מזל טוב לפרג/פלג וחבורת הפנסיונרעים שאיתם

myaron

New member
אם אתה צריך אני אסביר שוב:

נצחונות פה אחד הם נצחונות של דיקטטורים בלבד. אם אין אופוזיציה אז אין דמוקרטיה. מי שמתגאה בנצחון כזה אין לו הבנה בסיסית של איך איגוד (או מדינה, או עיריה) צריך להתנהל.

אלכס 2501

New member
אשריך שאתה כל כך חכם ודמוקטי וגם יודע איך

לנהל איגוד או מדינה או עיריה.

אולי תשכיל אותנו מה בדיוק אתה מנהל?

אני מאמין, שבמדינה שלנו, שבה כולם כל כך חכמים וכל אחד יודע טוב יותר מהאחר מה צריך ונכון לעשות, להצליח לאחד 65 מגלומנים שיצבעו פה אחד הוא הישג כביר

myaron

New member
ברגע שתחשוף את שמך ומה בדיוק אתה עושה

אולי אשקול לעשות אותו דבר.

מאיך שאני קורא אותך בפורום, מתאים לך לסתום פיות בטעון מגוחך של "מה בדיוק אתה מנהל". מזכיר את אלה שסותמים פיות של מבקרי ספורטאים כי המבקרים מעולם לא היו ספורטאים...

בינתיים כל מה שאתה טוב בו זה לטנף את הפורום. פרג אולי עושה אותו דבר, אבל לפחות הוא לא מסתתר. תסלח לי אם הביקורת שלך כלפי לא באמת תגרום לי לשנות משהו אצלי.

אלכס 2501

New member
אני הורה לשחיין/ת בנבחרת ישראל

לא מוכן לחשוף את שם הילדים כדי שלא יתנקמו בהם חבורת המופרעים ש"מטנפים" את הפורום שלך ואתה מגן עליהם ומשתתף איתם פעולה נגד השחיינים שמגיעים לתחרויות באמצעות עמידה בקריטריונים ולא דרך יחסי ציבור ועורכי דין.

למה השאלה "מה בדיוק אתה מנהל" סותמת לך את הפה? אתה בהחלט רשאי לענות עליה

myaron

New member
השאלה הזאת לא רלוונטית

היא רומזת שרק מי שמנהל איגוד יכול להביע את דעתו בנושא. אם זה היה נכון אז רק ליחידי סגולה מותר לבקר פוליטיקאים, וזו כמובן שטות. לעצם העניין, אני מנהל זוטר, אבל -תודה לאל - איני פוליטיקאי. עדיין אני יודע מה מריח רע בעיני, וגם אם הייתי רועה צאן עדיין היתה לי הזכות להביע את דעתי.

מעולם לא הגנתי על פרג. אם כבר, לרוב אני מנסה להתרחק מהויכוחים שלכם. בפעם היחידה שהגבתי אליו התגובה ממש לא תמכה בו...

בהצלחה לשניכם במאבקכם הצודק. אני מקווה שתמצאו פלטפורמה בעלת קצת יותר חשיפה, והעיקר שלא תהיה הפורום היקר הזה, כדי להיאבק בה.

אלכס 2501

New member
בקשר לטינוף הפורום. אשמח כשיגיע הרגע

שמר אורן אהרוני יפסיק לתת במה להשמצות ולשון הרע נגד ענף השחייה ויחזיר את הפורום שלו לעסוק בספורט נטו

apy ape

New member
עושה רושם שאתה יותר בעניין שמר אהרוני

יפסיק לתת במה לדיון וביקורת. אמנם יש כאן משתמש שמעלה ביקורת בצורה פרועה ולא ראויה, אבל אתה מגיב לו באותו צורה, מה שעושה אותך לא פחות גרוע. והכי גרוע זה שאתה מגיב בבוז לכל משתמש שדעתו מנוגדת לשלך. כאילו שצריך להיות אבא של שחיין כדי שדעתך תחשב... אם יש לך תשובה עניינית, תגיב. אם לא, תכבד את דעתם של אחרים. יש הרבה ביקורת עניינית ומוצדקת על איגוד השחייה.

אלכס 2501

New member
הדברים של פרג וחבורתו רחוקים מלהיות "ביקורת"

מדובר בשקרים, עיוותים, הוצאת דברים מהקשרם, לשון הרע ורכילות.
האנשים האלה מונחים ע"י תסביכים, תיסכול, קנאה ונקמנות. הדבר האחרון שמעניין את הפנסנרעים הללו זה טובת השחייה והשחיינים.
אתה וחבריך נותנים להם במה ומשתפים איתם פעולה.

