מזל טוב לפרג/פלג וחבורת הפנסיונרעים שאיתם

BentzWatchJudo

New member
אלכס תאשים רק את עצמך...

אלכס תאשים רק את עצמך בכל הקשור למה שקורה פה בפורום ולכך שיש יותר גולשים שמתבטאים נגדך ופחות גולשים שמתבטאים נגד עדי.
אם תנסה להיזכר הערתי לך כבר מזמן, מהרגע הראשון שהתחלת לעשות הבחנות רפואיות ונפשיות על גבי הפורום. קודם כל זה נגד האינטרס שלך, אתה יוצא עלוב ולפחות אני מיד באותו רגע מפסיק להתעניין ביתר הטיעונים שלך (ואני כבר לא מדבר על העוול שאתה נותן לו יד לציבור שלם שלא עשה שום רע. מחלה נפשית היא בסה"כ מחלה כמו כל מחלה אחרת. זה נכון יש לציבור המתמודדים עם מחלות נפש סטיגמה רעה בציבור אבל זאת סטיגמה שגויה וכל מי שמכיר את הנושא מקרוב יודע זאת).
תראה גם עדי הוא לא מלאך בהתנהלות שלו פה בפורום, אבל ההתנהגות שלך פשוט ממסכת את זה.
אף אחד פה הוא לא רפה שכל ולא טיפש, למה אתה משקיע ומנסה לשכנע על גבי הפורום אם אתה חושב שאנחנו רפי שכל או טיפשים? זה חסר טעם.

תראה בהתנצחויות בינך לבין עדי יש אי דיוקים של שני הצדדים, סה"כ נראה לי שמה שהתכוונת לכתוב בתגובה הפעם ובהרבה תגובות קודמות שלך שלא בית משפט פסק נגד נועם צבי אלה ועדות בראשות שופטים בדימוס (אם אני לא טועה עדי גם מצטט דברים של שופט במשפט שלא קשור לאיגוד השחייה אלה לנושא אחר, משפט שבו צבי יצא זכאי) ובפעם האחרונה בית הדין של איגוד השחיה.
כל כך מסובך פשוט לכתוב את זה? אתה יכול להכין קובץ במחשב עם התשובה הזאת ולהעתיק ולהדביק כל פעם שעדי רומז אחרת במקום לדרדר את הדיון לתת תרבות שפוגעת קודם כל באינטרסים שלך ובאינטרסים שאתה בא לקדם.

אלכס 2501

New member
אני מצפה שאנשים אינטילגנטיים ושוחרי ספורט

היו צרכים מיוזמתם להשתיק את השרץ הזה.

אל תצפה ממני לכבד פורום שלא מכבד את הנושא לשמו הוא קם.

אין לי שום כוונה להתפלפל איתו על פרטי הפרטים של השקרים וההזיות שלו. אני מצפה מאנשים אינטיליגנטיים שידעו להבחין בעצמם בין אמת לשקר.

אם אתה יודע להבחין בשקרים שלו בקשר לשופטים בדימוס וראית שחלק מהחברים כאן קונים את השקר הזה. מדוע אתה לא ענית לו?

תחליטו אתם אם הפורום הזה עוסק בספורט או בשקרים, הזיות והשמצות

עדי פרג

New member
כרגיל: אצל אלכס סופרלטיבים ואצלי עובדות

העניין הזה כבר שלוש שנים הולך בדיוק בצורה הזאת: אני מצביע על עובדות ואלכס במקרה הטוב טוען שאני שקרן ובמקרה הפחות טוב מנתח את בעיותיי הרפואיות. כשאני מבקש ממנו עובדות התומכות בטענה שאני שקרן - הוא מתחיל לנתח את מצבי הנפשי... ועוד טוען כי
מאחר ואני עקבי בטענתי, אדגים אותה משרשור זה עצמו: אלכס טוען שאני "שרץ" ו"שקרן" וכי "אין לי (לאלכס) שום כוונה להתפלפל איתו על פרטי הפרטים של השקרים וההזיות..."
אני בסה"כ הצבעתי על כך שלמרות שאלכס טען כאילו מקס ג'ייבן עבר לתחום כתיבת שירים ולא מתאמן בשחיה, מסתבר שרק לפני חודשיים ג'יבן דוקא השתתף בתחרות בלונדון ואפילו שחה שם לא רע.
המתעניינים יוכלו למצוא גם את הלינק המאשר את דברי אלו, ראו בשרשור למעלה.
כשאין תשובות ענייניות וכאשר 2 שופטים קבעו עובדתית שהאיגוד/העומד בראשו אינם פועלים לטובת השחייה הישראלית, ושופט נוסף אף ציין את ההתנהלות ה"מכוערת" של היו"ר, באמת שאין ברירה לאוהדיו של היו"ר אלא לתקוף אותי כאילו אני זה הבעיה.
זה נמשך כבר שלוש שנים ואולי באמת הגיע הזמן שאהרוני ישים לזה קץ..

