איפה נכשלתי בגידול ההורים האלו?
באופן אישי, אני חושבת שהבעיה היא בהורים, שמקבלים על עצמם את גידול הילדים בהנחה שהם הולכים ללמד את הילד שלהם איך לחיות ולעשות אותו כמה שיותר דומים אליהם. אתם אומרים שזה נפלא להביא לעולם מישהו שדומה לך, את דור ההמשך שלך, שיהיה כאן אחרייך. בעוד שהאמת היא, שברגע שאתם מביאים ילד לעולם, אתם מביאים ממש מתוככם אדם שהוא לחלוטין ש ו נ ה מכם. האין זה נפלא? מישהו ח ד ש בא לעולם. מישהו שישתנה, ומישהו שישנה את העולם. מישהו שלא היה פה קודם, ושלא יהיה כמותו אחריו. האדם הזה יכול להיות שונה מאוד ובכל זאת קרוב להורים שלו, ואם הם יהיו מוכנים להקשיב לו, הם יוכלו לראות סיפור חיים לגמרי אחר, של אדם אחר - את כל הסרט ממש מהלידה שהיא תחילתו, לנגד עיניהם. אז אתם יכולים להתערב בתסריט, אתם יכולים להביא את הסרט לשיאים חדשים ומרהיבי עין, למקומות שאתם הייתם רוצים לראות אם הייתם יכולים. אבל תזכרו שאתם לא העורך הראשי. תיזהרי שהילד לא ינסה להתמרד. אנחנו עושים את זה לפעמים כדי לנער אתכם קצת ולהבהיר לכם שאנחנו לא חייבים להיות כמוכם, ולפעמים גם בלי סיבה, רק כדי להשוויץ. (את יכולה לפחות ליידע אותי שקראת את זה? עד שחשבתי על איך ומה בדיוק לכתוב לקח לי לפחות שעה, ואמא ש ל י כבר תאשים אותי שלא אכלתי צהריים בזמן)