מבחינתנו, ספורטאים והורים של ספורטאים, עדי פרג וחבורתו הם סוג של מחלה ממארת.

אני לא מגיב בבוז. אני כותב ועונה, כמיטב יכולתי, על דברי הבלע שלכם. ואם אתה מרגיש שאני בז לכם אז כנראה זה מפני שאתה חושב שאתה ראוי לכך

apy ape

New member
טעות בידך ידידי

אתה הוא זה שראוי לכל הבוז שבעולם, ע"כ אתה לא מסוגל לתת כבוד מינימלי לזולת. אפילו בניסיון להסביר למה אינך מגיב בבוז לאחרים, יצא לך תגובה נוטפת שטנה. אני מניח שאף אחד בפורום הזה לא יקח אותך ברצינות כל עוד אתה ממשיך בסגנונך, קל וחומר את טענותייך מוצדקות ככל שיהיו לדעתך.

אלכס 2501

New member
תנסה לחשוב רגע

חברך כתב "בלי לדעת כלום על האיגוד, אתה צודק ..."

עם כל הכבוד המגיע, יש גבול לתת רמה שאפשר להפגין. בן אדם, אם אתה לא יודע כלום אז תשתוק. למה להשמיץ אדם בלי לדעת עליו כלום?

כמובן שזה לא מעורר אצלך בוז.

ואולי אתה צודק. לא הייתי צריך לענות לו. אסור לענות לטפשים כי הם יגררו אותך לרמה שלהם.

למה שיפגעו לך בילד?

להפך. כל הכבוד לילד שלך שבנבחרת אני בטוח שכולנו מאחריו.
פשוט יש בעיה באיגוד משפט החליט על כך.
עצם העובדה שאתה מפחד מראה שיש משהו לא תקין . שהאיגוד פוגע בצורה מגמתית האנשים שלא על בסיס תוצאות.

אלכס 2501

New member
כנראה שלמדת מפרג לעוות ולסלף דברים

כנראה שגם אין לך ילדים ואם יש אז אתה לא מחשיב אותם.

אין לי שום פחד מהאיגוד והאיגוד לא פוגע בשחיינים.

אין לי שום כוונה שהילדים שלי יפלו לפה המזוהם של פלג/פרג וצ'יש
תראה איך הם מדברים על מלניק, גניאל, גל נבו ואחרים רק כי נדמה להם שזה יכול לפגוע בנעם צבי

על סמך מה אתה קובע שיש "בעיה באיגוד משפט החליט על כך"?
איזה בית משפט החליט על מה?

אם אתה מתייחס ל-Copy/Paste שעושה פרג שוב ושוב לרשימה של שמות שופטים, אז אתה הזוי בדיוק כמוהו. ולי אין שום כוונה לענות שוב ושוב על אותם דברים.

תחשוב רגע, נועם צבי עומד בראש איגוד השחייה כבר כ-10 שנים ועכשיו נבחר פה אחד לעוד 4 שנים, איך יתכן שבמדינה שלנו שמנוהלת ע"י בתי משפט, נשאר נועם צבי בתפקידו למרות כל ההכפשות של פרג/פלג וחבורת הפנסיונרעים ההזויים שאיתם?
התשובה פשוטה, הכל בלון אויר לא רציני שלא יכול לעמוד בשום מבחן משפטי אמיתי.

דרך אגב, אגודת ירושלים רבתי היא תובעת סדרתית. אמנם במקרה קופטי השופטת בדימוס הכתיבה פשרה. אבל מר פרג הנכבד שכח להזכיר את הרשימה הארוכה של מקרים בהן האגודה הפסידה כמו במקרה יורי סמוייליץ', יניב שניידר ועוד