אלכס 2501

New member
תוסיף גם את מקס ג'ייבן לרשימת האוייבים שלך

לפני חודשיים הוא שחה ועכשיו כבר לא.

מקס ג'ייבן ניסה לחזור לאולימפיאדה, לא עשה קריטריון ואיבד עניין.

על מה כאן הויכוח?

איך אפשר להתווכח עם אחד כמוך שיודע מה קורה במוח של כולם יותר טוב מהם, כמובן אם זה פוגע בנעם צבי

עדי פרג

New member
אין לי אויבים, רק ידידים

את מקס ג'יבן אינני מכיר כלל ומעולם לא כתבתי מילה רעה עליו וגם לא אעשה זאת.
טענתך שג'יבן "איבד עניין" היא בדיוק לב הבעיה:
אם רק היו מציבים לו את השליחים באליפות אירופה כיעד (שדרכו יש סיכוי מסויים להגיע גם ללונדון) סביר מאד להניח שהוא לא היה עובר לתחום השירה והפרוזה 4 חודשים לפני לונדון וחודשיים לפני דברצן.
תשומת הלב שאלכס כלל לא עונה לטענות שלי אלא כל פעם מחרחר עוד איזה קשקוש.
הויכוח איתו באמת חורג מכל פרופורציה ומבחינתי הוא ה-ס-ת-י-ם.

אלכס 2501

New member
ואם אתה רוצה עוד מספר עובדות. אז בבקשה

השופטת בדימוס פריש קיבלה את הטעונים של הועדה המקצועית של האיגוד במקרה יורי סמוייליץ' (דחתה את הטענות של ירושלים רבתי) ואילו במקרה קופטי קיבלה את הפשרה שהציעו השחיינים קופטי וגניאל וזאת בניגוד לעמדת הועדה המקצועית של האיגוד והמאמן הלאומי.

אין קשר לנעם צבי ולא פסקה דבר נגד או בעד נעם צבי ובוודאי לא קבעה שהוא לא ראוי. הכל שקרים והזיות שלך

אין לי ספק שעכשיו תציף אותנו בים של מילים להסביר לנו שהשמש זורחת בלילה והירח מאיר את היום ושנעם צבי הרג את ארלוזורוב

עדי פרג

New member
אני אסביר לפורום (עם אלכס לא אתווכח)

שום דבר עקרוני באיגוד השחייה לא זז בלי אישור/הנחייה של צבי. ככה זה עם דיקטטורים שנבחרו ב64 מתוך 65 מצביעים וככה זה היה עם צבי מהרגע הראשון. מאחר שאני מכיר אותו אישית ובתמימותי אף ניסיתי לעזור לו ולאיגוד ב2007 עת התנדבתי לכהן כיו"ר ועדת מים פתוחים, הדברים שאני אומר כאן הינם מהיכרות אישית ולא ספקולציה כזו או אחרת.
העובדה שהועדה המקצועית ניסתה להסתתר עתה מאחרי נימוקים מבישים!! מדוע לא לקחת את קופטי (נימוקים שביה"ד לא קיבל!) רק מחזקת את הסברה שנמוקים אלו הונחתו !! על הועדה, וזאת מאחר ואף איש מקצוע לא יבחר בשחיין הפחות טוב לשחות משחה כלשהו !! .
לי אין שום הסבר אחר כיצד הועדה המקצועית הגיעה למסקנותיה המבישות מלבד "הוראה מלמעלה" להגיע לתוצאה שקופטי יורחק מהנבחרת. ההוראה הזו - גם אם לא ניתנה במפורש - מהווה את "רוח המפקד" באיגוד השחייה מזה שנים, ואנשים שם יודעים היטב באיזה צד מרוחה החמאה ולא ימרו את פיו ורוחו של "המפקד".
מאחר ואלכס בתגובתו האחרונה מתיימר להביא לפורום עובדות, הנה העובדות החשובות באמת: השופטת ברון קבעה כי ראשי איגוד השחייה מפלים לרעה את ירושלים רבתי ובכך גורמים נזק לשחייה הישראלית כולה, השופטת פריש דחתה את נסיון האיגוד (צבי!) להתחבא מאחרי ה"ועדה המקצועית" והשופט איזיקסון קבע כי "התנהלותו (של צבי) היתה "יותר ממכוערת".
כפי שכבר הסברתי בעבר, העובדה שערעורו של סמויליץ נדחה נבע מההסבר של המאמן הלאומי כי הוא מעדיף לשמור את נבו טרי ל400 מעורב אישי (למחרת משחה השליחים) ומכך שג'ייבן (שיכול להחליף את נבו בהצלחה) איננו כשיר לתחרות. ואולם כבר הצבעתי על כך שהעובדה שג'יבן הפסיק להתאמן (לטענת אלכס) חודשיים לפני אליפות אירופה הינה בעלת קשר ישיר להחלטה המוקדמת שלא לשלוח נבחרת שליחים ל 4x200 ואף הסברתי שהמניע לכך איננו ספורטיבי כלל שכן לנבחרת כזו יש סיכוי ריאלי לגמר!! באליפות אירופה. במצב שנוצר אכן ביה"ד לא יכול היה לכפות על המאמן הלאומי לשלוח נבחרת שאיננה מאומנת אך כאמור מי שייצר את הסיטואציה הוא האיגוד במו ידיו.
ועכשיו אלכס יגיד לכם שאני "הזוי" וחולה בנפשי.
אני מציע שאת הטענה הזו יפנה אלכס לשלושת השופטים הנכבדים (ברון, פריש,איזקסון) מאחר ואני מסתמך על מה שהם קבעו!

