מזל טוב ל...

Because Of May

New member
חבל שלא נשארת לשמוע את סאל חרדלי. ../images/Emo109.gif

להקת הפאנק הצעירה הטובה ביותר כיום בישראל. ממ, הייתי בחוף הצוק עם חברים, עשינו על האש, היו מלא שיכורים אבל היה נחמד ביותר... הבאנו גיטרות וגנרטור ככה שהייתה גם מוזיקה... הדבר היחיד שביאס היה לטפל (שוב) בחברה טובה שלא יודעת לשתות בשיט. נמאס לי מזה, אם אין לכם קיבולת טובה- אל תשתו יותר מידי! די! חבל רק שאני לא יכלתי לשתות, בטח הייתי נהנית יותר. לא נורא, יש את ל"ג בעומר כפיצוי
. אה, וב-8:30 נכנסתי למיטה. קמתי ב-5, שברתי את השיא שלי נראה לי ><".

NoAmItA ChAn

New member
איזה שיא? O:

ואת צוחקת עליי. יש כזאת להקה שנקראת "סאל חרדלי"? XDDDDDDDDD זה לא ההוא מהמשחק "הרמז"? XDDDDDDDDD

Because Of May

New member
חחחחח כן זה משם! ../images/Emo109.gif

. די נו, הם להקת פאנק ממש טובה
. והגיטריסט שלהם הוא גם גיטריסט של להקה מהשכבה שלי... XD. ושברתי את השיא ב"לקום", נראה לי שזו השעה הכי מאוחרת שקמתי בה... למרות שהייתה לי הפסקה של חצי שעה באמצע (קמתי אחרי 5 וחצי שעות וכבר צחצחתי שיניים והכל, ואשכרה חייתי באשליה שאני אחזיק ככה עד הערב XD). למרות שבלישון זה לא השיא שלי, ישנתי רק 9 שעות. השיא זה 15 :).

NoAmItA ChAn

New member
מה! XDDDDDDDDD

תהיי בריאה, זה מה שיש לי לומר! השיא שלי בלישון זה 12 שעות נראה לי..? בכלל, אני לא אוהבת לישון יותר מדיי XP

Because Of May

New member
חח אני חולת שינה ><". ../images/Emo109.gif

בימים רגילים אני קמה מעצמי אחרי 9 שעות שינה, משהו כזה... וה-15 זה היה אחרי בוםבמלה, אפשר להבין אותי! ;;
.

Because Of May

New member
היה מקום לזוז בכלל? ../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

בסילבסטר היה סיוט, הבטחתי לעצמי שאני לא חוזרת לשם יותר...

STEMINEM

New member
טוב עשית

המבוגר שאסף שם ת`בירות מהרצפה בשביל פיקדון קנה היום וילה בפיתוח... לא מצחיק

NoAmItA ChAn

New member
זה דווקא ממש מצחיק XDDDDDDDDDD

כלומר, מה שאמרת. כל הזיהום הזה לא מצחיק בכלל!

STEMINEM

New member
חחח

אולי זה ספציפית לא.. אבל קרו שם דברים שאת משתינה יומיים מרוב צחוק סטלנים שעושים סמים מתנהגים כאילו שתו פעם ראשונה ועוד מגוון של יצורים מהתחת שלא מבינים לאן הגיעו ומלא חברים שלא ראיתי מכיתה ו' והמספר הבא בסדרה שלך בחתימה זה 144

okep

New member
../images/Emo40.gif כמה שנים לא הייתי

בפלורנטין . יואו > < נהנת בסוף ? :)

STEMINEM

New member
זה היה מבולגן, המוני ולא ברור עם טעם של עוד

טעם של גולדסטאר.. או שזה היה היינקן חח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהייתי בחיפה עם חברות חח

חברה אחת הסיעה אותי לחברה אחרת, שם ישנו~ בהתחלה סתם היינו גיי ונצנצים כהרגלנו ואז רצינו ללכת למתחם איפה שיש את הזיקוקים~ אבל חברה שלי [זאת שהסיעה אותי] לא רצתה אז היא התלוננה כל הדרך ויצאנו מאוחר אז פספסנו אותם >< אבל אז הקריין אמר שיהיה עוד שעה עוד מטח אז כבר נשארנו שם~ [וכמובן שחברה שלי המשיכה להתלונן] בתאכלס לא עשינו כלום חוץ מלשבת שם, לצחוק על ערסים קטנים ולנסות לגרום לחברה שלי להפסיק להיות מבאסת~ ואז היו את הזיקוקים ושלושתינו עמדנו ובהינו ועשינו קולות מפגרים~ ואז חזרנו לבית של חברה שלי ואמ. לא זוכרת מה עשינו~ אבל בערך ב1 בלילה החלטנו שבא לנו מנגל [כי כבר קנינו את האוכל נוXD] אז עשינו ושיחקנו משחק ממש מפגר וממש כיפי וממ... זהו~ וחברה שלי שהסיעה אותי הייתה צריכה לצאת ממש מוקדם אז בסוף החלטתי להשאר אצל חברה שלי שאצלה ישנו ולקחת רכבת במקום. היה כיף. D: ........ חפרתי. סורי. XD

NoAmItA ChAn

New member
שמחה שהיה לך כיף D:

איך היו הזיקוקים? וחשבתי שאנחנו היחידים שהשמענו קולות מוזרים בזיקוקים XDDDDDD חברות שלי ואני עשינו כל הזמן: "הוווו! האאא! יאאא! היייי! אוייייי!" וכו' XPPP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיה מנצנץ../images/Emo23.gif

חחחחח כל פעם שהיו זיקוקים ירוקים אני כזה "הוו שייני D:" כי ירוק זה הצבע הרשמי של שייני [הלהקה] ושייני זה גם נוצץ אז...... כן.
[וכשהיה בכחול התלהבתי כמובן כי זה הצבע של סופר ג'וניור, ואדום כי זה הצבע של DBSK~ השאר סתם היו יפים
]

הייתי בפאב 'לגנסקי' בנתניה :) ../images/Emo223.gif

היה ממש כיף. הייתה מוזיקה מעולה!! להלן שירים שאני בטוחה שכולכם אוהבים [שדרך אגב, יהיו גם השירים שלי בסלקציה
]: Queen - Don't stop me now Queen - Bohemian Rhapsody Red hot chili peppers - Around the world Guns 'N Roses - Paradise city Gorillaz - Feel good inc
Michael Jackson - Don't stop 'til you get enough Rage agaisnt the machine - Killing the name
Bill Medley & Jennifer Warnes - (I've Had) The Time Of My Life קובי פרץ - בלבלי אותו
נמנמ, רקדתי מלא עם החברות ועם אנשים שאני לא מכירה/הכרתי באותו רגע
יש שם ממש אחלה אנשים, למרות השתיה והאלכוהול, הם נשארו שפויים;] והיה אחד שהתחיל איתי, טוב, שמעו, זה היה פשוט הורג.
ממש אין לי כוח לחפור, כי זה די ארוך, אבל בוא נגיד שני דברים: 1- הוא לא באמת נדלק עליי, הוא סתם רצה רק לילה חד-פעמי, ולא הצליחו לו כל הטריקים ה'רומנטיים' שהוא ניסה עליי.
2- אני הבחורה, אולי לא הכי אבל די, קשה השגה. ייבשתי אותו. כל דבר שהוא הציע אמרתי 'לא'.
אולי אני אוסיף ציטוטים שלו בסלקציה. אין, זה היה הורג.XD קיצר, אחד ה-לילות שלי.
למחרת לא עשיתי כלום.XD

למעלה