לו...
הבחירה בצבי פה אחד ! (למעט אגודת ירושלים רבתי) דומה מאד ל"טענת צ'אושסקו" מפיו של לפיד. הקול קול צבי והידיים ידי מופז...
אם אני טועה אז רק תסבירו לי אתם הכיצד נבחר לקדנציה שלישית פה אחד אותו אדם אשר השופטת ברון אמרה עליו שהפגיעה שהוא פוגע בשחייני ירושלים רבתי מהווה נזק לשחייה הישראלית כולה??
החלטת השופטת פריש בעניין קופטי רק מדגישה כי האיגוד לא למד דבר וממשיך בהתנהלות הקלוקלת שעליה התריעה השופטת ברון ומתאימה לחוות דעתו של השופט איזקסון שאמר על צבי כי "התנהלותו היתה יותר ממכוערת" ??
בין המנחשים נכונה כיצד נבחר צבי בשלישית ועוד "פה אחד" תוגרל הזמנה להצטרף למסדר האבירים שהאלכס מכנה "פנסיונרים",
אני מבטיח לזוכה בהגרלה שאצלנו הוא לא יקבל שום דבר חוץ מכבוד עצמי ויכולת להסתכל במראה כל בוקר.
ומילה אחרונה לאלכסים שתכף יספרו לכולכם שאני שכחתי שהעתירה של סמויליץ בקשר לשליחים 4x200 נדחתה: הדחיה נבעה בעיקר מכך שהובהר שחלק מהאחרים ברביעיה המוצעת אינם מוכנים לאליפות - פשוט מפני שהאיגוד ב"טיפשותו" לא דרש מקרמר/מקס ג'ייבן להכין עצמם לאליפות זו, אף שברור לחלוטין כי לרביעיה זו סיכוי למקום בלונדון (כפי שנבדק כאן ע"י דורון62 - הם כיום פוטנציאל למקום 16 -15 בעולם - וזאת מול התוצאות שהושגו בשנה האחרונה בכל העולם במשחה זה) ובודאי שיש להם סיכוי מצויין להתברג לגמר אליפות אירופה.
מי שמבין קצת שחייה יודע מצויין שנבחרות שליחים הם הדרך הטובה ביותר להקים שלד של נבחרת שממנה גם יגדלו הכוכבים במשחים האישיים.
מי שלא מבין זאת - יושב ב"ועדה המקצועית" של איגוד השחייה.
חבורת אפסים!