אלכס 2501

New member
מר BentzWatchJudo, תקרא בבקשה ותשפוט בעצמך

יש טעם בכלל להתווכח עם האיש החולה הזה על עובדות?

הוא חיי בעולם הזוי משלו. הכל אצלו בנוי סביב השנאה לנעם צבי ושום עובדה לא תקלקל לו את האמת החולנית שלו

BentzWatchJudo

New member
תשובה לאלכס

למרות שלעיתים זה נראה אחרת אני לא בא לפה בשביל לריב ולהתנצח עד אין סוף ולכן אני בדרך כלל נמנע מלהגיב בשרשורים מסוג זה ולא מגיב בכל פעם שצץ אי דיוק של אחד הצדדים (זה קצת מצחיק, דווקא כשאני מגיב ומצביע על אי דיוק אתה בא אליי בטענות).
בתור חבר פורום אין לי שליטה במה יעסקו הדיונים בפורום. אני יכול לפתוח דיון בנושא שנראה לי מעניין, יכול להגיב בדיונים אחרים אבל לא יכול למנוע (וטוב שכך) דיונים בנושאים אחרים.
אופוזיציה וביקורת על כל גוף או אדם היא דבר חיובי בעיני. היא מחייבת את הגוף או האדם לנהוג בשקיפות ובמשנה זהירות בגלל הידיעה שיופנה זרקור לכל טעות שלו.
אם תשאל את דעתי האסטרטגיה של להשמיץ, לקרוא בשמות גנאי ולהדביק אבחנות רפואיות לפרג באופן אישי וליתר האופוזיציונרים לא עובדת ועושה רק נזק לך ולאיגוד השחיה.
אני ממליץ לך להתייחס באופן ענייני לטענותיהם, להראות איפה הם טועים ולא מדייקים וגם במקרים נקודתיים שהצדק עימם להודות בטעות (אין אדם או גוף שלא עושה טעויות, החוכמה להודות בהן ולהפיק לקחים) ולהבטיח לעשות הכל שמקרים כאלה לא יחזרו.

אלכס 2501

New member
איך אפשר להתווכח עם בוק?

הוא לא מכיר את מקס גייבן, בנה איזו שהיא הזייה בקשר אליו וממשיך להתווכח עד אין סוף

כך נוהג אדם בריא בנפשו?

BentzWatchJudo

New member
אני ינסה לענות שוב

קראתי את התשובות האחרנות שנתת לפרג. מבחינה עניינית אלה תשובות טובות אבל כשאתה מתבל את זה בשמות גנאי, השמצות אישיות ואבחנות רפואיות אתה שופך את הדלי שהרגע מילאת, אף אחד לא שם לב שענית תשובה עניינית וראויה ולפחות אצלי אתה מאבד נקודות זכות וצובר נקודות שליליות באופן מיידי.