עדי פרג

New member
כרגיל-סילופים של אלכס

אבקש ציטוט אחד! שבו אני אמרתי משהו על היכולת/ההתמדה/הרצון/הספורטיביות/ההישגיות של נבו, מלניק או גניאל. אין ולא נברא דבר כזה!!
על הראשון (נבו) אכן כתבתי שעדיף שיתרכז בשחייה ולא בפוליטיקה (שיפסיק לנצח רק ערבים). אני אכן ממליץ לו לעשות כן, ולהערכתי הוא למד את השיעור היטב. אין לכך שום קשר להערכתי העצומה כלפי הישגיו הספורטיביים שהם מהמעולים שהיו לנו אי פעם.
על השני (מלניק) מעולם לא היתה לי ביקורת ספורטיבית כלשהי. אכן יצאתי כנגד המעשה הנבזי כאשר הוא ביחד עם אחרים השתלחו בנמרוד בפומבי (לאחר תחרות בודפשט 2010) אך יש להם בעניין זה תירוץ מסויים - האיגוד הסית אותם נגד נמרוד תוך שהוא מציג בפניהם חצאי אמיתות. העובדות המלאות הובררו רק בועדת ברון. באשר לצד הספורטיבי וההישגי מעולם לא היתה לי ביקורת כלשהיא כנגד מלניק וביקורת כזו קיימת רק בדמיון החולני של אלכס. גם אני במקום מלניק הייתי יוצא בלי קריטריון לאליפות אירופה, אם רק היו שולחים אותי. הביקורת שלי כוונה תמיד לאלו ששלחו אותו, וגם זאת לא בגלל עצם שליחתו אלא בגלל ההתחסדות שלאחר מכן במסגרת פרשת קופטי בה האיגוד העז לטעון כאילו הם שולחים שחיינים רק ! אם יש להם קריטריון.
השופטת פריש כנראה מסכימה איתי בנקודה זו ולכן הורתה לאיגוד שלא יתחבא מאחרי החלטות של ועדה מקצועית - כאילו החלטות כאלו חסינות מביקורת שיפוטית. (ראו ההחלטה המצורפת)
על השלישי (אמרי גניאל) - מעולם לא אמרתי מילה אחת רעה - להפך יש לי רק תשבוחות כלפיו וגם כלפי אביו (שלפני כ 13 שנה גם סייע בטיפול בבן משפחה שלי בביה"ח סורוקה, במסירות אין קץ).
ולידיעת הפורום:
לגניאל ג'וניור יש חלק חשוב וחיובי מאד בהחלטה של השופטת פריש בפרשת קופטי:
באופן פורמאלי הנימוק העיקרי של ביה"ד לקבל את בקשתו של קופטי, היה כי גם גניאל עצמו הגיש תגובה ובה הוא הסכים כי ראוי לאפשר לקופטי לשחות 100 חזה באישי, ולהחליט על השליחים לפי התוצאה באישי (בדיוק מה שקופטי ביקש).
אני רואה בהודעתו זו של אמרי גניאל התנהגות ללא דופי, ספורטיבית, מקצועית והגונה.
ולמה האיגוד המשיך להתעקש שלא לקחת את קופטי גם לאחר שראו את תגובת גניאל ??
רק לצבי הפתרונים.
באשר לסמויליץ, אכן קשה לביה"ד להתערב בשיקול דעת המאמן הלאומי הטוען כי לנבו יש למחרת 400 מ"א והוא רוצה לשמור אותו "טרי" למשחה זה וכי המחליף הפוטנציאלי (מקס ג'ייבן) איננו מוכן לתחרות (דברים שנאמרו בדיון אך לא מופיעים בפסק הדין בן 2 השורות).
אלא שזוהי מציאות שהאיגוד יצר בטיפשותו (או ליתר דיוק לא בגלל טיפשות, אלא בגלל רישעות וכדי להימנע ממצב בו שוב תהיה נבחרת שליחים עם 2 שחייני ירושלים רבתי - דבר בלתי נסבל אצל צבי)
צבי הוא גם זה שצריך להסביר כיצד בדיוק הוא דאג לקבל 64 מתוך 65 קולות בהצבעה ומה הובטח למי כדי להגיע לתוצאה הזו.
תוצאה כזו בבחירות לאיגוד, רק מחזקת את דברי השופטים לפיהם א. "התנהלותו היתה יותר ממכוערת" (איזקסון) ב. הוא הפלה לרעה את שחיינים על פי מוצא אגודתי וגרם בכך נזק לשחייה הישראלית כולה (ברון). ג. הנסיון להחביא החלטה "פוליטית" בעניין קופטי, במסווה של החלטה מקצועית איננו מקובל על ביה"ד (פריש).
כרגיל אלכס מעקם את המציאות עד אין קץ.
זה לא יעזור לו. צבי ילך הביתה, וכדברי השיר: אם לא מחר, אז מחרתיים

אלכס 2501

New member
זה נראה שאתה חי במין סוג של הזייה. לך דחוף

לטיפול.

