מזמן באלי להגיד את זה

מזמן באלי להגיד את זה

החמאס והפתח המעיטו בפירוש המילה שהיד שהיד הוא גם אדם שמת בטעות מירי וגם אדם שמת למען גבורה אבל גבורה אמיתית אלה שמפוצצים את עצמם זאת נקראת התאבדות ולפי כל הדתות מי אתה שתשים קץ לחייי אדם ומי אתה שתשים קץ לחייך לפי האיסלאם המאבד הוא כופר וגם לפי הנצרות וגם היהדות אז הם לא שהידים ולא יגיעו לגן-עדן עם 70 בתולות הם כופרים ויגיעו לגיהנום אני בתור אדם שלא משתייך לאף דת ( אני מאמין רק למחשבות של עצמי )

THE WIZARD 55

New member
תומכת במילותיך.

החמאס הוא לא ארגון לוחמי החופש שנלחמים בגבורה. הם סתם מתאבדים, חלאות אדם, שרוצחים אנשים. כל מי שרוצח אזרחים בצורה מכוונת, הוא כופר במוסר. ומקוטלג אצלי תחת המונח רוצח נפשע וחסר רחמים.

../images/Emo45.gif מסכימה עם הודעתך הראשונה

עם השנייה הרבה פחות. אין שום דרך להבהיר או להמחיש דבר מה שאדם שני מעולם לא חווה ולא חש , לכן אין באפשרות איש בעצם, להעביר לנוכחים כאן ובמדינה בכלל , את ההרגשה ה... איומה, ה.. מסוממת לרוב, ה.. סופנית .. ששולחת את אותו צעיר מתאבד אל מותו. מי שקורא את זה וודאיי חושב שאני מתרצת רצח המוני [כפיגוע] , אבל זו טעות חמורה. אני לא מתרצת. אני פשוט יודעת מה הם עברו לפני כן. זה מתחיל מילד קטנטן שראה איך מתעללים באביו >>>> והוא גדל בתוך ואל תוך מדיניות של גזל ושמד.. [הרסו לו את בית הספר.. הרסו את ביתו , הרגו לו מבני משפחתו >>> ולבסוף כשהגיע לגיל X שיכנעו אותו בדרכים האיומות ביותר... שאין דרך אחרת להלחם... שזו דרך ההתנגדות היחידה. [בדיוק אותם חלאות , שלעולם לא ישלחו את ילדיהם שלהם לבצע.. אף פיגוע , גם לא פיגוע ירי]... פיגוע הוא אובדן . אובדן הנפש , הנשמה , הרחמים, בני אדם ועולמות קטנים כגדולים. בעצם... כל אותן תחושות שהם עברו ולא יכלו לשאתם עוד. וכן, זה לא תירוץ. זו עובדה קיימת.

KingTino

New member
ובנימה אופטימית יותר מקדיש לסלימי

כּל עוד בַּלֵּבָב פְּנִימָה נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה וּלְפַאֲתֵי מִזְרָח קָדִימָה עַיִן לְצִיּוֹן צוֹפִיָּה. עוֹד לֹא אָבְדָה תִּקְוָתֵנוּ הַתִּקְוָה בַּת שְׁנוֹת אַלְפַּיִם לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ אֶרֶץ צִיּוֹן וִיְרוּשָׁלַיִם

דמעותיך כקליפת השום בעיניי

ואודה לך אם לא תהפוך את השרשור שלו לשרשור צ'אט. אם אין לך משהו ענייני לכתוב - פשוט רסן אצבעותיך.

fifanowftw

New member
הא, כן?

אני לא זוכר מקרה אחד, אחד של יהודי שרצח ילדים או נשים גרמנים!

fifanowftw

New member
הקשר הוא

שהפלסטינאים רוצחים ילדים ונשים, ואז עוד מתגאים בזה וקוראים לרוצחים שהידים. היהודים לא.(ואל תביאי לי עכשיו איזה מקרה אחד, זה לא מייצג, לעומת האוכלוסיה הפלשתינאית שמברכת על "לוחמי החופש" שרוצחים ילדים ונשים)

למעלה