העיר לך משהו אחר השבוע ואני חושב שהוא צדק, כדי להביע דעה או ספקולציה על גבי הפורום לא צריך להיות בעל קשר אישי עם הספורטאים, די ברור פה לכולם שאם חבר פורום זה או אחר מעלה ספקולציה זה כנראה לא על סמך שיחה אישית עם הספורטאי.

BentzWatchJudo

New member
אני אנסה*....

תיקון טעות כתיב

אלכס 2501

New member
ואני אנסה להסביר לך

התשובות שעניתי הפעם היו חד פעמיות ולכבודך בלבד. אין לי שום כוונות להתווכח עם האיש החולה וההוזה הזה

האיש הזה מונע ע"י שנאה חולנית, תיסכול ויצר נקמנות. לא צריך להיות פסיכיאטר כדי להבין שהוא סובל מבעיות נפשיות חמורות אותן הוא מביא לכאן ומשליך על נעם צבי והשחייה כולה.

אין בדברים שלו שום ביקורת אלא שקרים, סילופים והשמצות בלבד

לא מקובל עלי שהפורום הזה מאפשר את הדברים האלה כאן. לדעתי, אנשים שמתיימרים להיות שוחרי ספורט היו צריכים להוקיע אותו מזמן

אם אתה איש שהאמת חשובה לו, שמות גנאי לא אמורים להוסיף או לגרוע מהאמת. אם בגלל שמות גנאי אתה מתעלם מהאמת. סליחה, הבעיה היא שלך

בקשר לחולה נפש, במקרה הזה זה לא נאמר כגנאי. לצערי זאת האמת לאמיתה

doron62

New member
אלכס מזל טוב...

אני מבין שהוסמכת כרופא פסיכאטר ..........מתי טקס ההסמכה כשי שנוכל לכבד אותך בנוכחותנו......... ושוב זר פרחים :)

עדי אל תערב אותי

אני לא מהאו"ם אבל אני אפילו לא ידעתי שיש דיון
שלחו אותי לצלם (הפנו אותי בטעות גם לבית המשפט בפ"ת ובסוף זה היה מקום אחר)
יכולתי לעשות כמה קליקים וללכת, אבל בסוף החלטתי לשבת שם קרוב ל-4 שעות ולשמוע את הצדדים (למרות שהיו לי עוד 20 דברים לעשות)
חוץ מזה הדיון יכל להסתיים בחצי מהזמן אם רק היו מדברים ת'כלס

בשורה התחתונה עוד שבוע וחצי אליפות אירופה ותתחילו לדבר על זה
אמן וכל ה-16 שיצאו ישיגו קריטריון אולימפי

עדי פרג

New member
" חוץ מזה הדיון יכל להסתיים בחצי מהזמן

אם רק היו מדברים ת'כלס". ???
תכלס היו צריכים לדבר בלי בית דין!!
למה צריך בי'ד בשביל עניין כה שקוף וברור??

לא מכיר עיתונאי אחד שחושב שאין עסקנות באיגוד

השחיה ושהכל שם מקצועי נטו.
זאת נאיביות מטורפת או גניבת דעת לבוא ולטעון שהכל שם מצויין ושהשחיה במצב הכי טוב איי פעם.
בשורה התחתונה המצב של השחיה מתקרב למצב של האתלטיקה- 3 שחינים בלבד עשו קריטריון (ונניח יהיו 6) לעומת 10 בשנת 2000
שחיינים שלוקחים מדליות בגיל נוער (בורוכובסקי, תומרקין ) לא מצליחים להתקדם.
בורוכובסקי התחרתה עם אוטיליה יידז'ייצ'אק והשיגה תוצאות זהות בגיל 15. כעבור 5 שנים אוטיליה שחתה יותר מהר בכמה שניות.
את תומרקין "מכינים" לריו 2016 כי הוא "צעיר מדיי". אבל הוא כבר בן 20 ובשחיה גיל 20 הוא הרבה יותר הישגי מגיל 24 הווה אומר שסטטיסטית רוב המדליסטים בתולדות האולימפיאדה היו בגיל שקרוב יותר לגיל 20 מאשר ל24.
עוד גניבת דעת...

nitsansh

New member
עם הקריטריון שהיה ב-2000 גם הפעם היו יכולים

להיות 10 שחיינים...

למי ששכח או לא ידע את יוסף...
בסידני היו 2 נבחרות שליחים שלא היו צריכות להשיג קריטריון בינלאומי, והקריטריון למשחים האישיים היה גמר באליפות אירופה שהיתה דלת משתתפים בלי קריטריון זמן...

למעלה