נראה שבעולם שבנית לעצמך לוקח לנעם צבי כבר כ- 10 שנים להגיע הביתה ועכשיו האריכו את דרכו בעוד 4 שנים

אני מאחל לך עוד הרבה שנים עם נעם צבי למרות שנראה שבקרוב לא יהיה מנוס אלא לאשפז אותך

נועם צבי הוא יו"ר איגוד השחייה הטוב ביותר שהיה אי פעם. אין פלא שכל האגודות בחרו בו פה אחד ל-4 שנים נוספות

גל נבו הוא השחיין הטוב ביותר שהיה למדינה, הוא עולה בכמה וכמה דרגות על בר-אור חביבך והוא צודק בדבריו "כל ישראלי יודע שצריך לנצח ערבים".

דרך אגב, מקס ג'ייבן עדיין שייך להפועל ירושלים. איך זה מסתדר עם ההזייה שלך? ועוד דבר, שכחת לספר שהוא פרש משחייה ועוסק בכתיבת שירים.
אבל, למה לקלקל סיפור קונספירציה יפה עם העובדות?

עדי פרג

New member
תראו מה אלכס כותב כשאני מבקש בסה"כ ציטוט...

בתגובה לדברים כאילו אני פגעתי אי פעם בגניאל, נבו ומלניק, ביקשתי ציטוט אחד פוגע או ביקורתי .
במקום זה אלכס שוב מאבחן אותי מבחינה רפואית...
נו טוב, כולם כבר הבינו כאן במי מדובר.
ודרך אגב, "המשורר" (ג'יבן) דוקא שחה לפני כחודשים 200 חתירה בתחרות בלונדון ואפילו לא רע (1:52 )
אבל איש לא איתגר אותו לשליחים (למרות שב 2008 דווקא לקחו אותו לאליפות אירופה בלי קריטריון כי הוא הרי מהפועל ירושלים)
והסיבה שלא איתגרו אותו ידועה היטב - כי זה לשליחים עם 2 שחיינים מרבתי - דבר בלתי נסבל...
ואח"כ המאמן הלאומי בא לועדה המקצועית (ולביה"ד) ומסביר למה אין לנו שום סיכוי עם רביעיית שליחים 4x200 כי ג'ייבן לא התכונן לאליפות אירופה ולך תסביר שבעצם הבוס שלו (צבי) הוא שדאג ליצור את המצב הזה.
ככה זה עם אלכס - העובדות לא חשובות ומי שלפני חודשיים הגיע במיוחד לתחרות בלונדון - אצלו הוא בכלל "משורר".
ומי שחושב שאני סתם ממציא סיפורים יעיין בבקשה בתוצאותיו של ג'ייבן מתחילת חודש מרץ:
http://isa.one.co.il/General/Article.aspx?id=4843&siteId=8&isEgood=1
ככה זה עם אלכס - העובדות לא רלוונטיות - רק הסיפור שהוא מספר לעצמו חשוב.

אלכס 2501

New member
אתה אדם לא בריא בנפשך. השנאה שולטת בך

ברור שאתה לא מבין שאתה פוגע בשחיינים. זה לא אכפת לך בכלל מי נפגע בדרך. כל מה שאתה רואה זה נעם צבי שצורב לך בעיניים

לאחרונה גם מינית עצמך כהנהלת צללים של האיגוד

אתה זה לא הבעיה. הבעיה היא כל אותם רפי השכל שקונים את הסיפורים שלך ומאמינים בהם מבלי לבדוק את העובדות.

לאחרונה יש כאן טפשים שאומרים ש"מערכת המשפט קבעה". אם באמת מערכת המשפט הייתה מצדיקה 1% מההזיות שלך, נעם צבי היה מזמן בבית הסוהר ובוודאי שלא עומד בראש האיגוד.

פתאום אתה "מגן" על מקס ג'ייבן. חבל שאתה לא יודע שמקס ג'ייבן מתגלגל מצחוק בכל פעם שמזכירים אותך ואת חבורת הפנסיונרעים שלך

אתה הרי יודע שאצלנו לא אומרים "אל תהיה טיפש". אצלנו אומרים "אל תהיה פרג".

אלכס 2501

New member
אולי הגיע הזמן שתמצא לך קורבנות אחרים ?

בשחייה כבר כולם יודעים שאתה איש אומלל וחולה

למעלה