מזל טוב ל...

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב ל...

מדינת ישראל!! שיהיה לה המון מזל טוב ועד מלא שנים טובות של שגשוג והצלחה בכל התחומים! שתישאר שלמה וצוהלת, ושלא תהיה מפורקת ועם מלחמות :) ושוב - מזל טוב!
DDD:

Wrath Within

New member
חג שמח!!!../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo116.gif../images/Emo11.gif

תעשו חיים, תחגגו עם המשפחות שלכם והחברים כי באמת מגיע לנו :]

okep

New member
../images/Emo40.gif אע , היה כזה סטייל :>

כמובן שמזל טוב וזה .. ^^ מי היה בתל אביב O: ? היה כזה טוב :> כי זיקוקים , אנשים טיפשים ותפוחים ממסטלים לא הולך טוב ביחד D:D:

Hadar way

New member
../images/Emo207.gif איפה הייתם ומה עשיתם?

הייתי ברוקע"צ היה חביב ביותר... בעברי לידר+הפיל הכחול+ הלהקות הצעירות שהיו מסביבם פרשתי ללשמוע קיס, סיק איירוני וסקס פיסטולס באייפוד של חברה שלי. ויובל מנדלסון חמוד.. חבל שהוא לא היה שיכור גם השנה LOL ושהיה יוני רצתי בצרחות קדימה. נו טוב יוני

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו מגניב לך , היית ברוקעצ .

אוף אני כמעט הלכתי עם חברה שלי שגרה קרוב , אבל אז .. אוף . אבל היה כיף גם בכיכר רבין . היו מלא זיקוקים Oם . יוני
.

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , לא נורא D:

שנה הבאה תבואי לכיכר :>

NoAmItA ChAn

New member
היו מלא אנשים וקצף? XP

הזיקוקים היו יפים! D: (ראינו מהבית) ואני שמחה שנהנית ^____^

okep

New member
../images/Emo40.gif ספרי שלג , ../images/Emo69.gif

איככ , הייתי עם מחליק , ואנשים ריססו כאילו אין יום העצמאות שנה הבאה ;; הזיקוקים היו מדהימים ! והיו מלא נכון ? O: אבל כל פעם חברה שלי (אגב , נסעה אלי מפרדס חנה) ברחה כי היא נורא פחדה . זה היה נורא מצחיק לראות אותה בורחת לסלון בזמן שאנחנו צופים בזיקוקים מהחלון קילומטרים משם

NoAmItA ChAn

New member
מה XDDDDDDDDDD

רגע, למה היא ברחה בריצה! כולה זיקוקים, לא? O: ואני זוכרת. יש לי טראומות מהספריי שלג בכיתה ח'. עכשיו אני בי"ב. לול P:

okep

New member
../images/Emo40.gif חחח היא נורא פוחדת שיפול

עליה משהו מהזיקוקים .
אכן בעיה קשה הספריי הזה O:

okep

New member
../images/Emo40.gif מגניב לכם .

בסוף היה את הגיטר הירו ?

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , שווה D;D;