מזל טוב ל...

אהה, איזה סתומה אני ../images/Emo223.gif

קוראים לשיר בוני וקלייד.
כ''כ.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחח קראתי מקודם את ההודעה ההיא

ואני כזה 'מה עובר עליה? לשיר קוראים בוני וקלייד'
עדי אני חושבת ששמו לך משו בקולה בפאב וזה משפיע עד היום XD

גם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

חחח ונזכרתי בעוד ציטוט מצחיק של הבחור הזה אני: "איזה עקשן אתה, תוותר" הוא: "אני אוותר, אבל שתדעי לך ששנינו מפסידים. בעיקר את, אני שווה הרבה"
אני: "אני בטוחה.. לא נורא, אני אחיה" הוא: "לא, את תמותי באמצע יום"
למרות הכל היה בו משהו חמוד.

Because Of May

New member
חחח נשמע שהיה נחמד ביותר! ../images/Emo109.gif

שמחה שנהנית
. ובאמת שירים טובים... ולא משנה כמה דפוק הבנאדם שמתחיל איתך, אין ספק שזה מעלה את האגו (-:.

חח להפך. ../images/Emo223.gif

הוא אמר לי שאני יפה, ולא מספיק שאני לא מאמינה לאנשים שאומרים לי את זה בכללי, לו ספציפית לא האמנתי בכלל.
וכן, קארין, זה היה פשוט כיף. הוא עושה לי 'תביאי יד' ~מחזיק לי ת'יד סטייל רומנטיות~ 'סתכלי לי בעיניים' ~אחרי כמה שניות אני מתחילה לצחוק~ 'אין, זה לא עובד עליי' -הוא: 'לא?' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת? קצת חבל שהפעם הראשונה שישבתי ככה עם בחור לבד ודיברתי איתו, הייתה כזו מזויפת. קצת תוהה אם זה ככה כל הזמן, עם כל אחד. למרות שאין צורך לדאוג לי, טוב לי לבד.

Because Of May

New member
תאמיני לי, ../images/Emo109.gif

יש הרבה בחורים נחמדים אי שם בחוץ, ואנחנו נמצא אותם. והם יהיו בלי יותר מידי תסביכים, וזה גם לא יהיה מסובך כ"כ "להשיג" אותם... טוב די, גלשתי. בכל אופן, באמת שיש בחורים נחמדים... בפאבים ומועדונים הם בד"כ מחפשים סטוצים, אבל לא כולם ככה...
.

Because Of May

New member
חג שמח ומזל טוב../images/Emo8.gif.../images/Emo116.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif. ../images/Emo109.gif

למעלה